Houpačka mezi dveře

206
11.3.07 13:50

houpačka mezi dveře

Ahoj holky, slyšely jste někdo o houpačce mezi dveře? Ale ne takové té klasické houpačce, ale jsou to prý nějaké gumy, na kterých mimi poskakuje. Máte to někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8525
11.3.07 14:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
11.3.07 21:46

Nebo tohle jsme kdysi kupovali my - za cca 380 Kč, ale koukám, že výrobu pozastavili :(
 http://black-point.prodejce.cz/podrobnosti.php?…

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
12.3.07 21:28

Díky holky, vůbec jsem si nedovedla představit, jak to vypadá. Už vím, po čem pátrat. Pokud někdo hop:,–(lo máte, napištw mi ještě, jak jste spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.07 21:41

Ahoj Kamko,
měli jsme houpačku půjčenou - ABC Design - vypadala jako letadlo :wink:
Upevňovala se nad futra - a trochu se tím poškrábala omítka. Využívali jsme ji tak do roka - než začal synek chodit (každý den jen chvilku).Pak už se snažil houpat se tak, že to překračovalo hranice bezpečnosti. Doporučuju mrknout se do nějakýho bazárku. Je to opravdu chvilková investice.
Kamarádka od které jsme měli houpačku půjčenou si ji sice nemohla vynachválit, ale jejich dcerka odmítala chodit - byla pouze v tom hop:,–(le a místo krůčků měla tendenci hopsat…

Eva

• Citovat
  • Upravit
8525
13.3.07 12:44

Tak je asi pravda, že je možná zbytečný, kupovat to hop:,–(lo nový. Švagrová má taky to letadlo, jak píše Eva a nedávno jsme tam malou zkoušeli dát a moc se jí to nelíbilo (ta fotka co mám u metříky je tam focená a vidíte, že vypadá celkem vyjukaně).

A jestli budete kupovat to hop:,–(lo, co se přichycuje nad futrama, tak se koukněte, jestli vám nahoře futra trochu přesahujou přes zeď. Jinak se tam prý nedají zachytit. My bydlíme v baráku a futra máme současně se zdí, ale v paneláku by to mělo jít přidělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.3.07 00:04

Ahoj holky, díky moc za rady, jste zlaté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luci 2010
7.3.13 06:19

Ahoj, máme podobnou houpačku. myslím, že žádné rozpěry nejsou. vždyť houpající se dítě bude čím dál těžší, tak by to bylo i nebezpečné. musí to držet pěvně. 2 dírky do stropu se přeci dají časem snadno zadělat. my máme houpačku uprostřed obýváku již 5 let!!! Mám 2 děti a houpou se stále. A to už má staarší 18kg. Když se nehoupu, je houčka právě za ten hák přichycena ke strolu, aby nepřekážela.

• Citovat
  • Upravit
2354
7.3.13 08:21

My máme rozpěru, koupili jsme ji ve sportovních potřebách, jinak ji používají sportovci na přitahování, takže nemám strach, že by našeho malýho neunesla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
7.3.13 08:37

Ahoj, taky máme tu rozpěru ze sportovních potřeb a udrží 100 kg manžela, takže se nebojím na ní houpat 12kg dítě. :-) Moje dcera by tam nejraději seděla celý den, ale člověk taky musí něco dělat a ne jen houpat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
7.3.13 08:40

Jo ale teda ty futra asi musí být kovové, do dřevěných nevím, to by asi nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
7.3.13 08:42

Našla jsem, že se to jmenuje hrazda do dveří, kolem 300 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
7.3.13 08:55

Jj, kolem 300 Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.3.13 08:58

Ahoj, já si takové to hopsadlo/houpačku pamatuju ještě z vlastního dětství a matně si vybavuju, že to bylo něco úžasného, i z vyprávění našich. Ale naše malá houpačky vůbec nemusí, takže jsme nepořizovali, mě to určitě mrzí víc než ji. :lol: Teď už je relativně velká (5let) a houpačky akorát tak chvilku venku na hrišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí