Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
10.2.16 22:42

@JanaAD vidis a ja purelan nesnesla. Jak jsem to mela rozezrany, nesel mi ani nanest jak tuhy a vubec k nim nemohl vzduch…

Vyborny je nechavat na nich zaschnout mleko a vetrat. Coz jde v zime blbe a navic cmrda po podlaze mliko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.2.16 23:56

@kamiŠ Tak alespoň tak, snad to bude dobrý :)… Ja jdu zítra také zase do poradny kvůli tlaku, tak uvidíme :)

@LIEBEhexe O tom Hakovi m dnes říkala kamarádka, ze prý ma ted v akci nějaký olejicek z levandule, který je pravé na mazání hráze a po porodní poranění… Ale co jsem se divala na netu, tak jsem ho také nenašla, ale ona od něho bere dost a dostává katalog…
A moc si jeho výrobky chválí, tak přemýšlím, ze bych pořídila tu sadu, kterou ma netu na masáže a koupele miminka :)

Snad je to opravdu jen nějaký výtok, ale přijde mi divné, ze je takhle zabarvený, Zátka to podle mého opravdu není, není to hlen… Zeptám se, ale nevím, jestli mi něco řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
11.2.16 00:15

@Valvodka z levandule? To ani nevim, ze v tom je, je to nejaka smesice. Navic to mam ve spreji, ze na to ani nemusim sahat, jen striknu a cau. Kamaradka si poridila neco na masaz pupiku na prdy pro malyho a taky je spokojena.
Napadlo me jeste s tim zabarvenym vytokem, jestli ti treba nemohla prasknout uvnitr nejaka zilka, jak je to vsechno prekrveny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.2.16 08:20

@LIEBEhexe Jj, levandule… Ja jsem o něm sice slyšela, nikdy jsem se po jeho výrobcích nepidila, ale ted přemýšlím, ze bych něco zkusila :)… V to spreji to musí byt fajn, ale me pravé kamarádka řekla, ze ten olejicek se na tu ránu jen kapne a on se dostane do okolní oblasti, nemusí se na nej sahat a nějak masírovat… A ted me ještě napadlo, jestli není někde k sehnání jen ten rozprasovac, přelit to do toho…

Žilka mi praskla asi v šestém mesici a vypadalo to jinak a doktorka to i při kontrole viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
11.2.16 09:33

@Valvodka koukala jsem na tu lahvicku a je to uplne neco jinyho nez je na webu. Ja to kupovala totiz primo u nej tady v cb v obchode. Na webu ma uplne jiny vdci :D jinak lahvicka se da koupit v lekarne ;)
Kazdopadne at je to co je to, tak bych asi strach nemela, kdyz to neni vylozene krev :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
11.2.16 13:26

Ahoj holky, tak hlásím, ze jsme beze změny, malému se na svět proste nechce… Stále to nenasvědčuje porodu… V pondělí jdu do poradny do nemocnice s tim, ze mi doktorka napsala doporučení k ukončení gravidity… Mám stále vysoký tlak a velké otoky… Kdybych se prý nerozhodla pro naši porodnici, což je Most, tak me poslala uz dávno… Ale v Mostě s tim mají asi problem, nevím… Jen stále nevím jestli budou vyvolávat, když není ani v pánvi nebo císař…

Aha, tak ja jsem z Mostu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
13.2.16 09:14

Ahoj holky.
Tak mam od ctvrtka porozeno :mrgreen:
Rano ve 4 mi praskla voda. Nakonec sel ale pred pulnoci cisarem.
3,3 kg a 48 cm. Je uzasnej :srdce:

@Valvodka to je zvlastni, kvuli tlaku by v porodnici meli neprotestovat.
U me to taky furt honili kvuli tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.2.16 10:34

@kamiŠ Tak velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.2.16 12:41

@kamiŠ Jeeee, tak to moc gratuluji a preji hlavně štěstí :)

Uz se také těšíme na toho našeho Milanka :)… Uvidíme, jeste ke všemu jsem při opětovném přečtení doporučení zjistila, ze mi tam napsala, ze mám hraniční hodnoty kyseliny močové v krvi, tak se obavám, trochu doufám s bojím, ze si nás tam v pondělí uz nechají… Když jsem se divala do těhotenské průkazky, tak me každy týden hlídala na kyselinu mocovou a ty výsledky se týden od týdne zhorsovaly, tak si myslím, ze s tim me uz domu tuplem nepustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
13.2.16 15:35

@kamiŠ :kytka: hodně zdravíčka a gratulace maminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.2.16 15:46

@kamiŠ Omlouvám se, preji hlavně zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
13.2.16 16:00

@kamiŠ… Gratulace! Přeji hodně zdravíčka…

Ti závidím že už to máš za sebou…ať se pěkně hojí zranění a jdete brzo domů… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
13.2.16 21:03

@kamiŠ Velka gratulace! At je maly spokojene a zdrave miminko! Dpufam, ze to nebylo nejak dramaticky, kdyz to skoncilo sekci. A take, ze se citis v ramci moznosti dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
13.2.16 21:48

@kamiŠ gratuluju k prďolkovi :) ať jsi brzy fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.2.16 19:28

Moc vam holky dekujem :*

Malej je uzasnej a krasnej :srdce:

No dramaticky, jak se vezme. Proste nesestoupil dolu, at jsem delala co jsem delala.
Zahada u tretiho porodu. Nemel kolem sebe snuru, byl spravne natoceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí