Poradna duly
Jana Čurdová
@junior007
Aha, no můj gyndař 3D právě nemá, takže když chci, tak musim jinam. Ale moje kamarádka taky chodí na gyndu, kde řeší i neplodnost a tak a tam mají 3D i 4D, takže ji ho myslim taky budou dělat. Já už se bez toho holt obejdu..
@Janča91 ja mam zatim druhou doktorku, tak snad nezklame! Treba to opravdu budes mit v pohode
Tak me prave uplne dobře nedopadla, tak s tim budou muset neco udelat. Taky se tesim az nebudeme 2v1
Bylo by fajn, kdyby mi ted ve str mudr posunula dopredu termin ![]()
@Janča91 a vždyt jo, mě kdyby tam neposlali.. stačí, abych věděla, že je to mimčo zdravé
fotky stejně rámovat nebudeme, tak co
to jen že mě tam posílají, u mě je to chca nechca ![]()
@junior007
No právě, sice zvědavá jsem, jak vypadá. Ale takových peněz za to vyhazovat nechci, když se pak na to kouknu jednou.
Holky, na kdy planujete baleni tašky do porodnice? A vite co vse s sebou?
@jijo já už mam zabaleno, akorát oblečení pro prcka a plínky jsem prala dneska, tak to mi tam ještě chybí. Moje porodnice má seznam přímo na stránkách ![]()
@efkart07 A mohla bys mi ho prosim poslat? Hledala jsem u te sve a nic nenasla
Skrz straseni doktoru, ze muzu rodit driv chci byt radsi pripravena ![]()
@efkart07 Dekuji
Budu muset vyrazit na nakup, nocni kosile vubec nevedu ![]()
@jijo tak to já naštěstí mám, ale beru si je jen do nemocnic
doma v tom také nespím
oni ti v nemocnici košile půjčí, ale ty jsou děsný ![]()
@jijo
noční košili už shánim asi 3 měsíce
. Tak přeji hodně štěstí při výběru
@efkart07 Mela jsem jejich v breznu a nic moc. A posledne jsem mela sve, ale kratasy a tilko…Snad neco sezenu ![]()
@Janča91 Tak ja jich nasla hodne, ale ty ceny… ![]()
@jijo
no právě, ty ceny. Taky jsem si našla jednu za 500,– ale to se mi zdá na noční košili fakt hodně, na to jak dlouho ji budu nosit. Taky na košile nejsem zvyklá.
@Janča91 @jijo já jsem zašla k číňanům a za pár kaček jsem je koupila. Stejnak to na sebe víckrát nevezmete, než 3 dny v porodnici. To je pak akorát škoda peněz