Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Stále řeším, kdy a co mám kupovat. Tak jsem si řekla, že zkusím založit skupinu, kde bychom si mohly radit a pomáhat s výběrem výbavičky. Třeba i najít kamarádky.
Nezdá se to, ale září se rychle blíží
Pokud byste se chtěly podělit se svými zkušenostmi, s výběrem veškeré výbavičky pro mimčo či čímkoliv jiným, budu ráda
Mějte krásný sluníčkový den!! ![]()
Koukala jsem, ale nic moc mi to nepřineslo…Holky se už znají a řeší spíš co dělaly o víkendu a tak…Proto bych chtěla najít někoho, komu nevadí nově založená skupina ![]()
Ahoj, jsem na tom stejně
A co už máš nakoupeno? My zatím koupili jen košík na mimčo, pár oblečků a asi dvě zavinovačky… A hlavně kojící polštář, který zatím využívám na spaní ![]()
Ahojky
uz jsem ani nedoufala, ze se někdo najde
Zatím máme kocarek a autosedačku, ale jen proto, ze to byl posledni kus, ktery slo objednat. Zrusili vyrobu nami vybrane barvy
Ale zvazuji tento tyden objednat postylku. Je tam doba dodani az 6 tydnu. Jinak nic nemame
Ale v patek chceme vyrazit po obchodech a ujasnit si vyber matrace a vybavy do postylky. Jsme oba nerozhodni a dlouho nam trva nez se pro neco rozhodneme. A kdy mas presny termin?
Kočárek máme zatím jen vybraný, budou ho kupovat rodiče, tak jsme jim jen poslaly, který chceme
A jaký jste koupili? My se rozhodli podpořit českou výrobu, tak doufám, že nebude litovat
Postýlku budeme mít od známé. Ale teď jsme docela dlouho rešili výběr vaničky
Potřebuju nějakou, u které se nebudu muset moc ohýbat, nakonec jsme objevili vaničku s držákama na vanu
S tou nerozhodností jsme na tom dost podobně
Termín mám 26.9. a ty? Víte co to bude?
Ahoj holky jsemntaky prvorodicka a termin mam 12.9.
uz mame i spoustu veci vzdycky napisem par veci a jedem to koupit lepsi postupne nez pak v obchodech nechat majlant. Postylku jsme objednali minuly tyden pisou 4-5 tydnu dodaci lhuta tak at mame rezervu
a odkud jste?
Ahojky
Já jsem z Prahy…
My teď v jednom obchodě ukořistili seznam doporučené základní výbavy, tak jsme si v něm odškrtli těch pár věcí, co už máme a dál už asi pojedeme podle toho seznamu ![]()
@lenka345 píše:
Kočárek máme zatím jen vybraný, budou ho kupovat rodiče, tak jsme jim jen poslaly, který chcemeA jaký jste koupili? My se rozhodli podpořit českou výrobu, tak doufám, že nebude litovat
Postýlku budeme mít od známé. Ale teď jsme docela dlouho rešili výběr vaničky
Potřebuju nějakou, u které se nebudu muset moc ohýbat, nakonec jsme objevili vaničku s držákama na vanu
S tou nerozhodností jsme na tom dost podobně
Termín mám 26.9. a ty? Víte co to bude?
Tak dulezite je, ze uz mate vybrany
V dnesni dobe je takový vyber, ze neni jednoduche se rozhodnout. Jaky jste vybrali? My se rozhodovali podle vysky kocarku-nechapu, proc vetsina kocarku jsou vysoke, jak pro trasliky!! Tim se nikoho nechci dotknout, ale jsme oba vyssi a ja mam navic velke problemy se zady. Takze jsme vybrali kocarek zn. STOKKE s podvozkem Trailz. Uzasne skladny do naseho maleho kufru, hodi se do mesta i na horsi cesty
Ale cena je příšerna..My mame jen sprchu, tak chceme vybrat co nejvetsi vanicku…idealne na stojanu at si vic neodrovnavam zada. To mate fajn, ze postylku mate vyresenou..Trvalo nám dlouho nez se nam nejaka zalibila. Termin mame 9.9. a pohlavi nechceme znat
A vy ho vite? ![]()
@Peťule.prochy píše:
Ahoj holky jsemntaky prvorodicka a termin mam 12.9.uz mame i spoustu veci vzdycky napisem par veci a jedem to koupit lepsi postupne nez pak v obchodech nechat majlant. Postylku jsme objednali minuly tyden pisou 4-5 tydnu dodaci lhuta tak at mame rezervu
a odkud jste?
