Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky,
přemýšlím, jakou velikost oblečků mám pro malého koupit na cestu z porodnice domů. Prorokují mi, že u porodu bude mít 3,5 až 4 kila, takže přemýšlím, jestli koupit velikost 56 nebo raději 62. Vůbec nemám představu, ty oblečky mi přijdou hrozně malinké.
Prosím, poraďte.
Díky. Magda ![]()
Ahoj,
my měli 56-ku a to měla Jula 4,10 a 52cm.
Ale je to fakt jen na chvilinku, pak z toho rychle vyrostla.Takže buď ohrnout 62-ku nebo něco málo v 56 mít.
Hodně štěstí!
Zu
Ahojky, Nina měla 3400g při narození a do porodnice jsem na rady všech vzala 62. No měla to šíííííleně velké a kámoška co měla 3 kg holčičku a měla taky 62 tak se smála, protože se v tom ta její holčička ztrácela. Ale stejně jsem jí pak dala do zavinky a do fusaku a odvezla domů (nikde jsem jí neukazovala po cestě), takže kup 62.
Werinka
mě taky strašili že budu mít velké mimi na konec měl 3,25 a 50cm a měla jsem 56-ku ult se nedá moc věřit ![]()
Taky jsme měli vel. 56, do porodnice a ještě dlouho potom
Malá při porodu měřila 50 cm a vážila 3,72 kg.
Baghira
taky jsem u obou dětí ( 3kg 49cm a 3,30kg 51cm) koupila základní soupravičky vel. 56 a měli je dost volné !!!
Já bych radši základní výbavičku pořídila vel. 56 !!! Na doma už můžeš mít větší dupajdy a na:,–(íš třeba ponožečky
Akorát si pořiď slušivější čepičky, protože v těch soupravičkách (alespoň u nás) jsou přiložené dost legrační čepičky ![]()
Všem moc díky. Nebyla jsem si jistá, co teda koupit, ale dám na vaše rady a pořídím tu 56. Tchýně mi totiž říkala, ať nekupuju menší než 62, že mimino rychle vyroste. Dám na vás ![]()
Magda
Tak ja jsem jela do porodnice s velikosti 56cm…kdyz se prdola narodil,musel jet pritel okamzite nakoupit velikost 62cm(u nas musite mit svoje oleceni na miminko)…do 56 se mi nevesel
mel 56cm a 4,4kg kdyz se narodil.
Radeji bych vzala i 62cm…clovek nikdy nevi(a to rikali na UTZ,ze to bude uplne normalni male miminko ![]()
Jen bych ještě napsala, že není 56 jako 56. Matýsek měl 4260 g a 54 cm a některý 56 vůbec neoblíkl, některý nosil cca 1 měs.
L.
Být tebou koupím pár 56, ale fakt jen pár radši bych kupovala vel. 62. My jsme 56 nevyužili skoro vůbec i v porodnici jsem chodila za sestřičkou ať mi vymění dupačky pro malého protože jsem mu je nezapla:-) Měl 3,95kg a 54cm. Řekla bych, že 56 se opravdu moc nevyužije pokud teda není mimi dřív narozené nebo opravdu menší.
Andrea
Ahojky,
malá měla když se narodila 49cm a 3600g a když jsme opouštěli porodnici měla 49cm 3700g. Oblékli jsme ji 56 a za týden na to ji měla malou. Měli jsme jen tuto na cestu z porodnice. Jinak jsme měli 62 a bylo to v poho.
Ivulka
Ahoj,
Adámek měl po narození 50 cm a 3760g, a když jsme si ho dováželi, byla mu 62 veká. Brzy to ale dohnal. Kdybych to řešila teď, koupila bych prckovi do porodnice 56- ale jen „sváteční“, na doma to fakt nemá cenu, brzy z 56 vyrostou.
Ahojík,Míšánek měl 2,54 a 46 cm takže mi plaval i v 56
Až nedávno jsme postoupili na vel.62 a jsou nám 2 měsíce
![]()
Vojtík měl 3,5kg a 51cm a do porodnice jsem si vezla oblečení vel.56 a bylo nám velké
Stejně jsme ho pak zabalili do zavinovačky a tak to ničemu nevadilo. Doma pak byl jen v košilce a plínce a na ven jsem měla do začátku jen 3 soupravičky ve vel.56 jinak vše v 62. Neměla jsem ale „blinkací“ mimčo, takže to stačilo
Lenka
Vojtík měl 3,5kg a 51cm a do porodnice jsem si vezla oblečení vel.56 a bylo nám velké
Stejně jsme ho pak zabalili do zavinovačky a tak to ničemu nevadilo. Doma pak byl jen v košilce a plínce a na ven jsem měla do začátku jen 3 soupravičky ve vel.56 jinak vše v 62. Neměla jsem ale „blinkací“ mimčo, takže to stačilo
Lenka