Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
514
29.9.15 09:06

@junior007 jé vyhlizim to už pár dni :) Moc gratuluji k mysicce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
29.9.15 09:08

Ahojte holky :) tak se hlásím po delší prodlevě :) 23.9. v 5.05 se nám narodila krásná holčička Terezka s mírami 3 900g a 50 cm :) Je to naše sluníčko :) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Porod skončil císařským řezem :( Ale za to všechno to stálo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
29.9.15 09:24

@Majda0 moc gratuluju, je to kus ženský :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.9.15 10:59

@junior007 jůůů moc gratuluju k Janičce :) a přeji hodně zdravíčka :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
29.9.15 11:21

@junior007 @Majda0 Gratuluji holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.9.15 16:33

@Majda0 jeee, tak ti též gratuluji :-* hlavně hodně zdravíčka :) :kytka:

@Krisťule88 děkuji moc :)

@makalka09 děkuji… no dřív jsem popravdě neměla čas napsat, samá návštěva jak byl víkend… a porod jsem teda vstřebávala, neskutečný zážitek.. :srdce:

@efkart07 děkuji moc, hlavně plíce jsou zatím zdravé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
29.9.15 17:01

@junior007 to je jasny, návštěv si teď užíváme snad každá až moc :mrgreen: jaký jsi měla porod?

Holky, máte někdo zkušenosti s rustovym spurtem? :( malý už je asi 2 dny protivný a téměř celý den ho mám na prsu jinak rve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.9.15 17:05

@junior007 @Majda0 jee moc gratuluju holky! :kytka: Už jsem vás vyhlizela, jak to s vama vypadá. Tak hlavně hodně zdraví oběma čtyřem a zlatickum stastnej život mimo briska! :srdce: A jaký byly porody jestli teda chcete sdílet zážitek? :)

Jinak já moc děkuji všem za gratulace a tu je foto (podarili se mi vložit..) je nějak vzhůru nohama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.9.15 17:23

Teď už jsou všechna miminka na světě, že??? :dance:

My už máme 5 týdnů, 4,5kg a 57cm :lol: :mrgreen: docela mě ta váha vyděsila, přijde mi to hrozně moc, ale prý děti na UM víc přibírají. pak to snad vyběhá :lol:

a jak se daří ostatním miminkům a maminkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
29.9.15 19:09

@efkart07 :mavam: ahoj, vy jste plne na um?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
29.9.15 19:09

@makalka09 Taky mi mala furt rve, jen kdyz ma prso tak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
29.9.15 19:59

@junior007 Moc gratulujeme! :kytka: Snad se domu brzy dostanete! Tesime se na fotecku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
30.9.15 07:51

@AZzuzka jojo, tedy jednou denně má moje (odsaju max 10-15ml a to to ještě trvá půl hodiny), to mu nasbírám během dne, zbytek má um. ještě před 14ti dny měl 2× denně, je toho furt míň a míň. vyzkoušela jsem kojící čaje, homeopatika, jim tvarohy, vývary, hodně piju a nic :lol: :lol: ještě že existuje um :lol: :mrgreen: v porodnici mi říkali, že když budu chtít, že to půjde, že nenechám přece svoje dítě umřít hlady :zed: myslim, že už jen ten každodenní stres a brečení kvůli těmhle řečím udělal svoje a taky to, že až třetí den mi ho dali na přiložení a to mi ho ještě přinesli nacpaného nutrilonem… nu což, hlady neumře, to měly sestry pravdu, já si umim poradit :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
30.9.15 09:30

@makalka09 Ja mam sterilizator, ale psali v navodu, ze se ma pouzivat destilovana voda.
@Majda0 Gratuluji k Terezce! A jak to, ze nakonec cisar? A jak se citis?
@efkart07 Taky mam vzdy hruzu, kdyz jde mala na vahu :-D je neuveritelne, jak nam ti drobeckove rostou! :srdce: Anička ma uz 2 mesice! A jakou mas odsavacku? Ja uz mam tak namozene ruce z toho odsavani, ze snad opet vyzkousim elektrickou… Jsem rada, ze mame konecne UM, ktere male sedi..byla to hruza..

Jinak jsem objevila v Polsku pleny Dada za par korun, tak jsem zvedava, zda budou tak dobre, jak jsou chvalene! Od doby co mala kaka ma velkou spotrebu :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
30.9.15 10:16

@jijo a jaký máš sterilizátor? já mám půjčený od aventu, ale nemám k tomu návod a nevím kolik se tam má dávat vody a kamarádka si to už nepamatuje. a destilovaná voda jo? já myslela že stačí z kohoutku :nevim:
já odsávám elektrickou odsávačkou. mám i ruční, ale kvůli zánětu v ruce jí nemůžu používat. To je dobře, že jste konečně objevili um co vám sedí. Mojemu naštěstí sedla hned první co jsem koupila, tak jsem dál nic nezkoušela. Plenek je spotřeba jak blázen, to máš pravdu, já mam z Německa Mamia, jsou snad lepší než Pampersky a 5× levnější. ještě si tam nechám koupit i kosmetiku Hipp a UM kterou kupujeme tady, je tam prý od toho samého výrobce kvalitnější a o půlku levnější. tak jsem na to zvědavá.
Taky už ti malá žvatlá? mě tu pořád něco brouká :lol: hůůůů a eja eja :lol: :mrgreen: fakt legrace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí