Červnovky 2015, jak se připravujete na porod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
26.5.15 10:37

červnovky 2015

Tak už se nám to blíží…Jak se připravujete na porod, jaké mate pocity, už máte poslicky??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
26.5.15 10:42

Termín mám už 1. a poslíčky vůbec neznám :roll: :zed: A zrovna mají přijít horka, tak doufám, že to bude dřív, protože rodit v pařácích se mi zrovna 2× moc nechce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.15 10:52

Taky si říkám, ze kdyby bylo nějak takhle do mého terminu 21.,tak bych se vubec nezlobila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
26.5.15 10:59

Čauky holky… my máme termín koncem června, už aby to bylo :D Já už pomalu neudělám vůbec nic, jsem ráda že rychle poklidím, vytvořím něco v kuchyni a můžu se odkulit zpátky na gauč:D
a s těma poslíčkama, já vůbec nevim jestli joo nebo ne :D břicho mě kolikrát tvrdne a v kříži mě bolí skoro furt, ale jestli to je ono nebo ne :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
26.5.15 11:05

Tak holky my máme termín 24., taky nejsem schopná pomalu nic udělat… :roll: takže jak píše @Zuzka92, rychle poklidim jen tak na oko, něco rychlýho uvařím a tím to hasne :lol: no už aby to bylo… už jsem opravdu jako hroch 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.15 11:10

Taky dělám pokouskach a mám dost :D Ale kdyby člověk nedělal vůbec nic, tak už to neutika vubec a bude ještě větší slonice :lol:…Co je pravda ze máme ještě chvilku čas, ale je to za dvermi :) Tak hlavně aby vsechno dobře dopadlo a už ty mrnousi měly u sebe ne, to už nějak doklepem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.15 11:29

Ja jsem mela termin 10.6. a v nedeli se narodil druhy syn. Co ja bych dala za ceske paraky. Zijeme v Asii takze celorocne pres 30C a pradelna. Mate to za par, hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
315
26.5.15 12:41

Mám termín 24. a už se nemůžu dočkat. Lezu po bytě sem a tam, nevim, do čeho bych píchla, venku hnusně a na zahradu se nedá. A poslíčky vůbec netuším, jestli mám - kolikrát nevím, jestli se tam mimino protahuje, nebo už to má být jako ono :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
26.5.15 12:45

NO a to jsem měla výchozí váhu 57kg a už mám nahoře 20kg… jsem z toho nešťastná… nejsem schopná ani delší dobu stát, jak mě pak strašně bolí chodidla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.5.15 12:50

Ahoj, já mám termín 22., ala už bych nejradši, aby ta malá byla venku :). Poslíčky jen jeden den, někdy minulý týden, stále neskutečné pálení žáhy po všem co sním a budí mne to i v noci :x. Jinak je mi nějak hůř, jestli je to tím bláznivým počasím, netuším.
Ale vydržet to musím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.15 13:55

Paleni záhy me taky otravuje, ale takový pálení bych nepřála ani nepříteli, opravdu někdy az bolestivy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.5.15 14:45

@Ivca25 jo, přesně a nic na to nepomáhá, vždycky jen na chvíli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.5.15 16:37

@Livave Tak to me ani na chvíli :,( Je to hnus a zavidim těm kteří zahu za cele tehu nepoznali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí