Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
12.9.15 12:46

@Caravaggio Tak ja brala ten týden za začátku 3×5 kuliček a pak už jen 2×5 kuliček…Lékárník mi to tak doporučil… Ale přemýšlím, že bych to ještě zkusila..nebylo to nijak drahé… No nebýt manžela, který mi pomáhá, tak bych to už asi nedala..Je to přeci jen časově náročné… Ted malá bojuje s lahvičkou od medely, tak třeba se naučí pořádně sát… Já ani nevěřila, kolik druhů kojících čajů existuje..ale mám asi už 10 typ :lol: Když jsem ležela v nemocnici, tak tam bylo hodně žen, které strašily předčasným, byly nekolikrát na udržování v nemocnici a ve finále jim porod vyvolávali… :lol: Mimča si prostě dělají co chtějí… U mně zas udržení bylo k ničemu..Malá prostě chtěla na svět dřív… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.9.15 13:55

@jijo jj, za chvilku už budeme chovat i my… :) ted máme ještě klídek nu… tak mě bylinky chutnají celkově, takže mě ten maliník i chutná :) jj, to chápu, ale dokud to jde to kojení nebo odsávání, tak je to fajn… :) a snadi ty bylinky pro něco budou, pro nás obě potažmo všechny :D

@Caravaggio viď, ještě je nás dost…tak to na nás přijde co nevidět… :) teda, ty toho děláš hromadu ;) ale stejně si ty maličký řeknou a půjdou až e jim bude chtít… :D achjo :( :lol: asi to bude příští týden další boom… tedy minimálně podle termínu porodu nás zbývajících :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
12.9.15 15:45

@jijo
no je fakt, že ji to taky chvilku trvá, než na to přijde. Když tu lahvičku ale hooodně zmáčkneš, tak trošku vyteče - tím ji vždy nalákám :mrgreen: Já normálně kojim + sem tam dokrm. Ale už se to začíná trošku lepšit :) piju kojící čaj a polívky (babská rada prý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
12.9.15 15:47

@Caravaggio
mažu je bepanthenem a mateřským mlékem. Ale moc to nepomáhá.. protože se to sotva vsákne a jdu zas kojit..
A arnicu jsem brala, když jsem začala rodit a pak dalších pár dní - 3*5 kuliček - cucat, ale nevím jestli to něčemu pomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
13.9.15 09:47

@Janča91 ja mam tak koupane ty homeopatika na kojeni, ale neni potreba. Mam strasne natekly prsa a porad mi tece mleko, musim mit neustale podprsenku a v ni ty gelove vlozky.

Chystani si nutrilonu + prevarovat kokeneckou vodu = hrozne casove narocne! Jsem rada, ze jen vytahnu prso a kojim. Snad mi to vydrzi co nejdyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.9.15 09:55

Holky, rozeslala jsem Vám pozvánky do uzavřené skupiny, má stejný název jako tahle diskuse ;) Pozvala jsem ty z posledních cca 20 stránek diskuse, doufám, že jsem na nikoho nezapomněla… Kdyby ano, tak napište zprávu a pozvánku pošlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.9.15 12:57

@makalka09 já nic nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.9.15 12:59

@efkart07 nechodí to do zprávy, máte pouze povolený přístup do skupinky, zkus se podívat na můj profil, jestli tam vidíš skupiny, ve kterých jsem moderátor, stačí se tam jen dostat a už jsi tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
13.9.15 13:01

@Caravaggio ahoj :) zatím jsem ještě 2v1 :lol: ale to se taky může změnit. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.9.15 13:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.9.15 13:12

@Janča91 tak se docela začínám bát…doufám v to, že mi zbude trocha času kromě kojení i na domácnost..no jsem na tu praxi vážně zvědavá. Snad se ti to brzo nějak ustálí, tohle musí bejt pěkně vyčerpávající. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.9.15 14:16

@jijo za zkoušku krom 100kc asi nic nedáš.. holt nemůžeme ovlivnit všechno, hlavně že jsme zdraví a existují i alternativni řešení, jen se temahle neovlivnitelnejma vecma neuzirat.. :lol: jsme všechny holky šikovný (a ještěže máme ty naše skvělý chlapy)! :) :kytka:
@junior007 jj, však to jsou (až na ten aniball) samý příjemný věci. Masalu jsem celý těhotenství nemohla a až budu kojit tak asi taky ne, tak mám aspoň možnost si ji užít :lol: cítím se ale čím dál tím min těhotná až na ty občasný poslicky..
@Majda0 taky taky, nedivila bych se kdybych porodila poslední, včera jsem byla na výstavě a nějaká paní mi nechtěla uvěřit že mám už za týden termín.. Stejně ale ještě mám co chystat (ty přípravy k dokonalosti jsou nekonecny :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
13.9.15 14:41

@Caravaggio :lol: já mám termín za 3dny :) už aby to bylo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.9.15 19:41

@Caravaggio jee, tak to mi taky nevěří, že mám necelý týden do porodu :D :lol: tak právě, jsou to příjemné věci… :) a možná budeme spolu „soupeřit“ o poslední termín :lol:

@Majda0 to se ti to kvapem blíží, budeme držet palce, ať to vyjde alespoň přesně na čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
13.9.15 19:44

@junior007 no už aby to bylo.. každé píchnutí přisuzuju tomu, že už to je ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí