Brečí ráno ve školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35732
26.10.16 09:18

Brečí ráno ve školce

Chci se poradit co s dcerou. Chodí od června do školky. Nejdřív nadšená, ale nějak to poslední dobou hapruje. Ráno chodí s manželem, v pohodě odejde z domova, dá pusu, ale prý jakmile se začnou svlikat v šatně, tak zpusti, že chce domu, natahovat, brečet. Pak si ji veme učitelka a nejspíš v pohodě, někdy když je extra výstup tak pošlou pak zprávu, že si normálně hraje a v pohodě, odpoledne nic neříkají a holka jde normálně domu, nestezuje si nic :nevim: ja s ní ráno šla jednou, normálně mi dala pusu a šla, to je asi dva měsíce zpátky. Tatinek je z toho špatny, napadlo nás, jestli ho nezkouší? Pravda, chodí do německé školky, tak je to pro ni těžší, ale nástup byl velmi pozvolný a učitelky jsou úžasné, je tam asi 20 dětí 2-6 let a střídavě asi 4 učitelky. Tak nevím. Poslední dobou se dost vzteká, dost asi i odkoukala ve skolce, třeba valeni po zemi, když je něco problém, to nikdy nedělala :roll: chodí od 9-16, já chodím do školy, takže prostě musí. Normálně tam jí, spí, všechno v pohodě, až na to ráno… Dnes se prý odmítla svléknout, tak ji asi svlékla učitelka..

Příspěvek upraven 26.10.16 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4957
26.10.16 09:21

Zkouší. Náš to zkoušel dva dny, záchvat nejvetsi, maminko nenechavej me tady, plac, krik, ja na prasky. Strcila jsem ho za dvere a odpoledne pani ucitelka rikala, ze za pet minut klid a krasne si hral. A taky si nosi ze skolky móresy, netolerujeme a postupne se lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
26.10.16 09:25

No ji to drží už tak dva týdny. Někdy lepší, někdy horší. Já myslela, že se jí třeba moc nechce tak mrmla, ale ona prý obcas vyloženě schovává v šatně, prý je to horší když se tam nahrne víc lidí, ona jakoby zpanikaří a sekne se. Já ji právě vidím v pohodě, tyhle ranní horory mi vypráví manžel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.10.16 09:31

Je to jenom období… moje začala chodit ve dvou letech do soukromé školky, tam to bylo v pohodě, až na první týden, kdy si zvykala a trochu pobrekával, pak ve třech letech nastoupila do státní, první dva měsíceúpln v klidu, do školky sse těšila a najednou po dvou měsících hystráky, že tam nechce, že chce se mnou domů, učitelka ji ode mě odtrhávala, mě to rvalo srdce, ale neměla jsem na výběr… trvalo to asi 3-4týdny a pak najednou jak to přišlo, tak to odešlo. Přitom se do školky těšila, ráno vstala, oblíka se, cesta v pohodě, i v šatničce usměvavá, ale jak jsem dveřela dveře… řev… přejde to, neboj. Akorát musíte mít nervy z oceli :) za chvilku ji bude 5 a školka je pro ní všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
26.10.16 09:32

Pokud je podle ucitelek behem dne v pohode, tak to neres. Meli jsme ve skolce deti, ktere tohle vydrzely treba tri mesice i dyl - rano pri odchodu matky scena jak v narodnim a za pet minut pohodicka u hracek a o nicem nevedely. Je to narocne pro mamku/tatku, ale to dite nijak extra netrpi, trochu to je zkouseni, trochu zvyk, trochu jsou fakt smutne, ale rychle to prechazi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
26.10.16 09:36

@emmuulina už chodila v roce a půl asi půl roku a to bylo s nadšením, ráno jsem ji tam vozila já, vzala batůžek pusu a pak mi nadšeně zamávala. Tak nevím jestli tak trošku nehraje na tatínka :mrgreen: ale zase bych byla nerada, kdyby byla nějak nešťastná, fakt jsem ji když začala chodit musela rvát spíš domů. Ale z nadšení se stala rutina a popravdě mě se v tomhle pocasi taky nikam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.10.16 22:02

Mám dceru (4 roky ) chodí taky do německé školky: Ve školce je spokojená a standardně se ji nechce odchazet domu :-) Když ji do školky vodím já, tak je to v pohodě, občas jen prohodí, že tam nechce, ale pak mi jde zamávat a je klid. Když ji vede manžel, tak je to občas (často? )s pláčem. Ona ví, že tatínek je ten hodnější z nás dvou :-D Je to tak už od září, co tady chodí do školky. Je to naše malá "hérečka " :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí