Poradna duly
Jana Čurdová
@Kacenka.Dz to ti ho budou dělat přímo u nich? To je divný, ne? Ptala jsi se na to? Z jakého jsi kraje?
Samantha9 Ja jsem z Ceskeho Tesina..no u prvniho jsem k nim taky chodila a za celou dobu tehotenství me nikam neposílaly
@Samantha9 píše:
@Kacenka.Dz Aha, tak asi mají kvalitní přístroje..
asi jo
já chodím jinam jen na ten první screening a cukrovku..
btw. nevíte, jestli na cukrovku se musí i při druhém těhotenství, když v prvním bylo negativní?
Samantha9 jen ty tydny mi vrtaj hlavou v kterem teda jsem kdyz na srdíčko je pry brzy…uz at mi daj tu prukazku a vidím v kolikatem jsem ![]()
Ale docela to utika..pak si tu budem psat jestli uz rodíme nebo to jsou poslíčči ![]()
@Kacenka.Dz taky mě to utíká, asi tím, že jedno dítě doma už mám..:) já pak maximálně napíšu termín porodu asi, asi mě čeká druhý císař ![]()
A mate uz nákou vybavičku??Já jsem asi cvok ale uz mám postylku, kočárek..naky dudlik..ale jen proto že mi to darovala švagrova ![]()
Barborkaa26 ja měla prvního taky císarem a druheho prcka bych chtela taky jsem zvedava co mi rekne gyndar ke konci tehu ![]()
@Kacenka.Dz tak my postýlku sebereme malý
jinak budu pak pořizovat dle pohlaví, na holku vše mám a na kluka něco dokoupíme.. spíš řeším sourozenecký kočárek a pokojíček..
Barborkaa26 takze bys chtela kluka co?:))) ja si zase přeji princezničku ![]()
Barborkaa26 měla jsem vyvolavačku po terminu a za cely den jsem se otevřela jen na 4 prsty tak me vecer brali na sal..
@Kacenka.Dz já si myslím, že to bude kluk, ale tajně doufám v druhou holčičku
![]()