Poradna duly
Jana Čurdová
@Majda0 @Janča91 no doufám, že to vyplňuje sestřička… ale asi to dávají tak nějak „v ten čas“, kdy jej potřebujem ten papír ![]()
tak cvičení je báječné, už se těším, až tam taky skočím
jak teď pracuji, tak se tam nemohu ani dostat..
jinak holky mě už zbývá jen jeden pracovní týden… to bude brzy úleva ![]()
@Janča91 uvidím, co mi řekne
No já mám pocit, že nesvedu ani jedno
Už teďka mám docela problém se oholit a představa, že cvičím s tím balónkem nebo masíruju tak nevím
Dost si to nedovedu představit
Ty jsi ve kterém týdnu?
@junior007 já už končím druhý týden dovolené
a mám dovolenou až do 22.7. a pak od 23.7. mám mateřskou ![]()
@Majda0 jééé, tak to máš už pohodu…
já si vzala ještě teď, jedeme na fesťáček..
no, taky mi chtěli dát 8 týdnů mateřské, ale to mi přišlo ještě moc (mám zatím opravdu bezproblémové těhotenství) - sice práce v lékárně - ale to je taky fajn
ale už asi odbíjí ty dny, už se začínám kutáleti
kdy máš termín? ![]()
@efkart07 Tak ja bych se tam stejne nevratila.. Jen jsem chtela at se to tam nikdo nedozvi…To bohuzel nejde, podle pani na socialky. Ale je vtipne, ze ti to prodlouzili na rok ![]()
@junior007
Mě se ptala teď v úterý, kdy chci jít na mateřskou, jestli to budem vyplňovat ted ten papír, nebo až příště. Takže se určitě ptají. Já se ptala už dopředu, protože jsem se chtěla s doktorem na něčem domluvit a ten mi řekl, že to pak vyplňuje sestra, tak at se domluvim s ní.
@Majda0
Dneska začínám 31tt. S tím holením ti plně rozumím
Jak si tam nevidim, tak to je peklo, i se vůbec ohnout přes to břicho (přitom nemám moc velké břicho). Minule jsem musela říct příteli, at mi pomůže ![]()
@Janča91 jj, taky jsem se minule ptala právě i kvůli dovolené..tak asi budeme vyplňovat, až přijdu teď
a s holením teda ani nepovídejte..taky nemám zatím moc břicho a je to jak říkáš peklo
ale ono to asi časem půjde..praxe… ![]()
jinak holky, kdy že jste šli na ten 3D ultrazvuk? já jdu až asi ve 31tt.. ![]()
@Janča91 mě včera přítel utíral nohy když jsem vylezla z vany
byli jsme předtím nakupovat a asi 2 hodiny chodili po obchodech a já z toho byla tak vyřízená, že mě všechno bolelo a nešlo mě se ohnout
a on z toho měl hroznou srandu ![]()
@jijo jo to je vtipné, že to mám zase na rok
já se tam taky nechci vrátit, tak je mi to úplně jedno. spíš mi to přijde jak nějaká hloupá komedie ![]()
@junior007 termín mám 16.9.
Já mám úplně pohodové těhotenství, neznám žádné zvracení nic takového
Pracovala jsem ve škole hlavně s postiženýma dětma ( jako asistent pedagog). Takže fyzicky i psychicky náročné, ale bavila mě ta práce
. Já se taky kutálím, ale užívám si to ![]()
@Janča91 téda za chvilku máš termín co?
Je to teda peklo, dělám to po paměti a myslím si, že za chvilku budu žádat přítele ať mi pomůže
![]()
@junior007 mi se snažili udělat 3D ale nešlo to a bylo to 7.5.
@Majda0 tak to joo, to jsme po sobě hnedle, já mám 18.9
jj, a už se ti po práci stýská?
já tušim, že se mi po těch našich pacouších stýskat bude :/
nojoo, tož to já si taky užívám, to je relativně to nejmenší
tak snad nám bude dobře až do konce ![]()
jo táák, ale mám právě pocit, že mudr. říkala že velký ultrazvuk 28-32.tt… ale že bych si byla jistá… ![]()
@junior007
není to už pozdě na 3D? Myslím, že se dělá do 28tt, že je pak už mimčo velké a nejde to moc vidět..
@efkart07
Tak utírat nohy, to je ještě dobrý, mě z tý vany jednou musel vyndavat
Naštěstí byl doma. Ruplo mi v ruce a nemohla jsem se zapřít, tak mě musel vyndat ![]()
@Majda0
jj už pomalu začínám balit tašku do porodnice ![]()
@Janča91 ty už bal no ![]()
@junior007 ty zatím ne…
ale to příjde po chvilce asi se mi bude stýskat po kolegyních ![]()
@Janča91 no to já právě netuším..no zkusím se pro jistotu ještě optat…
@junior007
Já právě vim, že mi to nabízeli kolem 23tt. Ale třeba to udělají i později