Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča91 O tech polevkach jsem slysela…Jake si hlavne varis? Ja mam pocit, ze do vseho davam cibuli ci česnek…takze mam docela problem neco varit
zitra chci delat dynovou polévku…dneska jsem mela cely den malou na rukou…furt ma trapeni s kakanim
dneska uz tahala lepe, asi to vyzkousim i v noci…zatim jsem v noci pouzivala strikacku at se v klidu vyspi. Taky ti u toho ublinkava?
@junior007 Ja nastesti taky miluji bylinky, krome hermanku teda…denne si davam 2-3 cajiky..snad to pomaha…rozhodne se nevzdávám ![]()
@Caravaggio Prave..sla jsem si pro ne, ale meli je vyprodane..tak zitra to zkusim znova
Presne..uz jsem objevila, ze i Hipp a sunar maji mleka na zacpu a koliky, tak mam co zkouset
presne!!! Nebyt manzela, ta uz davno neodsavam, je to proste narocne na cas…V noci predevsim! Nastesti mi malou po krmeni uspava a usetri tim min pul hodinu… obdivuji zeny, co jsou na vse samy…
@jijo taky jsem moc rada, ze mi
Muj pomaha! Bude doma do stredy, to jsem moc rada! Potom se tu vystrida mamka a tchyne… Jsem zvedava, jak to zvladnu sama - jako zvladnu, ale bude to zvlastni, sama jsem tu ani v porodnici nebyla, ale aspon si mimco poradne uziju a pomazlim
![]()
Talk holky, od cca 5 hodin kontrakce, na ambulanci jenom na 1 prst, takže jsem zase doma
kontrakce sice po cca 3 minutách, ale máme to asi 2 minuty cesty, tak radši budeme doma, než se to pořádně rozjede, prý to vypadá tak na 90%na dnesek ![]()
@jijo
Když si z flaštičky nasaje moc, tak taky ublinkává. Hlavně pořád hrozně škytá ![]()
A ty polívky si dělám vývary.. Já bych je mohla jíst pořád ![]()
@makalka09 Tak hlavne at je vse v poradku a brzy si můžeš uzivat miminka ![]()
@Katynka111 Tak u nás je manžel cely den v praci, ale v noci je jeho pomoc k nezaplacení! I kdyz uz jsem byla nekolikrat sama doma a taky to slo
nemam nikoho pobliz…
@Janča91 Jo skytavka trapi vsechny mimca…nejlepsi je, kdyz ji dlouho uspavam, pak konecne zabere a ja ji polozim a vzbudi ji skytavka!! Tak vyvary mam taky rada, ale chtela bych i zmenu…tak dneska to bude dynova ![]()
Tak jsem tady
jmenuji se Matyáš, vážím 3 642 g a měřím 52 cm ![]()
Děkujeme všem, je to opravdu fešák, takhle cistounky prisel na svet
ráno mi začínají povinnosti tak se jdu na to vyspat
držím ostatním palce ![]()
@makalka09 Gratuluji, krasny chlapecek a krasne jmeno! Byl by to nas favorit, kdybychom nemeli prijmeni na š ![]()
@jijo děkujeme, my měli taly o jménu jasno hned ![]()
@Katynka111 no porod byl porod
Od samého začátku drobnych kontrakci trval 11 hodin, poslední 3-4 hodiny byla fuska
rvala jsem tady jak pavian
ale takhle v součtu si myslím, že si nemůžu stěžovat, mam par kosmetickych stehu
ke konci jsem mezi kontrakcemi už usinala, prdolku mi přivezli ještě v pul devátý na prisati a mam strach, že to bude boj s tím kojenim
za 3 hodky je tady znova a nemůžu spát pořádně, jak tady jiné mamince pláče prcek ![]()
Nemůžu uvěřit, že to skvrne je moje ![]()
Holky, když jsem to zvládla já, tak vy zbylé levou zadni ![]()