termoobal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2216
11.4.07 17:33

termoobal

ahoj holky, potřebuji poradit. Naši 3 měs. holčičku musím krmit většinou z láhve mým odsátým mat. mlékem, jelikož je trošičku líná sát a z prsu si málo vytáhne. Takže, když někam jdeme, tak musím pokaždé nosit flašku s mlékem. Uvažuji, že si koupím ten termoobal od Aventu, kde se vejdou 2 lahvičky a prý v něm vydrží teplota až 4 hodiny. Zatím mám jenom ten klasický z polystyrenu . Holky, máte někdo s tím avenťáckým term. zkušenosti? Přeci jenom, stojí přes Kč 600,– a mě se nechce platit jenom za značku. Nebo znáte jiné dobré termoobaly? Na mimibazaru prodávají růž. termoobal za Kč 260,– a prý v něm vydrží teplota až 3 hodiny, ale ten se podle popisu spíše hodí pro ty, kteří krmí um. mlékem, protože je k tomu dávkovač. Můžete mi prosím poradit? Nechce se mi všude tahat ohřívač láhví. Moc děkuji za každou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.4.07 19:19

Všechny termoobaly vyjdou na stejno. Jen pokud by jsi používala Avent lahvičky, tak ten obal bude na míru. Ne do všech termoobalů se vejdou 260ml Avent lahvičky. Pokud by jsi dokrmovala UM, tak Ti radím raději si pořídit termosku a tam nosit teplou vodu. To využíješ víc i další zimu.
Ale nepovím Ti, co udělá MM tak dlouho teplé v termoobalu. Mám zkušenost jen ze zimy, kdy jsem do termoobalu musela dát vodu horkou, aby za 2-3 hodiny byla akorát. Leda zase mě napadla ta termoska.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
2216
14.4.07 09:45

čauky Evi, moc ti děkuji za odpověď. Asi si budu muset ten Avenťácký termoobal pořídit a doufám, že je tak dobrý, jak se o něm uvádí. Ten začnou teplé dny a oni tam píšou, že MM vydrží mít tu správnou teplotu až 4 hodiny. Mám strach, pokud bych nosila mlíčko v tašce, tak se mi v tom horku uvaří.Ach jo, pokud by malá sála tak, ják má, tak nemám tyto starosti a prostě ji nakojím kdekoliv a je to, ale já musím sebou všude tahat odsávačku + nachystané odsáté mlíčko. Měj se krásně a užij si víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.7.07 22:55

Vím, že je pozdě na radu, ale našla jsem tohle www.:-)box.cz (na stránce níž-bumbino), docela pěkná vychytávka-zkušenosti nemám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
22.7.07 23:54

Ahoj,

ja mam termoobal od Aventu a jsem s nim velice spokojena. Opravdu mleko vydrzi i 4 h teple. Mluvim teda o UM, ale v zachovani teploty by nemel byt rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xarinka
16.10.12 17:14

termoobal

Taky premyslim o koupi termo obalu, ale na čaj. Mléko prej do dvou hodin spotřebovat, pak se začne kazit. Přemýšlím taky o bumbínu, ale ted jsem narazila na neznačkový v picknick doplňcích za par korun, tak to asi zkusim. Polystyrenovým bych nevěřila, půjdu do neoprenu.

• Citovat
  • Upravit
38
17.10.12 14:01

Ahojky, já si jej koupila - tento: http://www.ondalek.cz/…al-thermabag . Narychlo vyhledala webovky, ale sehnala jsem jej i s poštovným za 450 Kč, ale už nevím, kde. Je super. Využila v chladnějších i v zimních dnech. Já dávala jak UM, tak i čaj, vodu… Vešly se mi tam 2× flašky od Nuku (250 ml http://www. zbozi. cz/vyrobek/nuk-lahev-250-ml/), na čaj a vodu používám od Kubíku 0,4 l (potraviny Albert…) vejdou se mi tam také dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.5.15 14:49

samoohrivaci lahev

Skus samoohrivaci lahev yoomi najdes na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...