Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
1.7.15 13:11

@Burunda Tak ja se cítím dobře, ale bohužel jiné zdravotní problémy mě nutí být v klidovém režimu. Když to šlo, dělala jsem to jak píše efkart07. Každý den nějaká činnost, která mi musela vydržet do nejdéle :) Po dnešní kontrole musím poctivě ležet do 9.8. pak mi dovolí i nějaký pohyb. Prý :D Takže budu asi přes net shánět výbavičku ať jsme připraveni, kdyby náhodou. A jinak mám velkou vášeň ve čtení. Což mi hodně pomáhá v tomhle flákání se. Ale kdybych mohla, tak trajdám po výletech. Venku je tak krásně! Snad si najdeš nějakou zábavu, ať se doma nenudíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.7.15 13:14

Holky, kupujete někdo stojan na vaničku? Nebo nemáte s nějakým konkrétním typem zkušenost? Přijde mi to fajn, že se nemusím hrbit nad vaničkou. Jen mám strach, aby to bylo dostatečně stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.7.15 14:04

@jijo já jsem koupila tuhle: http://www.popron.cz/…ou/s-623547/ mám už teda asi rok, protože mi přišlo super, že jí můžu složit a dát za pračku a vzít si jí s sebou třeba k našim :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.7.15 14:12

@efkart07 Na tu jsem před chvíli koukala, ale přišla mi malá :( Máme jen sprcháč, tak jsem spíš koukala po vaničká 100 cm - 102 cm. A jak je cca vysoká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.7.15 14:19

@jijo vysoká je dost, změřila bych jí, ale mam jí schovanou u našich. já zase počítám s tím, že jí dám na pračku nebo v kuchyni na stůl. Já se v tom nevyznam, nás se líbila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.7.15 14:27

@efkart07 Taky mě zaujala :) Jen bych chtěla, ať mi ve vaničce mimčo vydrželo co nejdéle. Přeci jen koupání ve sprcháčí je pro mé záda dost náročné. Myslela jsem, že to omrknu osobně, ale mám smůlu. Takže něco vyberu přes net a budu doufat, že to bud OK a hlavně stabilní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.7.15 14:34

@jijo já mám vanu (sprcháč jsem nechtěla přesně kvůli tomuhle. děcka milujou vodu), takže se pak bude koupat tam. Ale pro tebe je asi lepší nějaká velká, aby ti dlouho vydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.7.15 14:42

@efkart07 Taky jsme měli v plánu před mimčem zrekonstruovat koupelnu (právě kvůli vaně), ale rozšoupli jsme se jinde, tak to ted musíme vydržet. Mám vyzkoušeno, že děti od sestry milujou sprcháč, ale pro nás to není příliš pohodlné :lol: Takže zatím větší vanička a třeba se časem povede našetřit na novou koupelnu s VANOU!!! ;) Docela se mi líbí tenhle komplet, ale mám strach, zda je to dostatečně stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.7.15 14:47

@jijo to musí něco vydržet :) miminko to určitě unese :D jestli se ti to líbí, a máš to kam postavit, tak do toho jdi. a když by se ti to nezdálo, tak dáš vaničku na stůl a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.7.15 18:32

@jijo
Takový stojan mám půjčený, přijde mi, že je uplně stejný. Je dost vysoký a přijde mi i stabilní, po obou stranách je i malý sušák. A je to na velkou vaničku ;)
Chtěla jsem si vaničku koupit, ale nakonec jsem si ji jen půjčila, protože je stejně jen na chvíli, sestřenka ji používala asi 3 měsíce, pak už malej začal hodně cákat ven. A jelikož mám malou koupelnu, takže budu koupat asi v obýváku, tak tam nemůže moc cákat :mrgreen: No ale uvidíme, jak to bude u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.7.15 19:39

Holky, chtěla bych se poradit. Chodíte se koupat? Já mám pořád trochu strach, ale to vedro začíná být neúnosný. Asi bych si koupila ten napuštěný tampon, ale nevím, jestli mě na 100% ochrání. Nerada bych teď chytla nějakou infekci, ikdyž na to netrpím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
1.7.15 19:49

@Janča91 Ja jsem byla každé léto ve vodě pořád, ale teď mám taky strach :roll: Když už bych šla, tak do bazénu a s tím tamponem a pak bych asi provedla nějakou pořádnou očistu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.7.15 19:50

@Janča91 no já nad tim taky furt přemýšlím, jestli se jít koupat nebo ne. Zatím vítězí strach, tak jsem nešla. Lehnu si do vany, nebo si k telce přinesu kýbl s vodou a čachtam si nohy. A asi to tak už i zůstane. teď jsou bazény narvaný, děcka čůrají do vody, brebery se množí a bazén se jimi hemží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.7.15 19:57

@efkart07 @Krisťule88
No u mě taky právě pořád vyhrává strach :mrgreen: Chtěli jsme se jet koupat do Německa, tak jsem jim i psala, jestli se tam můžou koupat těhotný, prý ano. Ale bojim se, přitom bych tak ráda někam chodila plavat, prý je to pro těhotný super. Ale ty veřejný bazény mě děsí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
1.7.15 20:16

@efkart07 To je dalsi vec. Chtela jsem vidět, jak je skladny, abych vedela, kam s nim… A jak rikas, porad zvazuji variantu, ze nebudu resit stojan a budu koupat na stole :)
@Janča91 Taky bych si ji pujcila, ale neni od koho. Na cakani jsem nepomyslel…abych nakonec nekoupala v koupelne na pracce :lol: Je to jedine misto, kam by se vanicka v nasi pidi koupelne mohla vejit :) Ja doufam, ze v te vanicce vydrzi co nejdele-mame jen sprchac.
Ohledne koupani bych se poradila s doktorkou. Ja mam uz od brezna koupani zakazane :( Jak vanu, tak bazeny ci koupaliste. Pouze sprchu muzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí