Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už se nám to blíží…Jak se připravujete na porod, jaké mate pocity, už máte poslicky??? ![]()
Termín mám už 1. a poslíčky vůbec neznám
A zrovna mají přijít horka, tak doufám, že to bude dřív, protože rodit v pařácích se mi zrovna 2× moc nechce ![]()
Taky si říkám, ze kdyby bylo nějak takhle do mého terminu 21.,tak bych se vubec nezlobila ![]()
Čauky holky… my máme termín koncem června, už aby to bylo
Já už pomalu neudělám vůbec nic, jsem ráda že rychle poklidím, vytvořím něco v kuchyni a můžu se odkulit zpátky na gauč:D
a s těma poslíčkama, já vůbec nevim jestli joo nebo ne
břicho mě kolikrát tvrdne a v kříži mě bolí skoro furt, ale jestli to je ono nebo ne
![]()
Tak holky my máme termín 24., taky nejsem schopná pomalu nic udělat…
takže jak píše @Zuzka92, rychle poklidim jen tak na oko, něco rychlýho uvařím a tím to hasne
no už aby to bylo… už jsem opravdu jako hroch ![]()
Taky dělám pokouskach a mám dost
Ale kdyby člověk nedělal vůbec nic, tak už to neutika vubec a bude ještě větší slonice
…Co je pravda ze máme ještě chvilku čas, ale je to za dvermi
Tak hlavně aby vsechno dobře dopadlo a už ty mrnousi měly u sebe ne, to už nějak doklepem ![]()
Ja jsem mela termin 10.6. a v nedeli se narodil druhy syn. Co ja bych dala za ceske paraky. Zijeme v Asii takze celorocne pres 30C a pradelna. Mate to za par, hodne stesti.
Mám termín 24. a už se nemůžu dočkat. Lezu po bytě sem a tam, nevim, do čeho bych píchla, venku hnusně a na zahradu se nedá. A poslíčky vůbec netuším, jestli mám - kolikrát nevím, jestli se tam mimino protahuje, nebo už to má být jako ono ![]()
NO a to jsem měla výchozí váhu 57kg a už mám nahoře 20kg… jsem z toho nešťastná… nejsem schopná ani delší dobu stát, jak mě pak strašně bolí chodidla… ![]()
Ahoj, já mám termín 22., ala už bych nejradši, aby ta malá byla venku
. Poslíčky jen jeden den, někdy minulý týden, stále neskutečné pálení žáhy po všem co sním a budí mne to i v noci
. Jinak je mi nějak hůř, jestli je to tím bláznivým počasím, netuším.
Ale vydržet to musím ![]()
Paleni záhy me taky otravuje, ale takový pálení bych nepřála ani nepříteli, opravdu někdy az bolestivy ![]()
@Ivca25 jo, přesně a nic na to nepomáhá, vždycky jen na chvíli ![]()
@Livave Tak to me ani na chvíli
Je to hnus a zavidim těm kteří zahu za cele tehu nepoznali ![]()