Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 kojeneckou vodu si kup určitě!!! já z ničeho jiného mlíčko nedělám. Nutrilon se dělá tak, že uvaříš kojeneckou vodu, naleješ do skleničky a nasypeš nutrilon a je to
je to otázka pár minutek. já mám velkou lahvičku, tak si to uvařím dopředu, dám do lednice a pak jen odleju potřebný množství a ohřeju ![]()
@makalka09 myslim že toho neni škoda na balkoně, je to tam moc pěkný
ty nožičky jsou dobrý nápad, to by mohlo být moc hezký ![]()
@Janča91 Poměr ve kterým to mícháš máš na krabici
A míchá se to s převařenou kojeneckou vodou
Neboj, na všecko příjdeš a do všeho se dostaneš ![]()
@Janča91 prevaris kojeneckou vodu, nechas 30 min odstát a pak delas mliko dle potreby. Ja davam na 60 ml 2 odměrky, na 90 ml 3 atd…zalezi kolik toho potrebujes. V lednicce ti to vydrzi 24h.
@Krisťule88 @jijo už radíme jako zkušené matky, co?
nám je dneska 14dní, neuvěřitelně to letí
je fakt vtipný, že ještě před 14ti dněma jsem nevěděla jak se zapínají plenky
![]()
@efkart07 Zkusena matka zdaleka nejsem
Taky si rikam, ze jeste pred tydnem a pul jsem nevedela, jak se drzi mimi, jak se koupe, bala jsem se, ze mu ublizim a ted uz jedu
Hodne mi pomaha knizka Navod na preziti pro bejby. Je skvele napsana ![]()
Ahoj holky, posilam fotecky Davidka. Dnes jsme dojeli z porodnice a kojime bez prikrmu, takze jsem rada, ze jen vytahnu prso a nemusim nic resit… Jinak pro pripad nouze mem nutrilon a kojeneckou vodu - ta se musi
Jeste prevarovat jo? ![]()
@makalka09 jojo, my držíme jako klíšťata
dnes mě ráno maličká prokopala a k tomu milardy myšlenek, tak jsem jak praštěná
dnes jdeme na kotrolu, tak uvidíme, co nám řeknou
no avy koukám taky držíte stále pospolu
![]()
teda maminy
nás tohle vše ještě čeká, tak chystejte rady porady, zkušené jsteu ž dosti i takhle ![]()
@Katynka111 to je krásnej prďola ![]()
Tak po kontrole… jsme pořád tak nějak na špičku prstu otevřený, monitor v pořádku a 8 dní do termínu, takže ještě nějakou dobu budeme společně ![]()
@junior007 to jsme na tom stejně
každou chvíli cítím slaby stah, tvrdnuti, ale že by se mu chtelo ven, to ne
jeste mu dám tak dva dny, abych měla všechno tip top a pak ať si mě nepreje ![]()
@makalka09 taky máš klíště
jak se nás hezky drží
tak budeme doufat v příští týden… jen ne přenášet.. ne?
kdy máš další kontrolu? My zase až ve čtvrtek, tak jsem říkala, že doufám, že už jí nestihneme ![]()
@junior007 jj přísavka
jdu v pondělí ještě k mojí doktorce a pokud se do ty doby nevyklube, tak už mi předá na porodní kliniku… Taky už ji pár kontrol zpátky říkám, že doufám, že už se neuvidime
jj hlavně ne přenášet, mam termín přesně za týden, tak uvidíme
pamatuju jak jsme tu říkaly, jak si nedokážeme představit 40. tt a já ho dneska zacinam ![]()
@makalka09 hihi, mě si už rovnou objednali v porodnici, tak té naší už jen zavolám
do týdne rodíš, budu držet palce
viď, že si to nedokážeme představit a už se k tomu blížíme všechny..
a co teprvá tady ty naše maminy, jak jim to už musí utíkat… a malí svištíci, jak rostou ![]()
@junior007 taky už to mám v porodnici nahlasene, ale jenom ze znamosti, prý tam visim někde na nastence
však do tejdne je máme snad obě
čím víc se to blíží, tím víc nemůžu věřit tomu, že čekáme dite
natož, že s ním budu fungovat… Vždycky na silvestra si říkáme, co nás asi ten další rok čeká, ale tohle by nás v zadnym pripade nenapadlo ![]()
Nebylo by načase založit uzavřenou skupinu? Přeci jen tady si to může přečíst každý a začínají se tady objevovat soukromé věci…