Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte dievčatá.
Chcela by som od vás radu ohľadom zavinovačiek. Priznám sa veľmi sa mi nepáčia tie klasicke biele s nejakým lemom, proste tie nemoderné. Viete mi poradiť aj nejaké iné s akými máte dobré skúsenosti a bábätko je v nich pevne „zamotané“?
Alebo môžu sa používať aj také voľnejšie? Nemám žiadne skúsenosti, takže každá rada dobrá. Ďakujem.
Ahoj Elin.
My jsme měli tu rychlozavinovačku se suchým zipem. Taky se mi nelíbí ty saténové s krajkou, jsou děsný. Syn v tom byl jen jednou, když jsem ho nesla z porodnice po schodech a do autosedačky šel stejně bez zavinovačky. Dá se to pak využít jako podložka do kočárku, deka, apod…
Já měla holký velký, takže jsem zavinovačku nepoužívala vůbec…
L.
tak nas Kuba jinak nez v rychlozavinovacce neusne. Mame ze zdejsiho podniku - viz www.dita.cz
Ahoj, já jsem používala rychlozavinovačku na suchý zip, malá v ní byla spokojená asi do 3,5 měsíce.. Pak jsem vyměnila za spací pytel. Tyto zavinovačky mají v každém dětském obchodě, já ji kupovala spolu s povlečením na peřinku ve stejné barvě.
Ahoj,
já měla také rychlozavinovačku na suchý zip a byla skvělá i do kočárku jako dečka. Jednu jsem už měla koupenou a od koleglů v práci jsem dostala druhou / tu jsem ani nevyužila –jdna stačí
/
Máte některá zkušenosti s prodáním ?…dvě si schovávat na případné další dítě nepotřebuji ![]()
Ak by sa vam niektorej chcelo prosim mozete mi sem hodit nejaku stranku, aby som vedela ako ta zavinovacka na suchy zips vyzera. Diky moc.
A dakujem za vase skusenosti.
Elin 28 - tak jsem se pokusila jí vyfotit s medvědem
–hezky jsem ho zabalila ![]()
http://i120.photobucket.com/…vinovaka.jpg
Nikca jeeeej ten je krasny
super. Cize aj toto je ten styl http://www.forbaby.sk/doplnky.php?… lebo som si nebola ista, ze ci to musi byt z takeho hrubeho a pevneho materialu.
Já byla skálopevně přesvědčená že klasické bílé zavinovačky používat nebudu.Ale tak 14 dní po narození jsem za ně byla ráda, protože se mi v nich malý dobře nosil.Pak jsme už měli rychlozavinovačku.
Elin 28 - já mám / fotka medvěd
/ je přesně ten výrobce, co Tvůj odkaz
/ je to jemňoučká dečka - flís/
ahojky, já jsem měla „starší“ bílé zavinovačky klasických čtvercových i téčkových tvarů a barevnou rychlozavinovačku na suchý zip jen na doma a do postýlky a do kočárku jsem měla novou rychlozavinovačku na suchý zip z bílé vyšívané madeiry. V kočárku to vypadalo moc pěkně.
elin, tak já jsem nejdřív taky tvrdila, že vůbec nebudu používat klasickou zavinikvačku a že budu používat rychlozavinovačku na suchý zi („růžek“). no, a nakonec to dopadlo tak, že jsem používala tu klasickou, protože z růžku se mi malá v cukuletu vybalila
ale stejně jenom tak dva měsíce, pak jsem jí už měla bez zavinovačky. je to hlav ě hodně praktické ze začátku na manipulaci a mimčům se to většinou líbí, protože mají rády těsnější prostor ![]()
Nozu a to su este niekde predajne tie klasicke, tesnejsie? Lebo ja ju nemam po kom zdedit, u nas v rodine siroko daleko ziadne male babo nie je. Neexistuje nieco aj pevnejsie/tesnejsie na tento styl a zaroven moderne? Mne sa vrcholne nepacia tie krajiky a tie snury co to prevazuju, no otras ![]()
Ahojky,
nevím odkud jsi, ale tahle firma je z Prahy a já jsem je teď objevila na veletrhu v Brně a mají kouzelné věci na mimi. Budou mi posílat ceník (mám jen veletržní) tak ti jej potom sem hodím.
http://jask.webpark.cz/
Lenka