Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrole. Já i mimi jsme v pořádku, srdíčko tluče jako o závod a krásně rosteme
za 14 dní jdu znovu, brali mi krev a udělalo se mi celkem zle, protože mám i tak nízký tlak, takže jsem si tam ještě 20 min. poležela u sestřičky. Ale jsem ráda, že vše dopadlo dobře. Posílám i foto fazolky
![]()
geatuluji
Holky tak i já se mohu pochválit
. Všechno je v pořádku dnes šlo vidět konečně i
a dostali jsme těhu kartičku
. Jen nemocenská se mi prodlužuje o další tři týdny, kdy jdu na kontrolu a uvidíme. Prý jestli bude vše v pořádku, ukončíme ji. Ale už mám aspoň vycházky tak když mi bude dobře můžu konečně na vzduch
.
Teď jen vydržet tři týdny do kontroly, docela aspoň pro mne nepříjemný pocit, nevědět tři týdny jestli je stále vše v pořádku jak má…
Krásný večer ![]()
Ahoj holky, hned 2hy mesic se nam zadarilo a setkani s laskou meho zivota je naplanovane na 11.3 2016 <3
Momentalne me trapi nejspis zacinajici zanet mocoveho mechyre.. :/
Holky ja dnes den. V pet rano uz vzhuru, dopoledne jsem tak polehavala u notasu a odpoledne jsem byla domluvena s kamoskou na treti hodinu. Cca v jednu jsem na chvilku zavrela oci a… vzbudil me pritel, kdyz dorazil z prace ve ctvrt na sest!! Ta unava je mazec. A to me ceka patek, sobota a nedele v praci od 7:30 do 20:00
to tam pojdu ![]()
@Eame hezká fotka. ![]()
@aktak81 šikulka s metříkem. Já jsem teď na rodičovské s dcerou. To je záhul po celý den, jen po o si s ní chodím lehnout. Když jsem chodila do práce, tak pak po příchodu domů oraz, véča a relax. To teď nehrozí. ![]()
@Capelucita píše:
@Eame hezká fotka.@aktak81 šikulka s metříkem. Já jsem teď na rodičovské s dcerou. To je záhul po celý den, jen po o si s ní chodím lehnout. Když jsem chodila do práce, tak pak po příchodu domů oraz, véča a relax. To teď nehrozí.
To chapu, muzu byt rada, ze si muzu ve volnu spat kolik chci. Mam dve psi holky a ty se mnou poslusne drzi basu a chrupkaji taky ![]()