Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojda, chci se zeptet zda někdo máte doma lehátko pro mimi, jaká je spokojenost a jaká značka? Na co se mám zaměřit, chci aby bylo polohovatelné, mělo popruhy…Nebo je to zbytečné? Další otázečku mám k lehátkům do vany?? ![]()
Ahoj,
měla jsem polohovací lehátko zn. TAKO za necelých 1 000 Kč a byla jsem s ním maximálně spokojena a Ondrášek také, bylo polohovací s upínáním i na houpání a splnilo svůj účel.
Před měsícem jsem jej prodala, protože už v něm prcek nechtěl být.
Lehátko do vany je naprostá zbytečnost - my jsme ho v nákupní horečce koupili a nikdy nepoužili.
Co se týče těch polohovacích lehátek, tak to jsme - coby pokrokoví rodiče - taky chtěli koupit. Ale doktoři nám to rozmluvili - prý je to nezdravé. Nevím proč, nevím jak, ale prostě nemáme.
my ho máme už přímo ve vaničce -ta vanička je profilovaná. Je to super, malý vidí do stran, dobře se tam pokládá. Jinak u babičky koupeme v klasické vaničce a přežije to
. Nejlepší je stejně zabalit dítě do plínky, a pak je položit do vody, následně rozbalit (když je maličké). Nejhorší lehátka do vody jsou taková ty pěnová, špatně se udržují (hygiena), hlavně v záhybech zůstává voda atd. Pokud už máte vaničku, tak bych to vážně neřešila…
Klasické lehátko využíváme často, máme od kamarádky nějaký starší model - záleží, jak dlouho ho chceš využívat, my se teď rozhodli pro Fischer Price 2 v 1 - je to až do 18 kg, tedy i pro batolata, nejdřív je to lehátko, pak houpací křesílko, holky na něj v diskuzi pěly chválu. Obvyklé lehátko je jen do 9 kg. My máme „obříka“, tak nám z toho klasického rychle vyrůstá (5.měsíc - 8 kg)
pet
Ahojky, my máme polohovatelné lehátko koupené od kamarádky a je super
Využívám ho, když potřebuju vařit a manžel není doma - malý si v něm hraje a vidí na mě - spokojenost! Nikdy v něm není dlouho, takže si myslím, že na vývoj zádiček to nebude negativně působit ![]()
A lehátek do vody máme několik
Nejdřív obyčejný, ale po koupi větší vaničky, která je tvarovaná jsme koupili molitanový a to je asi nejlepší. Pak občas používáme větší lehátko s přísavkama (delfínek) do velké vany - taky dobrý.
Co bysme mu nedopřáli ![]()
Ahojky, my máme polohovatelné lehátko koupené od kamarádky a je super
Využívám ho, když potřebuju vařit a manžel není doma - malý si v něm hraje a vidí na mě - spokojenost! Nikdy v něm není dlouho, takže si myslím, že na vývoj zádiček to nebude negativně působit ![]()
A lehátek do vody máme několik
Nejdřív obyčejný, ale po koupi větší vaničky, která je tvarovaná jsme koupili molitanový a to je asi nejlepší. Pak občas používáme větší lehátko s přísavkama (delfínek) do velké vany - taky dobrý.
Co bysme mu nedopřáli ![]()
Ahojky, my používáme od 2 měsíce lehátko HAUCK BUNGEE. Hlavně když něco doma udělat a jsem sama.
Ahoj,
polohovatelné lehátko jsme nakonec taky pořídili - asi až ve 3 měsícíh, to už nechtěl pořád ležet v postýlce a musím říct, že je super vřele doporučuju. Máme od Patron Bohemia.
Tak nakonec jsme dostali od známých dětské lehátko od Taka, tak snad budeme spokojeni, vypadá dobře, jak polohování zádíček, tak polohovací madlo, dají se na něj později zavěsit i hračky… ![]()
Ja zvlastni zkusenosti lehatko doporucuji. Ditko se do nej lehce rychle odlozi a kdyz ma upinaci pasy, tak se numusis bat ze vypadne. Hlavne je to mnohem pohdlnejsi na manipulaci. Ja jsme spokojen s timto lehatkem: http://www.detskesny.cz/…lehatko-2007
nevíte někdo jestli lehátko Fisher price do 18 kilo je polohovací?
Ahoj,
je polohavací. Úplně malinká miminka v něm skoro leží, od tří měsícu mají opěrku v lehu, ale už jsou jakoby víc zvednutí v houpačce a od šesti měsíců v něm skoro sedí
Ale nemají ty záda polohovatelné plynule, jsou tam jen dvě polohy.
má máme doma staré chicco a naprostá spokojenost. Malej v tom vydržel ale jen do tý doby co zjistil, že už se může sám pohybovat po pokoji
![]()
líbí se mi třeba tohle: http://miniboss.cz/index.php?…
líbí se mi tam ta deka.. brala bych ho pro druhý dítě. máte někdo zkušenost?
Martinda25 píše:
Ahojda, chci se zeptet zda někdo máte doma lehátko pro mimi, jaká je spokojenost a jaká značka? Na co se mám zaměřit, chci aby bylo polohovatelné, mělo popruhy…Nebo je to zbytečné? Další otázečku mám k lehátkům do vany??[/Ahoj mám lehátko rio 2009 a jsem maximálně spokojená. je důležité, aby mělo popruhy, mimčo může snadno zklouznout… Pak aby bylo hodně měkké, any se miminku dobře hajalo. Nějaká ta hrazdička je výhodou…
ahoj,
tak my máme (nebo spíš měly
) lehátko od Jané a naprostá spokojenost. Dcera v něm byla cca do 7 měsíců - pak zjistila že je větší zábava sedět na dece a teď už odlejzá pryč
Jinak tedy netuším proč by to lehátko mělo doktorům vadit - jak tady někdo psal - myslím si že je to rozhodně lepší než když někdo dává děti doma místo do lehátka tak do autosedačky.
Lehátko do vany jsme měly klasické - koupaly jsme nejdřív v malé vaničce ale asi od 4 měsíců jsme ve velké vaně.