Březen a fusak?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Březen a fusak?
Krásný den maminky . Chci se zeptat zda už v tomto počásku cca 7 až 15C venku vyndaváte zimní fusak z korbičky? Mám 5měs klučíka a už je na něj korbička s fusakem jen tak tak
Oblékám ho do chlupatky bodína z dlouhým rukávem a tepláčků a i tak má vždy zapocené nožičky
jak řešíte takové počásko Vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den,
já jsem zimní fusak již zazimovala jelikož jsem pořídila od emitexu na jaro, léto, podzim. Zatím dobrý, prcka oblékám tepláčky, bodýčko, mikča(chlupaka), čapka. myslím že je to tak akorát. Fusak není tak naducaný jako zimní a syn (6měsíců) se vleze do korby v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už dávno mám podzomní fusak.
Melej má na sobě punčochy, slabý kalhoty, body s dlouhym, mikinu a čepici. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mohu se poradit? V čem byste příští týden (předpokládám, že počasí bude přibližně stejné, možná bude tepleji) vezli norovozeňátko z porodnice? Mám k dispozici zavinovačku, zimní fusak Emitex, kombinézu, deky… plus samozřejmě oblečení
ale nějak se nedokážu rozhodnout, co mám manželovi připravit. Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bude v autosedačce?
fusak bych vyřadila. Pokud máš zavinku do autesadačky, zvolila bych tu. plus na přenos nějakou deku navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky Alpako. Jojo, bude v autosedačce. No, asi budu muset zavinovačku ještě rychle přikoupit, mám takovou tu klasickou bílou šněrovací a pak rychlozavinovačky, ale ani jedna do autosedačky není, tam je právě jen ten fusak a ta kombinéza, ale obojí se mi zdá až moc teplé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se na kupování vybodni a přikrej dekou. Pidimimino stejnak bude spát, deky neodkope.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
emari - tak dej fusak ale už neoblíkej tak moc. My jsme si vezli Aličku z porodnice při 17°C a tenkrát jsem to přehnala, tak už vím, že mín je někdy plus
Ten teplý emitex zahřeje dokonale
No pokud máš kombinezu, tak už nepotřebuješ fusak
Ani zavinku, max deku přes mimčo, než bude v autě. Kontroluj zatylek, ručky. My jsme malou tenkrat určo přehřali. Měla jsem strach, at se nenachladne a spiš musela trpet vedrem!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vezla loni na konci září v dupačkách, svetru, rukavičkách jen zachumlanou v dece. A na autosedačce nánožník, ten jsme v autě sundali.
My teda pořád jezdíme v zimním Emitexu a zimní kombinéze. Je tu 8 stupňů, zataženo a fouká. Pod tím má jen bodyčko a punčocháče. Ale dítě je fakt moje - věčně jak preclík
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky… tak třeba body s dlouhým, dupačky, čepičku, ponožky, rukavičky? a strčit do fusaku…? Popravdě, na kombinézu si nějak zatím netroufám, je to moje první dítko a ta kombinéza je složitější na navlékání
díky moc za rady a omlouvám se zakladatelce za OT
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
emari, tak my meli emitex zavinku, takovou tu zimni flaušovou s vyplni PES, co právě tak hřeje, pokud jde o fusak emitex, tak ten asi bude taky teply, myslim, že se dá stáhnout, k tělu mimča.. Tak by měl tím právě hřát, že tam nebude otevřený.. Ty rukavičky asi jen slabé bych dala, tedy pokud bude mít ručky ve fusaku, tak určitě jen slabě. místo body bych dala spíš overálek, aby mělo ručičky od ramínek kryté stejně jak tělo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čekám, kdy se tady objeví Žesťovka a poradí ti tenhle fusak od emitexu: http://www.hracky-vybavicky.cz/…ersey-oranz/ Taky mi ho doporučila..je na jaro, podzim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZandaU A kolik máte stupňů? TAdy je 3,5°, takže jsem zimní z kočáru ještě nevyndala, když bylo trošku tepleji, dala jsem tenčí bundu. JArní-podzimní fusak budu přendavat, až bude tak kolem 10° a pěkně. Přeci jen teplota na jaře je trochu jinačí než na podzim.
POkud má malý zpocené nožky, oblékla bych ho do zimního méně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stále zimní fusak, na sobě má jen punčochy a triko s dlouhým. Vyndám ho asi v pátek, to už hlásí teplo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit