Prvorodičky s TP 09/2015

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
22.6.15 19:18

@junior007 jůůů, tak to je super, že nemusíte tak dlouho čekat. v tom případě nechápu, proč na něj máme čekat 1,5 měsíce :nevim: to ho nakonec budeme mít doma nastejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.6.15 19:20

@efkart07 třeba jo, ale pán říkal, že ho tam můžeme nechat..ale tak uvidíme, až bude dodělaný pokojík, tak tam může vjet kočár… :lol: možná je to tou barvou, že se tak často nebere, či nevím..ale každopádně hlavně že bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.6.15 21:00

@junior007 taky ho tam můžeme nechat, prý si maminky berou akorát autosedačku hned domu na cestu z porodnice. Ale já ho asi budu potřebovat domů hned komplet celý :lol: já na pověry, že se to nemá moc nedám :D a který šedivý jste nakonec vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
23.6.15 05:14

Dobré ránko děvčata :mavam: Už se těším až za 3 týdny a 3 dny nebudu muset vstávat ráno do práce :mrgreen: Už mi to celkem dělá problémy :mrgreen:

Jinak včera jsme dostali od známých kočárek X-Lander XA barva Carbon a mysleli jsme si, že ho budeme mít jen k rodičům na ježdění, ale nakonec asi ani jiný kupovat nebudeme, protože je v tak krásném stavu, že asi koupíme nějaký horší k rodičům a bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.15 09:53

Tak jsme dneska dostali inzulin :zed: :zed: zatim jen vecer a uvidime jak to pujde dal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.6.15 11:06

@Krisťule88 to já už jsem doma od začátku března :roll: a teď jsi mi připomněla, že taky musím už pomálu nastoupit na mateřskou a dojít si zabalit věci do práce a vyřídit to tam :roll:

@Peťule.prochy to musí být nepříjemné, ale to určitě zvládneš. po porodu se to zase srovná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.15 11:11

@efkart07 no melo by se to srovnat. Segra to mela u druheho tehotenstvi a pak uz to mela dobry tak snad. Ale byla jsem prekvapena jak je to rychle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.6.15 11:32

Tak jsem od včerejška doma a dospavam noci v nemocnici :-) Tehu cukrovka by mela potom zmizet, nebala bych se, ze Vam zůstane ;-) Mate nekdo zkusenost s 3D fotkami v 29tt? Slo jeste neco videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.15 11:35

@jijo ted jsme dostali krasnou fotku z 3D byla prvni a doufam ze ne posledni. Doktor na priste naplanoval natoceni videa ve 3D :srdce:

A super ze uz jsi doma, doma je totiz nejlip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
23.6.15 12:10

Já si teď nechávám dělat fotecku každou kontrolu, zbezny ultrazvuk mi dělá doktorka každý měsíc… :)

Nás žabák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
23.6.15 12:26

@efkart07 No já jdu právě v pátek na UTZ ve 30. týdnu tak bych měla dostat papíry a pokyny :) už se těším až nebudu muset vstávat, na pátou je to fakt masakr… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.6.15 13:28

@Peťule.prochy tak co u doktorky? Neboj, malej bude v pohode, zkus vymenit ten bilej chleba za celozrnnej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.6.15 13:32

@Peťule.prochy aha uz ctu, inzulin tak rychle? Chodis k dr. ktera ma zkusenosti s trhu cukrovkou? Ta moje prvni mi ho chtela dat hned po jednom dni…ted jsme na dovci a nejak extra se nehlidam, ale cukr ani tak nejde nad sedm a to jsem mrla vcera i bucek a bramboracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.6.15 14:51

@Peťule.prochy Tak to jsi mě potešila, že to ještě jde. Pač u příjmu jsme se domlouvaly se sestřičkou, že se tam stavím a primář, který to letmo zaslechl pronesl, že teď už to nepůjde. Ovšem na genetice v Brně mi říkali, že to u mně půjde vidět až později. No zítra to půjdeme zkusit a uvidíme :-) Třeba už budu mít taky takovou hezou fotečku. Moje doktorka nemá vybavení na 3D, tak musím vždy do nemocnice… Doma je skvěle! Sice pořád spím, ale myslím, že za pár dní už budu zase fit. Ale nesu si vtipnou historku s pásy. Jak je mimčo ještě malé, nešly moc natočit :D
A ten inzulín si pícháš sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.6.15 16:19

@efkart07 no právě, taky na ně nevěřím, takže půjde do nového domova brzy asi… :D máme objednaný tuten http://www.dudukids.cz/…2Art-23a.jpg .

@Krisťule88 tak máš taky za pár :) nebo si vyber ještě dovču, mě vychází, když si vezmu dovču (a nikdo v práci neomarodí), tak jdu už 7.7 pryč ;) :D :pankac: a gratuluji ke kočárku ;)

@jijo paráda, že jsi doma! :) konečně užívat klídeček…relatvní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí