Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
24.6.15 11:48

@Peťule.prochy já mám termín 1.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 12:03

@efkart07 ja az 12.9. Ale pry s cukrovkou vyvolavaji radeji driv tak uvidime… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.6.15 18:17

@Krisťule88 Chteli bychom..Ale zvazujeme, ze si ho pujcime z nemocnice.
@Peťule.prochy Mas muj velky obdiv! Nezvladla bych to…Mam hruzu z jehel :,(

3D se podarilo..Sice ne uplne dokonale, pac mimco melo u hlavy ruce, nohy a placentu, ale neco se podarilo :) Jen jsem se musela porad smat. Prpominal mi Jokera z Temneho rytire :lol: Porad mel pres cely oblicej usmev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
24.6.15 19:58

Ja si taky pujcim z nemocnice :) Holky me je pirad zle.. Porad me mimi tlaci na spodek, tvrdne mi bricho a strasne boli spodek :( uz at to skonci!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.6.15 20:08

@Peťule.prochy tak super ze pomaha :) ja ted dost hresila na dovci, takze zitra zase tvrdej rezim :D

@Krisťule88 Monitor si pujcime od rodiny, urco je to dobra vec, kamosce zchranil mimco pred SIDS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.15 20:47

@veronika67 no tak to ja ted hresit urcite nebudu. Ani nechci myslet jaky bych pak mela hodnoty :nevim: :zed:

@jijo ale taky by jsi to zvladla dneska uz to vazne nic neni to inzulinove pero je k nezaplaceni. Normlani injekce bych taky asi nedala :?

Jinak co se tyce monitoru tak jsme hk vcera koupili at mame klidek. Pak chceme jeste jedno ditko tak ono se to doma neztrati :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.6.15 22:16

@Peťule.prochy tak s inzulinem uz hresit nemuzes! Ale po porodu se to sravna a nadlabnes se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.6.15 06:41

@Katynka111 A nevis na jak dlouho ho pujcuji? Ja myslela, ze na jak dlouho chces, ale jedna mamina mi tvrdila, ze jen na pul roku. Musis jeste chvili vydrzet a bude zas dobre ;)
@Peťule.prochy Vim, jak to vypada, ale porad je to jehla. Mame v rodině oba typy cukrovky a nejstarsi sestra mela tehu cukrovku. Jsem moc rada, ze se mi to vyhlo. Mela bych z toho trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
25.6.15 07:16

@jijo pujcuji ho na pul roku, ono to bohate staci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
25.6.15 11:13

@jijo ja taky myslim, ze na 6 mesicu a melo by to stacit.. Jdou vzdy vZkouseny a delaji se testy, zda jsou funkcni.. Takto mit doma schovany na druhy mimco- kdo mi ten atest kde udela? U nas to stoji 150,–Kc/mesic, to je fajn a jsou to nejak 2, ze se da dat ten druhy jako asi prenosny do kolebky do obyvaku :)

Ja si budu pichat do bricha injekce na redeni krve az do konce 6
Nedeli, tak neboj, nejsi v tom sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.6.15 12:42

@Katynka111 Proto o teto moznosti premyslime. A rezervujete si to dopredu nebo az po porodu? Se mnou lezela na pokoji slecna, ktere pichaly lek na redeni krve do stehna. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.6.15 13:36

Holky zajímalo by mě, jestli chodíte na nějaké předporodní kurzy? já teda ne, zatím nemám ani odvahu si něco o porodu přečíst, protože mě to dost děsí. A porod se rychle blíží… Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.6.15 14:13

@efkart07
Za 14 dní se jdu registrovat do porodnice, tak se rovnou objednám tam na předporodní kurz. Je myslím rozdělen do tří dnů. V jiné porodnici je třeba jen jednodenní, cca 2 hodiny. Ale na jiný kurz chodit nebudu. Myslím, že to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.6.15 14:15

@efkart07 Ja chtela, ale vsechny kurzy byly v cas, ktery mi nevyhovoval. Takze vse nechavam osudu :) Zatim si nic nezjistuji, vic by me to stresovalo. Staci zkusenosti sester a kamaradek ;) Porad si rikam, ze mam jeste 2 mesice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.15 14:20

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. V úterý jsem byla na kontrole rizikové těhotenství a bylo mi řečeno na ultrazvuku že mám hodně vody a tím pádem že miminko už je dostatečně velký tak nevědí co s tím poslali mě do jiné nemocnice ale tam jsem objednaná až příští týden. Tak se chci zeptat jestli se mám něčeho bát skrz té vody nebo ne? Ptala sem se doktorky a sama nevěděla co mi má říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí