Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
16.4.16 22:34

@LIEBEhexe covece driv mu to nevadilo, dela to druhy tyden… A kojim v sede. Tlacit zkusim…

No myslim ze lepsi strie nez srst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
17.4.16 21:47

@LIEBEhexe ja mam strie hrozny uz po prvnim, a to sem se mazala jak blazen ted po druhe uz se nastesti nezhorsily ani nezcervenaly :-) diky za to ale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
18.4.16 07:28

Ahoj holky, tak nam zítra jsou uz dva měsíce, hrozne to letí :), ale musím říct, ze na občasné plakani, kdy ho trápí prdiky, máme zlaté dítě… Od té doby, co dáváme jen flašku se hodne uklidnil… V noci se budí po čtyřech hodinách, napapa se a zase usne úplně v pohodě… Ušima sám v postýlce :), kterou mám tedy u sebe :)

Ja tedy chlupaté bříško nemam, ale poslední dva týdny se mi udělaly strie :( a to jsem mazala jako zběsilá…

Uz jsem tedy objednala lehátko od firmy Fisher price, ja si myslím, ze se bude Milankovi líbit, když uz pláče déle, tak ho dam do autosedačky a on kouká kolem sebe a je klidný :)… Jinak Milanek uz začíná krásně zvatlat a úžasně se směje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.5.16 16:56

Ahoj holky, jakpak se vam vsem dari? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
2.6.16 22:10

Ahoj holky, nam se daří celkem dobre, ted jsme prodělali rýmu, ale uz je Milanek v pořádku… Jen k vam jdu pro radu, Milankovi se objevil atopicky exem… Mate nějaké zkušenosti, co na to pomáhá? Ma ho hlavne na nozickach a ted se mu objevil flicek na obličeji :(, budu rada za každou radu… Děkuji… Jinak přidávám fotku našeho Zlaticka, děla nam velkou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.6.16 15:57

@Valvodka my jsme s atopickym ekzemem skoncili na koznim. Napsali nam nejakou delanou masticku na promazavani, mastičku fucidin pri shorseni a linolu do koupele. Jinak hodne koupeme v ovesné koupeli a je to mnohem lepsi.

Jinak u nas taky vse v pohode. Ve 4 mesicich mame krasnych 6kg. Mame za sebou ockovani a to az na zvysenou teplotu zvladl Ada dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
3.6.16 17:19

@Valvodka vyrojilo se to po ocku? Milanek je keasny spokojeny zlaticko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.6.16 18:33

@Bureschka Neřekla bych, ze po očkováni, byli jsme očkovat prvni dávku Hexi před měsícem, tohle se vyrojilo tak před týdnem, tak nevím, jestli to na to mělo nějaký vliv… Jinak prvni dávku jsme zvládli bez komplikaci, neměl ani teplotu, ani nebyl nijak plactivy nebo spavy, jako bychom vůbec neockovali… A máme necelých 6 kilo :)

@hanicka121 a nebyly to kortikojdy? Ty bych opravdu nerada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.6.16 19:10

@Valvodka ta promazavaci masticka neni, ale ta druha jo, ale tou jsem namazala jen dvakrat kdyz to mel fakt hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
4.6.16 21:50

@Valvodka to mi presne na ockovani sedi nemusi se to vyvrbit hned fen den, jak se s tim telo vyrovnava tak pak fakto muze zareagovat. Nech si mezi Hexami rozestup alespon 2 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
5.6.16 20:30

@Bureschka aha, me to nenapadlo… Jj, to nechávám, byli jsme ve dvou měsících a ted jdeme ve čtyřech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
5.6.16 21:25

@Valvodka mozna zkus i jeste mesic odstup. Bohužel je atopak po Hexe velice casty a ono mu to snad i casem odezni jak se s ockem vyrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.7.16 21:43

Ahoj holky, jak se mate? Jdu k vam pro radu… S Milankem jsme se vrátili z dovolené minuly týden a od te doby ma teplotu 37 nebo 37,1… Je v pohodě, ale vůbec nevim jestli to mam nějak resit… Merim mu teplotu čelním teplomerem, v konecniku namerim 37,5… Poraďte prosim… Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí