Poradna duly
Jana Čurdová
Takže holky, včera jsem se stala už trojnásobnou tetkou :p švagrové se konečně narodila zdravá slečna
chjo, já už chci to svoje :/ :p
@Jajinka94 super
, taky se dočkáš ![]()
Já byla na kontrole v pátek dopadla na 1*. Miminko se krásně vrtělo, bylo docela akční. Krásně už bylo celé vidět, ručičky nožky, srdíčko, žaludek, močový měchýř. Poměřil jej a míra cca 10cm a váha 100g, také obvod hlavičky, bříška a stehenní kost odpovídali cca tomu 14.tt který jsem končila. Pohlaví zatím vypadá na chlapečka, ale říkal není to na 100% směrodatný. Počkám si na ten uzv. ve 20.tt.
Tak jsem včera byla na prvotrimestrálním screeningu, už na tom druhém. Testy dopadly úplně supr, jak řekl doktor, na to že je mi 38 let, tak testy dopadly jako kdyby mě bylo 15… to jsem moc nepochopila, ale hlavně že by to mělo být zdravé
a na otázku zda-li by to mohla být holčička, protože už mám doma dva kluky mi po znovu skouknutí řekl, že se na ni nemám moc těšit, ale že to je ještě brzo. Jsem 13+2tt. Sice mi to v tu chvíli přišlo líto, že to vlastně bude třetí kluk, ale nedá se nic dělat a hlavně že to bude zdravé… jo a ještě jsem se chtěla zeptat, stále mě brní ruce… sice jsem po velmi náročném víkendu, kdy jsem malovala barák 2 dny v kuse, takže mě ruce a zadek stráááášně bolí, ale ty ruce jsou dlouhodobější. I v posteli, při cvičení, teď při psaní, furt… tak nevím jestli s tím mám někam jít, nebo jestli je to období…??
Příspěvek upraven 23.06.15 v 14:28
@Tučnič tak to jsou super zprávy
,nech si napsat magnézko-může to být nedostatek hořčíku.
@dorkas píše:
@Tučnič tak to jsou super zprávy,nech si napsat magnézko-může to být nedostatek hořčíku.
mám doma, už jsem si dala jednu tabletu. Tak uvidím jestli to pomůže. Taky mi to všechno přeměřoval a říkal, že by mělo být všechno v pořádku. A když jsem chtěla 3D foto tak mi řekl, že má blbou polohu, zkoušel to na několikrát, ale nic moc. Tak jsem nakonec odešla s normální fotkou. My máme asi 7cm a mělo nohy v tureckým sedu ![]()
@Tučnič Tak to gratuluju
hlavně že je to zdravý a nechci bejt nějak poučná ale víš že bys v tomhle stavu neměla malovat baráky už jen kvůli těm chemikáliím co je v barvách. Já začala tak před měsíce natírat vrátka a hned mě vyhodili a dostala jsem vynadáno :p
@Jajinka94 mě barva na malování voní
mám vymalovaný celý schodiště a dětský pokojíčky. A za týden se chystám na obývák a kuchyň. Pak ještě pracovnu, kde by měl být až se to narodí pokojíček pro mimi. No musím teď, abych měla tak na 3 - 5 let klid. Akorát je nejhorší to stěhování a uklízení, to mě neba.