Poradna duly
Jana Čurdová
Dobry den budouci maminky,
je mi divne, ze jsem nenasla nejakou diskuzi s maminkama budoucich unornatek - 2016.
Asi spatne hledam. Kdepak se mi schovavate? To se v unoru nebudou rodit zadne miminka?
Nasla jsem jen jednu malilickatou skupinku…, kde pak jste vsechny ostatni? ![]()
Příspěvek upraven 08.06.15 v 11:53
Ahoj,
já se hlásím
. Mám TP podle MS 4.2., ale spadat budu nakonec asi spíš do ledna (na 99% mě čeká císař). Také jsem tu žádnou ddiskuzi nenašla, ale to neva, dobře žes ji založila
. A jak ti je? Kdy jdeš k Dr.?
Já jsem podruhé těhotná, chtěli jsme pořídit sourozence synátorovi, 28 měsíců.
@Irees ahoj, ja bych mela mit termin podle posledni ms 20.2., ale jestli to bude jako u prvniho, tak budu rodit az v breznu.
) Prenasela jsem 10 dni ![]()
Ahoj holky.
Já do Vaší skupinky bohužel nespadám, ale podle názvu mi nedalo nereagovat, protože jsem si krásně zavzpomínala, když jsem tenkrát chodila do skupiny únorńátka 2012. Mé 3.dítě-holčička se narodila právě 20.2.2012 ![]()
@kar-maa Snad se přidají i další holky, nevěřím že by v únoru nikdo nerodil
. Já mám i prvního syna lednového a teď další…holt někdo umí jen zimní děti
.
Jak staré je první dítko?
@Irees syn ma 16 mesicu. Je narozeny v unoru, ale termin jsem mela koncem ledna :0)
@tera91 moc gratuluju, ja je nasla vcera :0)
Holky, ja nas tu malo a vypada to, ze se nad nikdo vic neprida. Je zalozena zatim otevrena skupina. Myslim ze se jmenuje // na testu ted nebo tak nejak. Jsou to unornatka, tak pojdte za nama ;0)
Ahoj holky,
taky uz mam asi 14dni na testu carku a k doktorce jdu az pristi patek to bych mela byt 7+1tt. tak jsem napnuta jak struna..
Budete skupinu uzavirat? Rada bych za vama, ale nechci aby nikdo jeste vedel ze jsem tehotna tak bych radeji do uzavrene skupiny.
![]()
Ahoj anonymni,
Tak to mame uplne stejne, pristi patek jdu k Dr. a budu 7+1 ![]()
Tak se hlasim take k Vam. Dnes jsem byla u doktora na potvrzeni tehotensvi a je to tam. ![]()
@kar-maa nemůžu žádnou takovou skupinu najít. Nemůžeš třeba poslat pozvánku? Nebo napsat přesný název?
Jinak já byla včéra v Pronatalu a jsem v pátém týdnu
. K mojí gyndařce jdu až příští týden (na první kontrolu)
Termín dle PC nám vychází na Valentýna
![]()
Ja jdu k doktorce na prvni v utery ptotozr pak jedu na dovcu a jak se vratim maj 14 dni dovcu to mi rikala sestra ze to uz je pak pozde na prvni kontrolu ted bych mela bejt 5 tyden