Poradna duly
Jana Čurdová
@efkart07 No krásně si hajinká v peřinkách
Je to malušká prdolka ![]()
@jijo Ona má vytipované lidi, které vyloženě nesnáší - třeba moje rodiče a na ty je hrozně ostrá a pak zase od jiných se nechá pohladit, ale jako jednou, dvakrát a stačí
pak už jen pozoruje z povzdálí co se děje. tak to my jsme ještě nedošli tak daleko, aby se k přišla tak blízko, že by ho olízla, nebo si k němu dokonce lehla jako tvoji kocouři
to se asi nestane ![]()
Chichi, to jste pěkná kočičí rodinka. Přítelova mamka má koček 7
ale to už je moc. ani jsme tam s malym nebyli a jen tak nepojedeme. neni to tam ve stavu, kam bys přivezla mimino, neni tam ani kam položit… no to je jedno, to by bylo na jinou debatu ![]()
My máme dneska noční rekord. 9,5 hodiny bez krmení a z toho 7,5hodiny spánku v kuse
![]()
@efkart07 já vím, proto by to chtělo tady utnout a přispívat jen tam, aby se tam chodilo a vyskakovaly upozornění jen tam ![]()
@efkart07 Aby ses nedivila! Třeba se to v ni zlomí a budou za chvíli kámoši
Naši kocouři taky nejsou extra přátelští. Když někoho neznají, tak třeba celou návštěvu nevylezou. Ale k přátelům jsou velmi mazliví-včera se jeden neustále otíral o kámoše, čuchal, olizoval..dost jsme se nasmáli ![]()
7 koček je dost, ale záleží, v jakém prostoru je máš a jak se o ně staráš. Ale viděla jsem plno milovníků koček, kterým bych s chutí kočky vzala. Sama mam dva kocourky od 2 paní, které se nazývají chovatelky, ale jsou to obyčejné množitelky
Kluci neměli lehký start do života. A ony si k tomu za ně naučtovaly solidní prachy.. ![]()
Krásný rekord! My máme tak 6,5, ale díky za ně!
Chodíme spát v11 a vstáváme ve 4 ci 5, jen já už pak nejsem schopná zabrat…:(
@makalka09 @efkart07 Tak tam začněte konverzovat ![]()