Poradna duly
Jana Čurdová
@makalka09 neboj kojeni bude v pohode, je to prirozena vec a neni duvod, aby vam to neslo ![]()
@makalka09 Nám kojení zprvu taky nešlo, malá se první den vůbec nechtěla přisát, takže jsme začali o den déle, to už se přisála, ale než se vždycky přisála, tak děsně řvala asi 20 minut… Teď jen vyndám prso, už jí tam mám nasátou ![]()
@Janča91 jj, byl to boj, ale uspesny
nebejt toho myho chlapa, tak to snad nedam ![]()
@Krisťule88 no v noci jen tak obliz a nic, dneska už se na chviličku prisal, ale během chvíle u toho usne
zato prdi do pliny o 106 ![]()
Holky mají ty vasi prdolove taky takový flíčky? Prý je to nejakej papilarni hematom, má to na nosiku a na celicku, může to trvat celkem delší dobu než se to ztratí… Ségry malej s tím chodil na laser a znizelo mu to až ve dvou letech ![]()
@makalka09
U nás to byl taky boj
Neumim si to představit znovu ![]()
pár červených flíčků jsme měli taky, už pomalinku mizí
Jen ty bílé tečky máme pořád
@Janča91 @Katynka111 no on má papilarni hematom, může se to vstřebávat i měsíce
ségry malymu se to potom i trochu nafouklo, měl to na tváři, ale ten náš prdola to má na špičce nosiku… Tak snad se to vstřebá rychle ![]()
@makalka09 moc gratuluju k miminku
je to kus chlapa
a je moc krásnej ![]()
@makalka09 Malá měla pouze takovou tu krupičku pod očičkami, ale jen trochu..Už bych řekla, že jí to zmizelo. A pokrčené levé ouško měla…
Malý elfík!
@jijo jé tak to muselo být vtipný to ouško ![]()
Tak jsme holky ode dneška doma
zítra jdeme už k doktorce, tak se těším, až vytáhnu kočárek
od včerejšího večera jsme se rozkojili, tak snad už to bude jenom lepší ![]()
Co naše zbývající těhule? Pořád držíte?
Všem děkujeme ![]()
@makalka09 už jste taky doma? to je parádička..a zvládáte v pohodě? ![]()
já mám termín zítra a dnes na kontrole - prý je vše připraveno na porod..ale ví jen maličká, kdy půjde ven
tak snad…snad do konce týdne
jinak v neděli další kontrola, ale to upřímě doufám, že už budeme v porodnici dvě ![]()
@Majda0 @junior007 tak co holky, jak jste na tom? Nejste už obě v porodnici? Já Zejtra termín a právě uklidnuju již bolestivý poslicky ve vane..
@makalka09 jee docela rychlovka ale! Vy máte v porodnici net? My ne, achjo
Gratuluju k budoucímu lamaci dívčích srdci a hlavně ať jste zdraví!
![]()
@Caravaggio ahoj
nene, jsem doma.. a čekám to už každým dnem ![]()
@Majda0 a jsou už nějaké náznaky? Já furt nevím co si o těch svých dnešních celodennich bolestech myslet, nechce se mi jezdit na planej poplach ani zbytečně brzo..asi zkusím tu appku na měření kontrakci - jestli to vůbec jsou ony
abych jeste nakonec nebyla domarodicka ![]()
@Caravaggio já už byla dvakrát v porodnici s planým poplachem… mám silné poslíčky a už chci, aby mi praskla voda a bude… nechci na to vyvolání. ![]()