Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
10.9.15 15:49

@makalka09 to jsi na silvestra ještě nevěděla že jsi těhotná, jo? tak to muselo být překvápko na nový rok :mrgreen: můj chlap si pod stromečkem rozbalil pozitivní těhotenský test a on na to koukal a přemýšlel a moje máma mu říká: co to máš? a on: asi dítě :mrgreen: :lol:

já bych taky byla pro uzavřenou skupinu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 16:23

@efkart07 nene nevěděla :lol: zjistila jsem to až 21. 1., měla jsem v prosinci ještě normálně menstruaci a po týdenním skluzu v lednu mi to až začalo být divné, protože jsem to nikdy neměla úplně pravidelný :lol: když si vzpomenu na všechny ty akce, na kterých jsme byli :oops: to muselo být krásný, dát to takhle jako dárek :palec: dárek, který opravdu nečekal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.15 16:25

@makalka09 jojo, vid je to neuvěřitelný… téměř každé ranko koukám na pupík a říkám si, že to není možný… a teď ještě… za takovou chvilinku už… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.15 16:27

@efkart07 jééé, to je hezký :) mimochodem, my jsme se to dozvěděli na rozmezí ledna-února :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 16:31

@junior007 tak ještě dýl dokonce :D mně nic nebylo, kromě toho vynechání, taky jsem si dělala test jen tak ze srandy, kontrolní rutina a ejhle :lol: a to bych si ho ani nedělala, kdyby to přítel nenadhodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.9.15 16:35

@makalka09
Užívej ještě klidu :) Já už mám někdy pocit, že to nezvládnu, pořád jenom řešim to kojení. Nejhorší je to v noci, to to na mě vždy padne :( Doufám, že už to brzy zvládnem bez příkrmu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 16:38

@Janča91 snad se to brzo rozjede, a když ne, tak nebude první ani poslední bez mateřského mléka ;) ale chce to asi jenom čas… jak maličká roste? už jí bude týden co, toto letí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.15 16:41

@makalka09 :lol: no já bych taky kecala, kdybych to řekla přesně… :D ale dozvěděli jsme se to pozdě…a taky jsem si dělala test spíš „ze srandy“… a to jsme taky podnikli akce, firemní ples… my jsme to nějak neřešili a spíš čekali, kdy to přijde :) :lol: a už jsou ty uzlíky skoro i venku… :lol:

@Janča91 ajta, ajta…ale to bude dobré, chce to jen čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 16:53

Založila jsem tedy uzavřenou skupinu, sepisuju aktivní členy, tak Vám pak rozešlu pozvánky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 16:57

Nebo mi mohla snad zakladatelka @jijo tuhle diskusi uzavřít, nevím, jestli je to možný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.9.15 17:16

@makalka09 Klidne to udelam, jen nejak nevim jak :( Koukam, ale nikde nic nemůžu najít :-( Tak mi holky poradte a provedu to!!
@Janča91 Hlavne se tim nestresuj..ono to nejak dopadne…Ja ted objednala lahvickh od Medely a doufam, ze mi to pomuze…Kdyz malou kojim, tak toho pak hodne vyblinka a pak ji stejne dokrmuji strikackou.. Snad to pomuze a naučise konecne hezky pit sama..
@efkart07 Tak to je hezký dáreček :-) a jeste lepsi reakce, velmi me to pobavilo! Moc hezke! My se to dozvedeli 2.1. u doktorky, pac me cely prosinec silene bolely zada :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 17:19

@jijo ráda bych poradila, ale netuším taky jak, jenom mi to napadlo…

Skupinku mam založenou, tak se můžeme jen přesunout, jestli souhlasíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.9.15 17:32

@efkart07 Chichi, tak i tech par dni co jsme matkami nas poradne vyskolilo :-) Ale je to velky zavazek byt matkou a budu se asi cely zivot ucit ucit a ucit :lol:
@Katynka111 Vy mate plno vlasku!! Krasa! A jste sikulky, ze kojite na 100%! A jak je doma? Uzivate si domaciho prostredi?
@junior007 A jak se citis? Na kdy tipujes, ze porodis? ;) Mne dny strasne leti!! Noci nic moc, tak pres den jsem s malou a nebo dospavam, uklizim, varim… Jako by ani den nemel 24h :lol:
@makalka09 Pak zacnes zkouset pomoci mimcu ven??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
10.9.15 17:38

@jijo jj, už na tom s přítelem pomalu pracujeme, připadam si jako velryba už :( navíc mi přijde, že na mě každý kouká, tak to asi nebude jen pocit :mrgreen: na zítra mám naplánováno doprat zbytek výbavičky, tak třeba to tomu taky pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
10.9.15 18:15

Tak mi jak chodili do centra asist. reprodukce, tak jsem přesně věděla, který den si mám jít dělat test, jestli to vyšlo nebo ne. a jelikož to tak bylo každý měsíc, tak můj už se ani neptal jestli se povedlo nebo ne… a já to zjistila den před štědrým dnem a vydržet to a neříct mu to, to bylo šílený :lol: :mrgreen:… o to větší to byla radost :lol: :mrgreen: takže proto jsem to věděla hned uplně od začátku :mrgreen:
@Janča91 nenervuj se :kytka: mě se poprvé sám dobrovolně přisál včera - po 14ti dnech, ale stejně jsem ho musela dokrmit nutrilonem. nestačí mu to, mam toho málo. ale přesně vim jak to je, já z toho byla na palici a dneska už to neřešim. když neni mlíko, tak prostě neni :mrgreen: když nechce sát, tak nechce a nebudu ho trápit :mrgreen:
@jijo chihci, mě to taky strašně utíká. tady jsem se půl roku válela a nic nesměla a teď makam jak blázen :D néé, ono to neni tak hrozný… akorát než mu ohřeju jídlo, nakrmim, krkne si, přebalim ho, tak mi zbývají vždycky jen 2hodinky do dalšího krmení, tak jdu něco udělat, nebo jen sedim a tupě koukam do blba :jazyk:… a zase znova… a když přijde můj z práce, tak vždycky říká, jakou tu máme pohodičku :lol: že chce být na mateřský místo mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí