Poradna duly
Jana Čurdová
@Majda0 a taky tě to tak bolí? bolí (mě to bolí asi jako při střevní chřipce, akorát se mi nechce amtvrdne mi u toho břicho..
) A měřila sis je? Po kolika byli, že ses rozhodla jet? Právě taky nechcu vyvolavacku, ale zas se postupně otevírám, tak nechci většinu času travit uz v nemocnici, když to ještě není třeba, doma aspoň můžu odvést pozornost..
@Caravaggio mě tvrdne břicho a bolí mě kříže. Měla jsem je po 5ti minutách. Mě řekla doktorka, že se mi pomalu zkracuje čípek toť vše.
obávám se, že to bude opravdu až ten pátek na vyvolání… ![]()
@Majda0 a to už máš jistý to páteční vyvolávání jo? Ale však máš ještě dost času, však kolik holek porodilo těsně před vyvolavanim spontánně, tak to zvladnem taky!
![]()
@Caravaggio jojo to mám jisté no
právě na to spoléhám, že to příjde dříve než nastoupím do porodnice na vyvolání
Zvládnem
já tomu věřím
![]()
@junior007 no zvykame si, dneska v noci se vzbudil jenom dvakray, takže jsem se konečně víc vyspala
kojení se pěkně rozjelo, když se vzbudí, tak se nají, prebalime a pak chce ještě dopucnout a spí jak zabitej
nejlepší je, když ho prebalim a on se hned zase po s výrazem tady to mas ![]()
@Majda0 jj v porodnici byl net, na nadstandardu jsem měla i televizi… To jsi vystihla s tum lamacem srdci, každá se nad ním rozplývá už teď
dekujeme
já měla kontrakce po 3 minutách a stejně jsem byla jen na dva prsty, aplikaci na kontrakce jsme taky stáhli a přítel vždycky říkal kolik ještě máme do další
to bylo fajn když jsme pak už šli z auta na příjem, že jsem se stihla někde oprit
takze to jenom doporucuju ![]()
@Caravaggio tak to brzy přijde snad
dnes jsme 40+2 a jdu za chvíli do porodnice na kontrolu. ale tomu našemu klíšťákovi se ven moc nechce… včera v noci jsem měla taky poslíčky nebo kontrakce, ale ty jsem úspěšně zaspala a dnes se cítím opět jakoby nic.. tak uvidíme
mohli by si nás tam pomaličku nechat
nejhorší je, že přítel musí v úterý dopoledne na služební cestu a obávám se, aby jsme neporodili právě v úterý ![]()
@Majda0 ty máš kdy termín? to ti přeci nebudou vyvolávat jen tak… nebo kůli těm silným poslíčkům ano?
@makalka09 no to je zlatíčko, hodný na mamku
a kojení palec hore a super super, šikovní jste
jj, právě mi včera kamarádka psala, jak jí malej stihl při přebalování počůrat a pak i pos…
(taky mu jen necelý týden) no alespon je takhle o zábavu postaráno ![]()
@Majda0 ajoo vlastně, takže taky čekáš…čekáš… a čekáš…
jak často si tě ted zvou na kontroly?
my jdeme po dnešku zase v úterý (tiše doufám, že budeme muset jet dřív
)
@junior007
čekám
no byla jsem teďka ve čtvrtek a mám jít v úterý na monitor a domluvit se na kontrole.. a když do té doby neporodím tak ve čtvrtek každopádně budu mít poradnu a v pátek nástup na vyvolání… Takže by bylo fajn, kdyby se to podařilo už teď.. Ty máš kdy termín? Nebo jsi měla?
@Majda0 tak snad se i tobě zadaří přijet do porodnice dřív, aby to šlo bez vyvolání
ale na druhou stránku, když ti to vyvolají, tak to proběhne stejně, jen rychleji údajně
já měla „až“ 18.9 termín, ted chodím každý druhý den na kontrolu, tak taky doufám, že do pátku se maličká rozmyslí a půjde už ven… zítra jdu na kontrolu, tak se zeptám, kdy by případně chtěli vyvolávat. Včera jsem byla na hokeji a ani ten mi porod nevyvolal, tak už nevím
![]()
@junior007 děkuji
tobě taky přeju ať nemusíš jít na vyvolání.
Já jdu zítra na monitor a možná, že se na mě podívá i doktorka. Já jsem si i dávala červené víno, teplou sprchu, piju maliník, čajovou směs na podpoření a nic…
Tak se,, modlím " aby si to malá rozmyslela a šla dříve
Ale co už i kdyby měli vyvolávat tak ji už budu mít u sebe o víkendu ![]()
@Majda0 viď, člověk už zkusil vše… já taky.. a nic.. prostě se jim u nás líbí
a k čemu že jsou ty zaručené babské rady
tak, s vidinou, že už jí budeš držet v náručí
tak už to alespoň nebude dlouho trvat…u nás snad taky ne…
taky bych chtěla kdyžtak vědět termín, kdy by vovolávali, takhle je to takový trošku i nápor na nervy, kdy to přijde… ![]()
@junior007 to je fakt
ale někomu ty babské rady pomohly že
ale mi teda ne
Právě mám tu vidinu toho, že ji už budu mít u sebe o víkendu
Ale budu chtít, aby mě zítra doktorka vyšetřila a hlavně jí potřebuju říct, že mě začaly trápit otoky nohou ( o víkendu jsem měla nohy jak bambule a to jsem za celé těhotenství nezažila )..
A o tom náporu na nervy ani nevykládej, jsem z toho celá nesvá
![]()
@Majda0 no někomu asi ju…my máme v bříšku tvrdohlavé tvorečky a holky vylezou na svět, až se jim bude chtít…
už asi zadržuješ hodně vody… :/ ale brzy to přejde
jen aby vyšetřila bude to
ty chodíš tedy ještě ke své doktorce?