Únorňátka 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
14.10.15 21:07

Děvčata nemate bolesti v kříži..? Mne to po delším chozeni zacne silene bolet a vystřeluje to az do nohy někam no děs..nevím jak si ulevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.10.15 07:41

V krizi zatím ne, ale mezi křížem a lopatkovou části mám pěkný bolesti…nevím jak bych si sedla, oprit se nemůžu pak to pěkně trne…a lehnout taky nevím jak…když si lehnu na bok za chvíli mě tlačí břicho a nohy, když na zada bolí me :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.10.15 08:56

Mě bolí celkem dost bederní páteř a na to mi pomáhá, když si na chvilku lehnu, dám na záda teplou plínku a schoulím se do klubíčka. Jinak cvičíte někdo nějaké těhotenské cviky? Jestli ano tak které?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
15.10.15 15:29

Necvicim ale přemýšlím ze bych i šla na to tehotenske cviceni…nejsem sice zastance skupinového funení…ale už dalsi příležitost to zkusit nebude..a třeba s poznám nějaký fajn mamči..chodíte některa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.10.15 19:19

@marus26 ja ne ale také nad tim přemýšlím…Taky chci poznat nějaký maminky, nikoho v okolí nemám. chci chodit do příbrami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.10.15 20:34

Taky jsem si rikala, že po něčem mrknu…je ti fajn i pro porod…
Jinak dneska jsem byla na gynde a vyfasovala jsem dvě balení B injekcí…tak nevím jak mi mají pomocí od bolesti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.10.15 11:17

@hanusha.a taky jdu na genetický uzv v pondělí, ale až odpoledne :roll:

V kříži mně bolí už začátku, myslela jsem si že se tomu při porodu třeba vyhnu a zatím vypadá že bude stejný scénář jako u obou předchozích :-)
Niic na to neberu, holt to vydržím no. K tomu ještě i stydká kost a to je taky super věc. A celý podbřišek. Připadá jako bych se měla rozpadnout a to je ještě půlka přede mnou :-)

@Angels tak budem řešit i prvňáčky jo :lol: No jsem zvědavá, jako těší se to jo, ale bude mít úplnějiné straosti… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.10.15 11:20

Cvičení. Chodila jsem na těhotenské plavání u předchozích, takové cvičení ve vodě. Narozdíl od sucha je výhoda v tom, že vás nadnáší a jste víc pohyblivé a břicho se může posilovat až do porodu.
Bohužel z večerních hodin to přesunuli na sobotu po obědě, což se teda nechytám no :?
A jogu těhu co dělá kamarádka, tak neděle odpo a to je taky na prd. Tak asi toto těhu nebudu dělat nic. Musím ještě mrknout co je jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.10.15 12:48

@kamiŠ
A kam na ten uzv jdes? Já dopoledne do Motola…
No já dostala sebou domů B injekce do prdky a už mám dvě za sebou a radši pretrpim tu bolest zad než ty injekce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.10.15 15:42

@hanusha.a zadna zmena po inj jo :mrgreen: bych taky nepichala, nemam to rada.
Na uzv jdu do gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.10.15 21:02

@kamiŠ
Gennet archa nebo Letná? :) moc držím palecky..
No na injekce prdim, je to peklo.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.10.15 21:42

@hanusha.a liberec :lol:
Diky a tobe taky, vecer dame vedet :palec:
Ta moje potvurka uz zase bude doma, ma zanet v uchu, pichany zatim ne :? Jsem od obou dlouho klid nemela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
18.10.15 21:45

Ahojky unornatka a breznatka nektera jsou tady i :-) https://www.emimino.cz/…nkovani/176/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.10.15 18:32

Tak u nas uzv ok, vse jaj ma. Velikosti odpovida na tp z 13 tt.
A bimbas neupadl stale tam je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.10.15 18:33

@hanusha.a co ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...