Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, založila jsem tuto skupinu abych se mohla podělit o své obavy a radosti a abychom si navzájem mohly poradit
jinak abych o sobě něco málo pověděla
je mi 21 let a čekám své 1 miminko. Teď bych měla být něco kolem 10tt a termín porodu mám 23.12. Takže takový Vánoční dáreček
tak doufám že tu moc dlouho nebudu sama a s někým si tu popovídám ![]()
Ahoj, já mám termín porodu 28.12. dle UTZ. Jinak jsem byla na prvotrimestrálním screeningu a na druhou část kdy bude velký 3D UTZ jdu 22.6. Tam se dozvím, jestli je vše OK bez vad… Jsem sice starší, dvě děti už mám. Výbavu mám doma jenom na kluky a objednaná je holčička. Kočárek, postýlky a ostatní výbavu budeme muset pořizovat novou… Přeci jenom po těch letech už jsou věci jiné a hezčí ![]()
ahoj. Já mám termín porodu 20.12. a už se toho našeho drobečka nemůžeme dočkat ![]()
@Jajinka94 @Tučnič Ahoj já mám TP 10.12. dnes začínám 14.tt a tudíž už 2.trimestr těhotenství. Doma mám již holčičku 11 let a chlapečka 8 let. Jsem po 2 potratech, ten druhý byl v 17.tt. Takže teď jen doufám že bude vše o. k. Příští týden v pátek jdu do poradny, tak by snad při troše štěstí mohlo být vidět pohlaví
. Bude mi 32. ![]()
Ahoj, já mám TP 19.12., je mi 25 let a čekám druhé dítě. Včera jsem byla na odběru krve a za 14 dní jdu na screeening. Zatím vše v pořádku, stejně jako u prvního mi není špatně, jen jsem strašně moc unavená. Každopádně chceme vydržet a nenecháme si říct, co čekáme ![]()
Ahojky
Tak bych se taky přidala, jmenuju se Verča, je mi 26, s přítelem máme 3 letou dceru a po 17 měsících čekání jsem se dočkali druhátka, jsem 11+1, termín mám přesně 24.12.
Zatím jsem pořád trochu nervózní, loni v únoru jsme o jedno miminko přišli ale věřím, že teď už bude vše v pořádku. Na screening jdeme 16.6., tak už se nemůžu dočkat ![]()
Ahoj, já jsem taky prosincovka, i když těsně, termín mám 1.12.
Doma mám 19m dcerku, tak jsem zvědavá, jak mi bude s mimčem pomáhat ![]()
@Verca1989 tak to jdeme na screening stejně
držím palce, at vše tentokrát proběhne v pořádku ![]()
@Lenule15 píše:
@Verca1989 tak to jdeme na screening stejnědržím palce, at vše tentokrát proběhne v pořádku
děkuju, taky držím palečky ![]()
To jsem nečekala tak rychlé reakce ale jsem ráda
jinak Vás teda vítám a všem držím palečky i pěstičky ať vše dobře dopadne ![]()
Ahoj taky se pridavam
je mi 23 a po 10 měsíčním cekani, čekáme naše první miminko
dnes jsem 14+5 tt a termín porodu mám 2.12 ![]()
Ahoj dnes jsem dala poslechnout srdíčko mimíska i dětem, Andrejek si nejprve myslel že je to moje srdce a já mu na to říkám – copak mám srdce v kalhotách?
![]()
Byli nadšení a pak jsem jim dala poslechnout i jejich srdíčka- to se jim líbilo. Divili se že miminku bije srdíčko tak rychle a říkali, tak jak včera manžel, že je to jako by jel vlak. ![]()