Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte prosím některá zkušenosti s používáním nepropustných prostěradel? Nejsem si jistá jestli raději koupit tato, nebo obyčejná a podkládat je ochrannou, nepropustnou podložkou. Poraďte, co je lepší?
Děkuji JJ
Mam nepropustna, nehodu az na prosteradlo jsme meli 1×. Fungovalo dobre, neprosla ani kapka. Koupila jsem je proto, ze mi prijde, ze cokoli pod prosteradlem se chumta a neni to rovne. Jen maji 1 nevyhdou, strasne dlouho po prani schnou. Kupovala jsem u nas v Dite - jinak www.dita.cz
My máme podložku a je dost silná a pevná na to, aby se shrnovala. Má vel cca 90×50cm, což bohatě stačí. Materiálem mi trochu připomíná filc, ale je to asi něco jiného. Schne normálně a hlavně je oproti igelitu vzdušná.
Matýsek se v postýlce zatím počůral jen jednou, ale je fakt, že pak se musí prát i prostěradlo i podložka.
ahoj
my máme nepropustnou podložku pod prostěradlo - vyrábí firma Klinmam - výrobek Klinipur - parupropustná a vodunepropustná podložka se 4 gumičkami na krajích - máme ji na malou i velkou postel… a naprostá spokojenost - uschne rychleji než normální bavlněné tričko
Ahoj,
u nás se osvědčily tyto podložky:
http://www.ikea.com/…oductDisplay?…
Jsou super, nepropustí, ale ta vrchní vrstva je látková, takže dítko nešustí ![]()
Verča
ahoj, já mám nepropustné prostěradlo a jak už tady někdo psal, strašně dlouho schne… ale jinak spokojenost maximální
Díky moc za rady, začínám se přiklánět jen k těm prostěradlům, ještě by mne zajímalo, zda máte ta froté, či jiná.
Děkuji.
JJ