Dětské lehátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
25.2.09 14:16

Ahoj,
lehátko do vany jsem měla takové to klasické látkové (kostra + látka) poděděné po synovci, na začátku jsme ho nepoužívali, a jak se ukázalo, byla to chyba, protože jakmile jsme s používáním začali, malá přestala při koupání ječet (předtím musela vědět půlka čtvrti, že koupeme, jak Zuzka vřeštěla). Pak jsme používali, dokud nezačala sedět. Pokud o tom ale uvažuješ, možná si zkus spíš od někoho půjčit, protože jsem slyšela o řadě dětí chovajících se naprosto opačně - ječení s lehátkem, bez lehátka pohoda.
Polohovací lehátko jsem neměla, dávali jsme malou na zem na deku nebo matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
25.2.09 22:11

My máme lehátko - sedátko od Fisher Price a je super a do vany klasika látka na kovové kostře. Původně jsem chtěla takové to krásné plastové anatomické, ale máma mi ho vymluvila. Ještě, že tak Ada měl po narození 55 cm a 4kg. Do anatomického lehátka by se vešel tak měsíc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.2.09 22:35

My máme lehátka dokonce 2 :lol: Jedno jsme pořídili to Fisher Price 2v1 - líbí se mi, že jde dát úplně do lehu, má hrazdičku s hračkama a vibrace a dá se „přestavět“ na houpací křesílko. Druhé, Patron Bohemia bylo za kačku ke kočárku, na tom se mi zase líbí, že je skládací a má uši na přenášení. Takže na doma plánujem FP a když půjdem třeba na návštěvu, že bysme vzali PB…

Na koupání máme kyblík, takže k lehátku nemám co řict :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
25.2.09 23:25

angua máte taky tohle?

http://vltava2000.cz/…/fpk0466.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
27.11.17 15:58

A můžu se zeptat k čemu to lehátko je? U dcery jsem ho neměla a neměla jsem pocit, že mi něco chybí. Teď čekám druhé a nevím, jestli se tedy nemám pořídit. Dítko jsem měla vždy v postýlce, do staré autosedačky jsem dala jen při příkrmech než se dcerka najedla, když už seděla tak do dětské židličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí