Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nemáte někdo zkušenosti se slunečními brýlemi pro prcky ze stránek www.brejlicky.cz ? Vzhledem k tomu, že pojedeme v létě k moři, přišlo mi to jako dobrý nápad, ale nevím, aby to nebyly vyhozené peníze?
Ahoh Evikku,
děti do tří let vůbec nemají nosit sluneční brýle. Jejich očička jsou ještě ve vývinu a brýle v tomto věku jim rozhodně nejsou ku prospěchu. M.
To, co píše Makina se sice traduje (tvrdí to teda i někteří doktoři), já bych na to ale tak moc nedala. Je jasné, že malému prckovi nebudu dávat sluneční brýle na celý den, ale nevidím nic špatného na tom, když je má chvíli třeba na procházce. Znám to od obou svých kluků, že čepice s kšiltem často nestačí, jsou schopní se klidně podívat do sluníčka.
Takže já kdybych jela na pár dní k moři, klidně bych prckovi brýle dala, za těch několik dnů si oči neskazí.
Na ty brýle z www.brejlicky jsem slyšela jen samou chválu, ale sama zkušenost nemám.
Ahoj,
ja jsem z tech brejlicek na www.brejlicky.cz byla taky nadsena, tak jsem je pro maleho koupila. Bohuzel to pro nas byly opravdu vyhozene penize, Ondra nic na obliceji nesnese, nestacim mu je ani poradne dat a hned si je strhava
Treba budes mit „hodnejsi“ ditko, ale to me nesnese ani kloboucek nebo cepicku na hlave a boty se uz naucit taky rozvazovat a rozlepovat ![]()
Gerlin + Ondra 9 mes.
Tak já je taky mám, loni jsem měla malému rozkapávat oči Atropinem, týden něměl chodit „na světlo“. Bylo mu tak 9 měsíců. Na očičkách je vůbec nechtěl, pořád je dával dolů. Na Atropin jsme měli alergii, tak jsme je ani moc nepotřebovali. Letos jsem je našla, no a světe div se, malý si je na přímém sluníčku nechává, vůbec mu nevadí. Když zajde do stínu, tak jdou hned dolů. Kamarádka má pro malého (1rok) normální brýlky a malý si je taky nechává.