Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
15.9.15 06:11

@makalka09 neboj kojeni bude v pohode, je to prirozena vec a neni duvod, aby vam to neslo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
15.9.15 09:44

@makalka09 Nám kojení zprvu taky nešlo, malá se první den vůbec nechtěla přisát, takže jsme začali o den déle, to už se přisála, ale než se vždycky přisála, tak děsně řvala asi 20 minut… Teď jen vyndám prso, už jí tam mám nasátou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.9.15 12:11

@makalka09
jéé prdelka Tak ses dočkala, vid? :) Gratuluji!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
15.9.15 13:40

@Janča91 jj, byl to boj, ale uspesny :mrgreen: nebejt toho myho chlapa, tak to snad nedam :roll:

@Krisťule88 no v noci jen tak obliz a nic, dneska už se na chviličku prisal, ale během chvíle u toho usne :lol: zato prdi do pliny o 106 :D

Holky mají ty vasi prdolove taky takový flíčky? Prý je to nejakej papilarni hematom, má to na nosiku a na celicku, může to trvat celkem delší dobu než se to ztratí… Ségry malej s tím chodil na laser a znizelo mu to až ve dvou letech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
15.9.15 14:57

@makalka09 ne flicky nemame.. Myslis takove t bile tecky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.9.15 15:27

@makalka09
U nás to byl taky boj :( Neumim si to představit znovu :roll:
pár červených flíčků jsme měli taky, už pomalinku mizí ;) Jen ty bílé tečky máme pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
15.9.15 19:52

@Janča91 @Katynka111 no on má papilarni hematom, může se to vstřebávat i měsíce :( ségry malymu se to potom i trochu nafouklo, měl to na tváři, ale ten náš prdola to má na špičce nosiku… Tak snad se to vstřebá rychle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
15.9.15 20:46

@makalka09 moc gratuluju k miminku :) je to kus chlapa :* a je moc krásnej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
16.9.15 09:22

@makalka09 Malá měla pouze takovou tu krupičku pod očičkami, ale jen trochu..Už bych řekla, že jí to zmizelo. A pokrčené levé ouško měla… :-) Malý elfík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
17.9.15 17:56

@jijo jé tak to muselo být vtipný to ouško :lol:

Tak jsme holky ode dneška doma :) zítra jdeme už k doktorce, tak se těším, až vytáhnu kočárek :mrgreen: od včerejšího večera jsme se rozkojili, tak snad už to bude jenom lepší :hug:

Co naše zbývající těhule? Pořád držíte? :mavam: Všem děkujeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.15 19:28

@makalka09 už jste taky doma? to je parádička..a zvládáte v pohodě? :)

já mám termín zítra a dnes na kontrole - prý je vše připraveno na porod..ale ví jen maličká, kdy půjde ven :nevim: tak snad…snad do konce týdne :dance: jinak v neděli další kontrola, ale to upřímě doufám, že už budeme v porodnici dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.9.15 19:07

@Majda0 @junior007 tak co holky, jak jste na tom? Nejste už obě v porodnici? Já Zejtra termín a právě uklidnuju již bolestivý poslicky ve vane..

@makalka09 jee docela rychlovka ale! Vy máte v porodnici net? My ne, achjo :lol: Gratuluju k budoucímu lamaci dívčích srdci a hlavně ať jste zdraví! :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.9.15 19:18

@Caravaggio ahoj :)nene, jsem doma.. a čekám to už každým dnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.9.15 19:23

@Majda0 a jsou už nějaké náznaky? Já furt nevím co si o těch svých dnešních celodennich bolestech myslet, nechce se mi jezdit na planej poplach ani zbytečně brzo..asi zkusím tu appku na měření kontrakci - jestli to vůbec jsou ony :lol: abych jeste nakonec nebyla domarodicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.9.15 19:33

@Caravaggio já už byla dvakrát v porodnici s planým poplachem… mám silné poslíčky a už chci, aby mi praskla voda a bude… nechci na to vyvolání. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí