Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, malýmu je 10 měsíců a absolutně odmítá různá pítka, ať tekoucí nebo ne, ale z čeho pije jsou brčka, můžu už mu koupit a dávat pít z takových těch hrníčků s brčkama? Taky do nich mezi pitím kouše, nerozkouše je? Nemůže si pitím z brček v 10ti měsících poškodit zuby?
Děkuji moc za odpovědi, Jana.
Ahoj Popilio
u nas taky vede flaska s brckem.............po spatne zkusenosti s aventem magic, ktery nam tekl, jsem koupila Canpol babies v DM za necelych 70kc a netece, je fakt paradni!!!!
A malej pije brckem cca od 11 mesicu
NA zubi nevim, jestli to ma vlyv, ale myslim, ze ne
Katka
Já dnes zkoušela dát Símě pít brčkem a bohužel jen hryzala … Jak jí „vysvětlit“ aby z něj tahala? Díky
Nech ji hryzat, ona na to přijde, u nás malej taky hryzal, když jsem mu zkoušela dávat normální, pil jen chvílema.
Ona na to přijde, uvidíš.
Popilio,na zuby by to mělo vliv jen kdyby to pití měl sladké a měl to v puse pořád. Když se napije a odloží to a čistíte zoubky tak si myslím, že je to stejný jak s náma dospělýma. ![]()
Viki, já jsem obě děti naučila na brčko tak, že jsem nejdřív nabrala pití do brčka, zacpala prstem a dala jim to vytéct do pusy. Když pochopili že je v tom pití, tak jsem je stejný způsobem nechala pití z brčka dolovat-museli ho vycucnout a pak už byl jenom krůček k tomu, ponořit ho do pití =o)
A jakou láhev?
Objednala jsem láhev Canpol babies, je nějaká lepší?
POpilio, slysela jsem ze i NUBY je dobra, ale nemam zkusenost.............tahle canpol je moc dobra..............netece!!!
K
Tak lahvičku máme od vánoc a malej už pije jenom z ní, takže super koupě! ![]()