Ahojky
Presne tomu bych se chtela vyhnout! Aby ta suma cloveka neodrovnala
A jakou postylku jste vybrali? A vcetne matrace? Tam docela tapeme a nevime, jakou vybrat
.Asi uz postylku taky objednam at mame rezervu. Jsem z Vysociny a termin mam 9.9. ![]()
@jijo vybreli jsme rostouci postylku tak aby v ni decko mohlo byt co nejdyl
objednali jsme i s matraci ze studene peny ta nam byla doporucena. Cenove je to prijatelne. Ukazovali nam i latexove a s kokosovou vrstvou ale tam moc doporuceni nebylo no hlavne kvuli udrzbe. Ze kdyz se ditko procura tak to cisteni ty prirodni matrace nici a tim ztraci svou ucinnost. Tak jsme dali na radu a vzali tu ze studene peny no tak snad to bude v pohode.
Jinak ja jsem z Mukarova u Rican a co se tyce treba vanicky tak jsme koupili prebalovaci pult i s vanickou prijde mi to dost prakticky ![]()
@jijo To mi povídej, občas jsem měla pocit, že je to spíš kočárek pro panenky
Vybrali jsme kočárek Triton 4 tour od firmy Patron, vyrábí k němu i nástavce, aby nebyla hluboká korba moc nízko… A ten podvozej je taky krásně skladnej
Koukám, že s těma zádama má problémy skoro každej… U nás v práce je to tak půlka osazenstva ![]()
My si to nechali říct, jinak by mi to vrtalo pořád hlavou, budeme mít kluka. I když na ultrazvuku se nechtěl moc ukázat, takže mám pocit, že to doktor jen odhadl ![]()
Příspěvek upraven 15.06.15 v 14:03
@Peťule.prochy na ten pult s vaničkou jsem taky koukala… akorát se nám nevejde do koupelny, tak mám smůlu ![]()
@Peťule.prochy Rostouci postylky jsou fajn
My uz mame v pokojicku poschodovku pro 3 deti, tak resime klasickou postylku. Nam se prave libila matrace latex-kokos…Ale v patek se jdeme poptat do ruznych obchodu, tak nam to možná rozmluvi. To ti zavidim, moc se mi prebalovaci pult s vanickou libi! Ale nemame tolik mista. ![]()
@lenka345 Moc jsi me potesila! Bala jsem se, ze jsme my divni, kdyz se nam vetsina kocarku nezamlouva
Puvodne jsem chtela Jane s rucni brzdou, ale kdyz jsem ho pak videla nazivo…
Ale nakonec jsme stastni, za Stokke! No zada umi pozlobit! Ja to mam od detstvi a navic jsem na zs mela se starsi kamoskou bouracku a to mi taky nepridalo. Navic v praci cely den na podpatcich a stul u dveri, ktere se stale otviraji…takze casto sotva vstanu..A ted v tehu taky nic moc…od zacatku jsem na nemocenske…Stojan jsme jeste nevideli, takze se rozhodneme az ho uvidime. Taky bojujeme s mistem. Kdyby byl neskladny dam si vanicku na stul a bude
A uz mate jmeno? My se zase tesime na prekvapeni
Vlastne si stale pohravame s mslenkou, ze se o nasem miminku dozvi vsichni az bude na svete
Zatim to vedi jen maminky. Ale moje to tezce nese, chce at uz to rekneme svetu. Navic si myslim, ze u nas by doktori jen hadali. Mimco se nechce ukazat.
Tak ten pult tolik mista nezabere. Taky hodne resime misto a tohle bylo pro nas jedinne rozumne reseni. Hlavne jelikoz manzel dela nocni tak jsem potrebovala aby byl prebaloval mobilni.
My stale take nevime co to bude protoze se mimco nechce ukazat. Mamka uz mi ani neveri
mysli si ze to nechcem ric
jinak jmena mame vybrana pro kluka Vít a pro holku Veronika ![]()