Poradna duly
Jana Čurdová
@Bureschka to mě mrzí, že máš takové komplikace. Na pročištění jater je dobré brát 1 ČL na lačno ostropestřecového oleje. Ale nevím, jestli i v těhu.
Na nevolnosti jsem taky davala po lzickach coca colu, male mnozstvi a taky mi pomahaly lizatka chupa chups, ty kysele-jablko to bylo tusim ![]()
Pomohl mi trošku ten rajec matovy
dekuji. Jinak jsem se chtela zeptat je tu i naka silnejsi tehulka? ja nez jsem zjistila ze jsem tehu tak jsem mela 97kg..a dnes jsem se vazila pac jsem si myslela ze jsem zhubla..protoze kvuli tem nevolnostem zkoro nejim (natahuje me snad ze vseho) a na vaze 100kg a to jsem 7tyden tehu..asi se propadnu do zeme az me sestrička zvaží ![]()
Holky jestli po dnesnim rannim soku nepotratim tak budu stastna. Rano si sedim na lavicce na zahrade v klidku, holky se venci (mam dve fenky shih-tzu) a najednou zacali silene behat. Pomyslela jsem si, ze maji akcni naladu po ranu a nevenovala tomu pozornost. Kdyz se mi po chvilce zdalo, ze uz behajinejak dlouho, zvednu oci a takovej sok- chytily straku ajak se jim chudak snazila zdrhnout tak jim to zrejme prislo jako super hra…ja vyletela, zacala jsem na ne rvat at ji pusti, coz se sice stalo, ale nez jsem je dobehla a uhlidala nez se mila straka s pochroumanym kridlem
stihla dostat za plot, tlak mam asi 300 a cela se klepu jeste ted a to jak jsem se lekla ani nemluvim
Ted budu do ctvrtecni kontroly jeste vic vystrasena ![]()
@Capelucita píše:
@Bureschka to mě mrzí, že máš takové komplikace. Na pročištění jater je dobré brát 1 ČL na lačno ostropestřecového oleje. Ale nevím, jestli i v těhu.
moc děkuju už mi je i o něco líp a čistím játra jak se dá, na dnes má červenou řepu a taky kyselý zelí, čas z ostropestřece si vařím, i když by se to nemělo, tak já jsem ho zvolila 1 denně a slabší, dávám ricinový obklady a bude to dobrý ![]()
@jitam píše:
Na nevolnosti jsem taky davala po lzickach coca colu, male mnozstvi a taky mi pomahaly lizatka chupa chups, ty kysele-jablko to bylo tusim
Colu si dávám moc mi pomáhá a taky studený kompot a suchá vánočka ![]()
@aktak81 píše:
Holky jestli po dnesnim rannim soku nepotratim tak budu stastna. Rano si sedim na lavicce na zahrade v klidku, holky se venci (mam dve fenky shih-tzu) a najednou zacali silene behat. Pomyslela jsem si, ze maji akcni naladu po ranu a nevenovala tomu pozornost. Kdyz se mi po chvilce zdalo, ze uz behajinejak dlouho, zvednu oci a takovej sok- chytily straku ajak se jim chudak snazila zdrhnout tak jim to zrejme prislo jako super hra…ja vyletela, zacala jsem na ne rvat at ji pusti, coz se sice stalo, ale nez jsem je dobehla a uhlidala nez se mila straka s pochroumanym kridlemstihla dostat za plot, tlak mam asi 300 a cela se klepu jeste ted a to jak jsem se lekla ani nemluvim
Ted budu do ctvrtecni kontroly jeste vic vystrasena
tak to je šok, koukám jaký máš lovkyně, se na účet chudinky straky dobře bavily ![]()
to ti věřím, že ses celá rozklepala, ale miminku to nevadí, maximálně si ho vzbudila a taky si musí trošku zvykat ![]()
@Paja67 píše:
@Bureschka teda to ti nezavidim. Ja si stezuju, že je mi sem tam špatně a někdy mě tada přepadne šílený průjem, ale tohle je fakt sileny. Měli ti to dat hned a krásne sis to mohla užívat. Ale hlavně že mimi je ok. Tak ať už je to jen a jen lepší
to je šílený, stačilo kdyby mě někdo věnoval pozornost a udělal stěr z pochvy a necpali mě zbytečně hormonama, no jo zase jsem poučená, že mám trvat na svým ![]()
a průjem mám taky, spíš takovou kaši, než průjem ![]()
@Kacenka.Dz píše:
Pomohl mi trošku ten rajec matovydekuji. Jinak jsem se chtela zeptat je tu i naka silnejsi tehulka? ja nez jsem zjistila ze jsem tehu tak jsem mela 97kg..a dnes jsem se vazila pac jsem si myslela ze jsem zhubla..protoze kvuli tem nevolnostem zkoro nejim (natahuje me snad ze vseho) a na vaze 100kg a to jsem 7tyden tehu..asi se propadnu do zeme az me sestrička zvaží
ano hlásím se do klubu baculatých těhulek, no já mám ještě víc než ty mám hodně velký číslo, ale nikdo by mi nehádal víc než 90 kilo, mám to na sobě hezky pravidelně rozložený a přibrala jsem 3 kila
![]()
teď už věřím, že moc nepřiberu, mám dietu a Havlíček by ze mě měl radost ![]()
@Bureschka no ja cumela…gaucaci a ono ejhle
Nejvetsi radost mel pritel, hrdej co ma doma za trhace. No straky je mi lito ![]()
@aktak81 píše:
@Bureschka no ja cumela…gaucaci a ono ejhleNejvetsi radost mel pritel, hrdej co ma doma za trhace. No straky je mi lito
chytli gaučáci nějaký lovící pudy ![]()
@aktak81 chudák straka. Jak moc jí pochroumali to křídlo? Pokud moc, že nemůže létat, tak to bez pomoci stejně nepřežije. ![]()
@Bureschka to je opravdu škoda, že ti neudělali stěr. Ty máš problémy s játry dlouhodobě? Asi ano, jinak by ti pár hormonů neudělalo velkou neplechu. Uff, ach jo.
@Capelucita píše:
@aktak81 chudák straka. Jak moc jí pochroumali to křídlo? Pokud moc, že nemůže létat, tak to bez pomoci stejně nepřežije.
Nezkoumala jsem to. Jaksi nebylo mozne udrzet psy a jeste prohlizet straku. Ale lito mi je ji hrozne. Budu doufat, ze to prezije chudatko ![]()