Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
13.9.15 19:46

@Janča91 O tech polevkach jsem slysela…Jake si hlavne varis? Ja mam pocit, ze do vseho davam cibuli ci česnek…takze mam docela problem neco varit :-( zitra chci delat dynovou polévku…dneska jsem mela cely den malou na rukou…furt ma trapeni s kakanim :-( dneska uz tahala lepe, asi to vyzkousim i v noci…zatim jsem v noci pouzivala strikacku at se v klidu vyspi. Taky ti u toho ublinkava?
@junior007 Ja nastesti taky miluji bylinky, krome hermanku teda…denne si davam 2-3 cajiky..snad to pomaha…rozhodne se nevzdávám :-)
@Caravaggio Prave..sla jsem si pro ne, ale meli je vyprodane..tak zitra to zkusim znova :) Presne..uz jsem objevila, ze i Hipp a sunar maji mleka na zacpu a koliky, tak mam co zkouset :-) presne!!! Nebyt manzela, ta uz davno neodsavam, je to proste narocne na cas…V noci predevsim! Nastesti mi malou po krmeni uspava a usetri tim min pul hodinu… obdivuji zeny, co jsou na vse samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.9.15 20:14

@Majda0 vid… :D ale už ti to brzy přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
13.9.15 23:20

@jijo taky jsem moc rada, ze mi
Muj pomaha! Bude doma do stredy, to jsem moc rada! Potom se tu vystrida mamka a tchyne… Jsem zvedava, jak to zvladnu sama - jako zvladnu, ale bude to zvlastni, sama jsem tu ani v porodnici nebyla, ale aspon si mimco poradne uziju a pomazlim :P :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
14.9.15 08:56

Talk holky, od cca 5 hodin kontrakce, na ambulanci jenom na 1 prst, takže jsem zase doma :) kontrakce sice po cca 3 minutách, ale máme to asi 2 minuty cesty, tak radši budeme doma, než se to pořádně rozjede, prý to vypadá tak na 90%na dnesek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.9.15 09:39

@makalka09 no tedaaa, držíme všechny palce  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
14.9.15 10:18

@makalka09 budu držet pěsti :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.9.15 12:01

@jijo
Když si z flaštičky nasaje moc, tak taky ublinkává. Hlavně pořád hrozně škytá :(
A ty polívky si dělám vývary.. Já bych je mohla jíst pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
14.9.15 13:51

@makalka09 Tak hlavne at je vse v poradku a brzy si můžeš uzivat miminka :*
@Katynka111 Tak u nás je manžel cely den v praci, ale v noci je jeho pomoc k nezaplacení! I kdyz uz jsem byla nekolikrat sama doma a taky to slo :) nemam nikoho pobliz…
@Janča91 Jo skytavka trapi vsechny mimca…nejlepsi je, kdyz ji dlouho uspavam, pak konecne zabere a ja ji polozim a vzbudi ji skytavka!! Tak vyvary mam taky rada, ale chtela bych i zmenu…tak dneska to bude dynova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
14.9.15 17:37

Tak jsem tady :mavam: jmenuji se Matyáš, vážím 3 642 g a měřím 52 cm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
14.9.15 18:48

@makalka09 gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.9.15 19:00

@makalka09 jůůů, další mamina :hug: gratuluji, je nádherný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
14.9.15 19:43

Děkujeme všem, je to opravdu fešák, takhle cistounky prisel na svet :palec: ráno mi začínají povinnosti tak se jdu na to vyspat :) držím ostatním palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
14.9.15 21:07

@makalka09 Gratuluji, krasny chlapecek a krasne jmeno! Byl by to nas favorit, kdybychom nemeli prijmeni na š :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
14.9.15 23:50

@makalka09 gratuluji je krasnyy :srdce: jaky byl porod
Mamkoo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
15.9.15 01:06

@jijo děkujeme, my měli taly o jménu jasno hned :)

@Katynka111 no porod byl porod :lol: Od samého začátku drobnych kontrakci trval 11 hodin, poslední 3-4 hodiny byla fuska :D rvala jsem tady jak pavian :mrgreen: ale takhle v součtu si myslím, že si nemůžu stěžovat, mam par kosmetickych stehu :palec: ke konci jsem mezi kontrakcemi už usinala, prdolku mi přivezli ještě v pul devátý na prisati a mam strach, že to bude boj s tím kojenim :roll: za 3 hodky je tady znova a nemůžu spát pořádně, jak tady jiné mamince pláče prcek :?

Nemůžu uvěřit, že to skvrne je moje :*

Holky, když jsem to zvládla já, tak vy zbylé levou zadni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí