Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
18.9.15 20:02

@Majda0 a taky tě to tak bolí? bolí (mě to bolí asi jako při střevní chřipce, akorát se mi nechce amtvrdne mi u toho břicho.. :lol: ) A měřila sis je? Po kolika byli, že ses rozhodla jet? Právě taky nechcu vyvolavacku, ale zas se postupně otevírám, tak nechci většinu času travit uz v nemocnici, když to ještě není třeba, doma aspoň můžu odvést pozornost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.9.15 20:18

@Caravaggio mě tvrdne břicho a bolí mě kříže. Měla jsem je po 5ti minutách. Mě řekla doktorka, že se mi pomalu zkracuje čípek toť vše. :( obávám se, že to bude opravdu až ten pátek na vyvolání… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.9.15 20:27

@Majda0 a to už máš jistý to páteční vyvolávání jo? Ale však máš ještě dost času, však kolik holek porodilo těsně před vyvolavanim spontánně, tak to zvladnem taky! :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.9.15 21:56

@Caravaggio jojo to mám jisté no :( právě na to spoléhám, že to příjde dříve než nastoupím do porodnice na vyvolání :) Zvládnem :) já tomu věřím :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
19.9.15 09:47

@junior007 no zvykame si, dneska v noci se vzbudil jenom dvakray, takže jsem se konečně víc vyspala :dance: kojení se pěkně rozjelo, když se vzbudí, tak se nají, prebalime a pak chce ještě dopucnout a spí jak zabitej :mrgreen: nejlepší je, když ho prebalim a on se hned zase po s výrazem tady to mas :lol:

@Majda0 jj v porodnici byl net, na nadstandardu jsem měla i televizi… To jsi vystihla s tum lamacem srdci, každá se nad ním rozplývá už teď :* dekujeme ;) já měla kontrakce po 3 minutách a stejně jsem byla jen na dva prsty, aplikaci na kontrakce jsme taky stáhli a přítel vždycky říkal kolik ještě máme do další :lol: to bylo fajn když jsme pak už šli z auta na příjem, že jsem se stihla někde oprit :lol: takze to jenom doporucuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.9.15 08:40

@Caravaggio tak to brzy přijde snad ;) dnes jsme 40+2 a jdu za chvíli do porodnice na kontrolu. ale tomu našemu klíšťákovi se ven moc nechce… včera v noci jsem měla taky poslíčky nebo kontrakce, ale ty jsem úspěšně zaspala a dnes se cítím opět jakoby nic.. tak uvidíme :D mohli by si nás tam pomaličku nechat :lol: nejhorší je, že přítel musí v úterý dopoledne na služební cestu a obávám se, aby jsme neporodili právě v úterý :roll:

@Majda0 ty máš kdy termín? to ti přeci nebudou vyvolávat jen tak… nebo kůli těm silným poslíčkům ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.9.15 08:43

@makalka09 no to je zlatíčko, hodný na mamku ;) a kojení palec hore a super super, šikovní jste :palec: jj, právě mi včera kamarádka psala, jak jí malej stihl při přebalování počůrat a pak i pos… :lol: (taky mu jen necelý týden) no alespon je takhle o zábavu postaráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.9.15 12:17

@junior007 ahoj :) já jsem měla termín 16.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.9.15 16:01

@Majda0 ajoo vlastně, takže taky čekáš…čekáš… a čekáš… :) jak často si tě ted zvou na kontroly? ;) my jdeme po dnešku zase v úterý (tiše doufám, že budeme muset jet dřív :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.9.15 17:50

@junior007 :) čekám :) no byla jsem teďka ve čtvrtek a mám jít v úterý na monitor a domluvit se na kontrole.. a když do té doby neporodím tak ve čtvrtek každopádně budu mít poradnu a v pátek nástup na vyvolání… Takže by bylo fajn, kdyby se to podařilo už teď.. Ty máš kdy termín? Nebo jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.15 08:18

@Majda0 tak snad se i tobě zadaří přijet do porodnice dřív, aby to šlo bez vyvolání ;) ale na druhou stránku, když ti to vyvolají, tak to proběhne stejně, jen rychleji údajně ;) já měla „až“ 18.9 termín, ted chodím každý druhý den na kontrolu, tak taky doufám, že do pátku se maličká rozmyslí a půjde už ven… zítra jdu na kontrolu, tak se zeptám, kdy by případně chtěli vyvolávat. Včera jsem byla na hokeji a ani ten mi porod nevyvolal, tak už nevím :( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
21.9.15 08:56

@junior007 děkuji :) tobě taky přeju ať nemusíš jít na vyvolání. :) ;) Já jdu zítra na monitor a možná, že se na mě podívá i doktorka. Já jsem si i dávala červené víno, teplou sprchu, piju maliník, čajovou směs na podpoření a nic… :lol: :zed: Tak se,, modlím " aby si to malá rozmyslela a šla dříve :) Ale co už i kdyby měli vyvolávat tak ji už budu mít u sebe o víkendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.15 09:05

@Majda0 viď, člověk už zkusil vše… já taky.. a nic.. prostě se jim u nás líbí ;) :lol: a k čemu že jsou ty zaručené babské rady :D tak, s vidinou, že už jí budeš držet v náručí :hug: tak už to alespoň nebude dlouho trvat…u nás snad taky ne… :) taky bych chtěla kdyžtak vědět termín, kdy by vovolávali, takhle je to takový trošku i nápor na nervy, kdy to přijde… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
21.9.15 09:10

@junior007 to je fakt :) ale někomu ty babské rady pomohly že :) ale mi teda ne :D Právě mám tu vidinu toho, že ji už budu mít u sebe o víkendu :) Ale budu chtít, aby mě zítra doktorka vyšetřila a hlavně jí potřebuju říct, že mě začaly trápit otoky nohou ( o víkendu jsem měla nohy jak bambule a to jsem za celé těhotenství nezažila ).. :oops: A o tom náporu na nervy ani nevykládej, jsem z toho celá nesvá :D 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.15 09:26

@Majda0 no někomu asi ju…my máme v bříšku tvrdohlavé tvorečky a holky vylezou na svět, až se jim bude chtít… :) už asi zadržuješ hodně vody… :/ ale brzy to přejde ;) jen aby vyšetřila bude to ;) ty chodíš tedy ještě ke své doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí