Poradna duly
Jana Čurdová
@junior007 to teda máme
nene já už chodím do porodnice na kontroly
zítra to budu muset říct v porodnici, že mi otekly přes víkend nohy a dneska tež mám ale ne tak moc jak v sobotu. Ty ještě chodíš ke svému gynekologovi?
@Majda0 jj, řekni…třeba si tě tam pak vezmou dřív
hlavně nožky chlaď a hoď hore a ještě užívej posledních chvilek klidu
nene, taky už chodím do porodnice asi 2-3týdny (ale to kůli tomu, že má gyn měla dovču)
jen mě zmátla ta doktorka, cos psala
já měla na každé kontrole někoho jiného, v neděli navíc doktora, ale všichni jsou tam tak fajn, že mi je to víceméně jedno, kdo tam zrovna je ![]()
@junior007 @Majda0 jééé holky, vy ještě držíte pohromadě? držím palce, ať už to, máte konečně za sebou a miminka u sebe ![]()
@junior007
co chodím na ty kontroly tak jsem měla vždycky doktorku. tak uvidíme, co mi řeknou zítra ![]()
@junior007 @Majda0 Teda já čekala zprávu o dalších prirustcich a Vu jste stále 2v1
snad se holky brzo rozhoupaji
držim palce holky ![]()
@junior007 do včerejší noci byl zlatíčko, ale včera to byl docela masakr, začaly ho trápit prdiky a pořád plakal
tak do sebe leju čaj a mažu mu brisko, tak snad se to trochu zlepší…
@efkart07 jojo, držíme..holčičkám se nějak moc nechce ven
děkujeme, snad to bude brzy ![]()
@Majda0 držím palce, ať vám dopadne na kontrole vše dobře
a jdu též, tak si napíšeme
u mě to zatím nevypadá, že by si mě tam nechali, ikdyž se za dvě hodky může změnit cokoli… ![]()
@makalka09 jej, chuděrka malá…tak hold cvičit a ty ty čajíky, ikdyž ty pak taky musí lézt krkem, ale ono to nějak půjde
případně pak dokoupíš kapičky, docela si chválí Infacol či Espumisan nebo pak jsou přírodní Babycalm
já nespim už ted poslední dva dny (a to ještě není maličká venku), hrozně se mi chce spát, mám pocit, že mám prázdnou hlavu, nad ničím nepřemýšlím, ale čučim do stropu a nezaberu…fff…dnes jim nam onitorech asi usnu…
![]()
@junior007 já poslala včera mamku do lékárny pro kapičky a přinesla mi mast Pupík
tak děkuju ta tipy, pro něco z toho se ještě zastavim
teda to je naprd, když si ani neodpočineš
už aby se prdelka ozvala
jsem zvědavá, co ti řeknou dnes v nemocnici
já nemít takovýho skvělýho chlapa, tak nevim, co bych si počala
bohužel vstává ráno brzo do práce, tak spíme teď odděleně, tak je to takový smutný vždycky, když odchází s peřinou…
Holky, přesuneme se už definitivně do nové uzavřené skupinky? ![]()
Tak holky, jsme po kontrole… jsme prý pěkně připravené, vše v pořádku, jen se maličké ven nechce… tak když to nepřijde do neděle, tak v pondělí nastoupíme na vyvolání. snad budu mít teda lepší spaní už…
dělali nám i ultrazvuk, tak jsem dostala asi za odměnu, že ještě držíme ještě jednu fotečku té naší princezny ![]()
@Majda0 jak jsi dopadla ty? ![]()
@makalka09 tak třeba pomůže i ten gelík
chce to určitě masírovat bříško, ale kdyby tak klidně zkus ty kapičky
Kamarádka si chválila ten Infacol, ale kdybys chtěla přírodní, tak Babycalm
Kdyby tak šli ti chlapi pozlatit, viď
ono se to spinkání malého brzy srovná a vy budete zase v pohodě spát všicí tři ![]()
@junior007 @Majda0 no tak jsme nakonec ráno kolem 4 vyjeli do porodnice a ve 12:25 už byla princezna venku.
Nevím jestli to bylo v téhle diskusi nebo vedle, ale skoro mám pocit že na tom ananasu snad něco bude
když jsme jeli, myslela jsem, že planej, ale byla jsem už na 2 cm. Porod byl úplně jinej než jsem čekala a chtěla - zapomeli jsme porodní plan
malá měla pupecnik kolem krku, tak se tomu muselo nakonec trošku pomoct, ale ten výsledek je neuveritelnej, teď už lezime doma vedle sebe, já od porodu naspala dohromady tak 7 hodin a stejně nejdu spát a radši se na ni koukám a připadám si jak ve snu. Jestli jste ještě nejely, hrozně moc vám držím palce ať to přijde co nejdřív!
Jen teda ne když má budoucí otec sluzebku apod. Pac otec u porodu a vůbec nedocenitelnej, moc toho svyho obdivuju!
@Caravaggio to je krásný a moc gratuluji
hlavně moře zdraví
hlavně, že vše dobře dopadlo, hodiny dospíš, ale to pokoukání…
a ukaž hezky fotečku ![]()
@junior007 ahoj,ja jsem v porodnici kvuli dnesnimu vysokemu tlaku. Pokud bude stale takovy tak zitra vyvolavacka.
![]()
@Majda0 ajta… ale tak vše je jinak v pořádku, ne? držím palce, vše bude ok a za chvilku budeš mít taky svůj uzlíček štěstí v náručí
![]()