Prosincovky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2565
8.6.15 10:48

@Lenule15 ano mám angelsounds a musím říct skvělá věc pro uklidnění. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
8.6.15 14:36

Tak děvčata dneska na kontrole a 11+2 tt a vše v pořádku, mrňous sebou hází takže je to fajn ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
8.6.15 16:15

@Jajinka94 super gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.6.15 09:09

@dorkas dík dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
9.6.15 09:11

Ahoj holky, já mám TP 6.12 jsem dneska 15 týden, čekáme první miminko. Příští týden jdu na krev v 16 tt a pak 26.6. pro výsledky a ultrazvuk, doufám, že je vše v pořádku :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.6.15 09:16

Ahoj a vítej :hug: určitě vše v pořádku budu, držím palečky i pěstičky :kytka: a holky jedna věc která moc zajímavá nebude :lol: švagrová šla asi rodit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
9.6.15 09:19

Tak hlavně, at porod proběhne bez problému :andel: jinak jak si užíváte těhu? nějaké nevolnosti? já od začátku se mám super, krom bříška, které mi tedka ze dne na den naskočilo mi nic není. Prsa přestala bolet kolem 12 tt. Jinak mám pořád chutě na luštěniny a okurkový salát :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
9.6.15 09:41

@Jajinka94 není zač je dobře že je vše o. k. já jdu do poradny teď v pátek, to už budu 14+1.Tak ať to švagrové dobře dopadne! @anonymka 111 tebe vítám a přeji ti aby všechny výsledky byly o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.6.15 11:11

Gratuluji k dobrým zprávám :-) já jdu na kontrolu v pondělí to budu přesně 16 tt a už se nemůžu dočkat až mimi zase uvidim a doufám že bude taky vše v pořádku :-) jinak já teď ujizdim na čínských polivkach :-) co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
9.6.15 13:52

@Péťa91 já ujíždím na mastným a sladkým, jediný štěstí je že zatím nemám ani kilo navrch. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.6.15 14:00

@dorkas tak na to já chuť nemám vůbec :-) ale mas výhodu že zatím kila nahoru nejdou :-) já mám nahoře 3 kila a dnes jsem 15+2 co vy maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
9.6.15 15:02

@anonymka 111 ahojky:)já jsem ted ve 13tt a vše v pořádku, jen mám stejně jako ty hroznou chut na okurkový salát a nejlíp ještě se smetanou na šlehání, po tom bych se utloukla :D Dneska si dojdu koupit ještě meloun a 2 letému synovi udělám ještě melounovou zmrzlinu :) Jinak mě prsa bolí pořád, hlavně teda bradavky a dvorce, už aby to přešlo a bříško zatím nikde, stejně jako u prvního mi břicho vylezlo až v 6. měsíci, tak doufám, že ted to bude rychlejší, at si to taky užiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
9.6.15 15:12

@Péťa91 jj zatím, taky čekám kdy se mi to pohne směrem nahoru :mrgreen:
@Lenule15 já jsem dnes 13+5 a okurková salát a meloun taky můžu, teď máme i třešně tak se láduji jimi :), jinak prsa jsou citlivý, ale už ne tolik jak na začátku, to jsem měla problém i při spaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.6.15 15:17

Vítám nové těhulky :mavam:

Mě dnes dorazil domů Angelsounds, půjčila mi ho kamarádka a musím říct, že je to super věc, slyšela jsem srdíčko, hned jsem trochu klidnější :)
Jinak zítra začínáme 13.týden a v úterý konečně do Brna na screening, už se nemůžu dočkat a snad bude všechno v pořádku :andel:
Co se týče nevolností, minulost se opakuje, u dcery mě to přešlo ve 13tt a teď musím zaklepat, už je to taky mnohem lepší, ráno teda pořád bojuju se snídaní ale když se najím, tak už je to pak dobré :) v podbřišku pořád občas bolí, hlavně při namáze, prsa už nebolí tolik jako předtím ale bolí pořád. Chutě žádné speciální nemám, spíš mi chutná čím dál míň věcí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
10.6.15 06:20

Děkuju a pořád objímám snad častěji záchod než přítele :jazyk: jinak u švagrové planý poplach. Tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí