Poradna duly
Jana Čurdová
@Capelucita píše:
@aktak81 kdy máš TP? Nemáš ho už v únoru?
ja nevim kdy, dle posl.ms bych mela mit zacatkem brezna, ale mimi je urco mladsi,, takze myslim, ze spis v polovine. 6.8. jdu na utz tak snad mi to uz rekne, minule pry to jeste bylo male a neslo ![]()
@ZT12 @Nenkaa Super holky, gratuluju
Já jdu v úterý, to bych měla být asi 7+3tt, tak snad už taky uvidím to co vy ![]()
@Capelucita Já budu chodit na kontroly asi každých 14 dní, měla jsem v minulosti gynekologické problémy, takže si mě doktor chce pohlídat, ale na rizikové to naštěstí není
Jinak moc vše děkuji a také gratuluji @Eame ke krásné fazolce ![]()
@baracudas Já jsem měla hrozný strach, aby tlouklo srdíčko a když mi doktor řekl, že tluče jako o závod a ukázal mi to, tak to byl ten nejkrásnější pocit
máš se na co těšit, já si myslím, že už ho také na kontrole uvidíš
já jsem dnes 7+5tt ![]()
@ZT12 Normáleně se na víkend těším, ale teď už bych si přála, aby bylo spíše po něm ![]()
Holky jeste dotaz. Druhy tyden v srpnu bych mela jet na dovilenou. Cca 800km autem (11hod) a budu celou cestu ridit. Napadlo me, jestli ty otresy nemuzou nejak uskodit.
@aktak81 Já myslím, že pokud nepojedete po tankodromu, tak by to vadit nemělo ![]()
Jinak holky, možná se to tady už rozebíralo…ale už jste o těhotenství řekli někomu dalšímu? U nás to vím jen já a partner, zatím se nám to moc troubit nechce z důvodu obav, ale touha vykřičet to je veliká
![]()
Já byla dnes taky na KO. Jak špiním a krvácím. Naštěstí je vše OK. Honzík má 12-13 mm. ![]()
@baracudas píše:
@aktak81 Já myslím, že pokud nepojedete po tankodromu, tak by to vadit nemělo
Jinak holky, možná se to tady už rozebíralo…ale už jste o těhotenství řekli někomu dalšímu? U nás to vím jen já a partner, zatím se nám to moc troubit nechce z důvodu obav, ale touha vykřičet to je veliká![]()
No my puvodne nechteli, ale uz to vi rodina a par kamaradu. V praci jsem to zatim nerikala. Tam pockam na prukazku. ![]()
@baracudas píše:
@aktak81 Já myslím, že pokud nepojedete po tankodromu, tak by to vadit nemělo
Jinak holky, možná se to tady už rozebíralo…ale už jste o těhotenství řekli někomu dalšímu? U nás to vím jen já a partner, zatím se nám to moc troubit nechce z důvodu obav, ale touha vykřičet to je veliká![]()
u nás všichni vědí že vyšel pozitivní test
nicméně křičet úplně oficiálně to budu až po 12.tt ![]()
Tak všem vám tady gratuluji a oficiálně se rada pridavam do breznatek
. Tehu potvrzené, ale strach velký. Dokonce nás čeká ještě dlouhá cesta. Uz aby to bylo. ![]()
U mě to ví spousta lidí. Tím, jak je to z 9. IVF, tak dost kamarádek drží palce. A těch u mě není nikdy dost.
Už jste objednané na NT screening? Já půjdu do Gennetu na Letnou.
@aktak81 píše:
Holky jeste dotaz. Druhy tyden v srpnu bych mela jet na dovilenou. Cca 800km autem (11hod) a budu celou cestu ridit. Napadlo me, jestli ty otresy nemuzou nejak uskodit.
Pokud nebude druhý řidič, nejela bych. Je to daleko, jsi těhotná, nevíš, jak to budeš zvládat. Nevolnosti, únava. V těhotenství musíš jezdit víc opatrně, nemáš tak rychlé reakce. Zvaž, jestli ti to stojí za to. My nebyli už 3. Sezónu u moře, v těhu s dcerou jsem měla komplikace, s miminkem do 1 roku nedoporučují výrazně měnit prostředí z důvodu imunitního systému, loni už nevím proč a letos se prostě uvidí
Jinak v 1. Trimestru ani nedoporučují cestovat za hranice, takže pokud by to letos klaplo, tak až v září.