Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
21.9.15 11:12

@junior007 to teda máme :) nene já už chodím do porodnice na kontroly :) zítra to budu muset říct v porodnici, že mi otekly přes víkend nohy a dneska tež mám ale ne tak moc jak v sobotu. Ty ještě chodíš ke svému gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.15 11:28

@Majda0 jj, řekni…třeba si tě tam pak vezmou dřív ;) hlavně nožky chlaď a hoď hore a ještě užívej posledních chvilek klidu ;) nene, taky už chodím do porodnice asi 2-3týdny (ale to kůli tomu, že má gyn měla dovču) :) jen mě zmátla ta doktorka, cos psala ;) já měla na každé kontrole někoho jiného, v neděli navíc doktora, ale všichni jsou tam tak fajn, že mi je to víceméně jedno, kdo tam zrovna je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.9.15 21:25

@junior007 @Majda0 jééé holky, vy ještě držíte pohromadě? držím palce, ať už to, máte konečně za sebou a miminka u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
21.9.15 21:30

@efkart07 jojo ještě stále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
21.9.15 21:33

@junior007 :) co chodím na ty kontroly tak jsem měla vždycky doktorku. tak uvidíme, co mi řeknou zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
22.9.15 03:38

@junior007 @Majda0 Teda já čekala zprávu o dalších prirustcich a Vu jste stále 2v1 :D snad se holky brzo rozhoupaji ;) držim palce holky :kytka:

@junior007 do včerejší noci byl zlatíčko, ale včera to byl docela masakr, začaly ho trápit prdiky a pořád plakal :( tak do sebe leju čaj a mažu mu brisko, tak snad se to trochu zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.9.15 07:57

@efkart07 jojo, držíme..holčičkám se nějak moc nechce ven :) děkujeme, snad to bude brzy :)

@Majda0 držím palce, ať vám dopadne na kontrole vše dobře ;) a jdu též, tak si napíšeme ;) u mě to zatím nevypadá, že by si mě tam nechali, ikdyž se za dvě hodky může změnit cokoli… :lol:

@makalka09 jej, chuděrka malá…tak hold cvičit a ty ty čajíky, ikdyž ty pak taky musí lézt krkem, ale ono to nějak půjde ;) případně pak dokoupíš kapičky, docela si chválí Infacol či Espumisan nebo pak jsou přírodní Babycalm ;) já nespim už ted poslední dva dny (a to ještě není maličká venku), hrozně se mi chce spát, mám pocit, že mám prázdnou hlavu, nad ničím nepřemýšlím, ale čučim do stropu a nezaberu…fff…dnes jim nam onitorech asi usnu… :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
22.9.15 12:08

@junior007 já poslala včera mamku do lékárny pro kapičky a přinesla mi mast Pupík :lol: tak děkuju ta tipy, pro něco z toho se ještě zastavim :) teda to je naprd, když si ani neodpočineš :? už aby se prdelka ozvala :hug: jsem zvědavá, co ti řeknou dnes v nemocnici :dance: já nemít takovýho skvělýho chlapa, tak nevim, co bych si počala :( bohužel vstává ráno brzo do práce, tak spíme teď odděleně, tak je to takový smutný vždycky, když odchází s peřinou…

Holky, přesuneme se už definitivně do nové uzavřené skupinky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.9.15 13:11

Tak holky, jsme po kontrole… jsme prý pěkně připravené, vše v pořádku, jen se maličké ven nechce… tak když to nepřijde do neděle, tak v pondělí nastoupíme na vyvolání. snad budu mít teda lepší spaní už… :) dělali nám i ultrazvuk, tak jsem dostala asi za odměnu, že ještě držíme ještě jednu fotečku té naší princezny :D

@Majda0 jak jsi dopadla ty? ;)

@makalka09 tak třeba pomůže i ten gelík ;) chce to určitě masírovat bříško, ale kdyby tak klidně zkus ty kapičky ;) Kamarádka si chválila ten Infacol, ale kdybys chtěla přírodní, tak Babycalm :) Kdyby tak šli ti chlapi pozlatit, viď ;) ono se to spinkání malého brzy srovná a vy budete zase v pohodě spát všicí tři :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.9.15 14:34

@junior007 @Majda0 no tak jsme nakonec ráno kolem 4 vyjeli do porodnice a ve 12:25 už byla princezna venku. :srdce: :andel: Nevím jestli to bylo v téhle diskusi nebo vedle, ale skoro mám pocit že na tom ananasu snad něco bude :D když jsme jeli, myslela jsem, že planej, ale byla jsem už na 2 cm. Porod byl úplně jinej než jsem čekala a chtěla - zapomeli jsme porodní plan :lol: malá měla pupecnik kolem krku, tak se tomu muselo nakonec trošku pomoct, ale ten výsledek je neuveritelnej, teď už lezime doma vedle sebe, já od porodu naspala dohromady tak 7 hodin a stejně nejdu spát a radši se na ni koukám a připadám si jak ve snu. Jestli jste ještě nejely, hrozně moc vám držím palce ať to přijde co nejdřív! :kytka: :dance: Jen teda ne když má budoucí otec sluzebku apod. Pac otec u porodu a vůbec nedocenitelnej, moc toho svyho obdivuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.9.15 14:38

@Caravaggio to je krásný a moc gratuluji :kytka: hlavně moře zdraví :srdce: hlavně, že vše dobře dopadlo, hodiny dospíš, ale to pokoukání… :) a ukaž hezky fotečku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
22.9.15 14:44

@Caravaggio velka gratulace a koukej je to zazrak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.9.15 14:55

@junior007 ahoj,ja jsem v porodnici kvuli dnesnimu vysokemu tlaku. Pokud bude stale takovy tak zitra vyvolavacka. :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.9.15 19:41

@Majda0 ajta… ale tak vše je jinak v pořádku, ne? držím palce, vše bude ok a za chvilku budeš mít taky svůj uzlíček štěstí v náručí ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
22.9.15 21:03

@Majda0 myslim na tebe,
Drz se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...