Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
9.9.15 10:13

@Janča91 kojeneckou vodu si kup určitě!!! já z ničeho jiného mlíčko nedělám. Nutrilon se dělá tak, že uvaříš kojeneckou vodu, naleješ do skleničky a nasypeš nutrilon a je to :lol: je to otázka pár minutek. já mám velkou lahvičku, tak si to uvařím dopředu, dám do lednice a pak jen odleju potřebný množství a ohřeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
9.9.15 10:14

@makalka09 myslim že toho neni škoda na balkoně, je to tam moc pěkný :) ty nožičky jsou dobrý nápad, to by mohlo být moc hezký :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
9.9.15 11:05

@Janča91 Poměr ve kterým to mícháš máš na krabici ;) A míchá se to s převařenou kojeneckou vodou ;) Neboj, na všecko příjdeš a do všeho se dostaneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.9.15 16:39

@Janča91 prevaris kojeneckou vodu, nechas 30 min odstát a pak delas mliko dle potreby. Ja davam na 60 ml 2 odměrky, na 90 ml 3 atd…zalezi kolik toho potrebujes. V lednicce ti to vydrzi 24h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
9.9.15 18:51

@Krisťule88 @jijo už radíme jako zkušené matky, co? :lol: :mrgreen: nám je dneska 14dní, neuvěřitelně to letí :,( je fakt vtipný, že ještě před 14ti dněma jsem nevěděla jak se zapínají plenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2729
9.9.15 20:07

@efkart07 Zkusena matka zdaleka nejsem ;) Taky si rikam, ze jeste pred tydnem a pul jsem nevedela, jak se drzi mimi, jak se koupe, bala jsem se, ze mu ublizim a ted uz jedu :lol: Hodne mi pomaha knizka Navod na preziti pro bejby. Je skvele napsana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
9.9.15 20:53

@junior007 tak co, pořád držíte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
10.9.15 00:42

Ahoj holky, posilam fotecky Davidka. Dnes jsme dojeli z porodnice a kojime bez prikrmu, takze jsem rada, ze jen vytahnu prso a nemusim nic resit… Jinak pro pripad nouze mem nutrilon a kojeneckou vodu - ta se musi
Jeste prevarovat jo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.15 08:39

@makalka09 jojo, my držíme jako klíšťata :lol: dnes mě ráno maličká prokopala a k tomu milardy myšlenek, tak jsem jak praštěná :( dnes jdeme na kotrolu, tak uvidíme, co nám řeknou :) no avy koukám taky držíte stále pospolu :) ;)

teda maminy :) nás tohle vše ještě čeká, tak chystejte rady porady, zkušené jsteu ž dosti i takhle :*

@Katynka111 to je krásnej prďola :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.15 13:33

Tak po kontrole… jsme pořád tak nějak na špičku prstu otevřený, monitor v pořádku a 8 dní do termínu, takže ještě nějakou dobu budeme společně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 13:55

@junior007 to jsme na tom stejně :? každou chvíli cítím slaby stah, tvrdnuti, ale že by se mu chtelo ven, to ne :roll: jeste mu dám tak dva dny, abych měla všechno tip top a pak ať si mě nepreje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.15 14:04

@makalka09 taky máš klíště :D jak se nás hezky drží :lol: tak budeme doufat v příští týden… jen ne přenášet.. ne? :) kdy máš další kontrolu? My zase až ve čtvrtek, tak jsem říkala, že doufám, že už jí nestihneme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 15:09

@junior007 jj přísavka :lol: jdu v pondělí ještě k mojí doktorce a pokud se do ty doby nevyklube, tak už mi předá na porodní kliniku… Taky už ji pár kontrol zpátky říkám, že doufám, že už se neuvidime :lol: jj hlavně ne přenášet, mam termín přesně za týden, tak uvidíme :think: pamatuju jak jsme tu říkaly, jak si nedokážeme představit 40. tt a já ho dneska zacinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.15 15:18

@makalka09 hihi, mě si už rovnou objednali v porodnici, tak té naší už jen zavolám :D do týdne rodíš, budu držet palce ;) viď, že si to nedokážeme představit a už se k tomu blížíme všechny.. :) a co teprvá tady ty naše maminy, jak jim to už musí utíkat… a malí svištíci, jak rostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 15:30

@junior007 taky už to mám v porodnici nahlasene, ale jenom ze znamosti, prý tam visim někde na nastence :lol: však do tejdne je máme snad obě :dance: čím víc se to blíží, tím víc nemůžu věřit tomu, že čekáme dite :mrgreen: natož, že s ním budu fungovat… Vždycky na silvestra si říkáme, co nás asi ten další rok čeká, ale tohle by nás v zadnym pripade nenapadlo :D

Nebylo by načase založit uzavřenou skupinu? Přeci jen tady si to může přečíst každý a začínají se tady objevovat soukromé věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí