Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já byla dnes na kontrole…a je mi z toho trošku ouzko… Na porod to nevypadá a váhový odhad 3800g!!! A to termín mám 18.2 takže jestli se tam ještě bude dlouho držet tak rodim obrika…první měla při porodu 3450g… ![]()
@JanaAD sim tě, odhad je odhad
Rozdíl půl kila sem i tam, někdy i víc. Navíc už máš porodní cesty projetý, tak žádný stres, neboj, to dáš jako prd ![]()
@JanaAD presne bud v klidu, ja mela pred tydnem odhad 3,5 a termin mam az 27
jak rika kamis, je to jen odhad, kterej navic vyflusne pocitac, taaaaakze bych tomu verila asi jako predpovedi pocasi
i kdyz taky nejsem z toho nadsena, ale uklidnuju se tim ![]()
@JanaAD ja mám termín porodu 15.2. dle ultrazvuku a dnes mi doktorka řekla, ze asi rodit nebudu, malý se ma dobre, řekla mi odhadem 3100 g a stále ještě ani nesestoupil, neotevírám se, nic… Tak jsem zvědavá, jak to dopadne…
Mne se dost sekli i s odhadem primo pred porodem v porodce. Moje gyndr rikala asi 3,3. Na prijmu ze nebude mit ani 3. Narodil se 3,45.
A holka malicka, moje gyn asi 3,1-2. V porodce ze 3,3. Mela 2,9 ![]()
Takze asi tak
Jako 5 kg mit nebude, takze v pohode ![]()
@Valvodka dopadne to tak, ze v breznu uz budes mit mimino na svete
Driv nebo pozdeji porodis, jako kazda
![]()
Ja mam prcka taky nahore a je mi ted tak dobre ze si na porod vubec nepripadam ![]()
Uvidim co ztr gyn.
Zatim vzdycky kdyz mela kecy ze nejdriv na vanoce, tak pak prdla voda ![]()
S prvnim za dva dny(v patek ko prdla v nedeli), s druhou hned ten den vecer ![]()
Takze mam naplanovany zitra kecy, odpo s klukem logopedie, domu pujdem pesky, je to docela daleko a vecer/ v noci prdne voda a ve stredu je mimon na svete ![]()
@kamiŠ Tak v březnu budu mit malého určitě u sebe
…
Ja ani nevím, mám pocit, ze mi je den ode dne hůř a hůř…
Mas to hezky naplánované
, budu držet palečky, aby ti to vyšlo
..
@Valvodka jj ten konec je narocny, ale vysledek pak stoji za to ![]()
Zatni zuby, odpocivej co to jde. Precti si neco pekneho, s kamaradkou na kafe a tak. Aby ti to pomalu a prijemne odsypalo ![]()
@kamiŠ Tak ja se snažím hodne odpočívat
, snažím se pořad někde byt a něco dělat, ale uz se pomalu nevejdu do žádného oblečeni, nohy mi natekaji tak, ze boty obuji pomalu uz jen dopoledne, odpoledne to uz jde ztezi a nebo me musí obout manžel…
Ted mám v plánu zase začít sít a usit nějakou hračku pro malého, když uz se k tomu ale odhodlám, tak zjistím, ze jsem tak unavená, tak si jdu raději lehnout…
@Valvodka ja uz obliknu jen nosici bundu. Naivne jsem si myslela, ze ty tri tydny dotaham kabat a prd. Minuly tyden jsem to vzdala ![]()
Nj ty otykas, to je blbe a zbytecnost navic. To je jasny ze te to zmaha
![]()
Holky děkujeme
. Rychlost by byla větší, kdybych mohla na sále stát, nebo dřepět. Ale i tak jsem byla ráda, že to nebylo déle jak 12 hodin, i porodni asistentky
Maminka předemnou byla ráda, že nerodila v sanitce, když jela do Neratovic a tam už to nestihla. Mě se líbila, když jsem jí dokojila a chtěla jsem se na snídat. Nacpal a jsem do sebe jeden rohlík a Eliška mě svým řevem ukecala, abych si sundala podprsenku
kouknu na ni, zavřené očka, ani nepipla. Jenom se tak jako by vyčůraně usmála
Mě to zase po porodu chybí v brisku, ty její pohyby a tak celkově ten pocit ![]()
@kamiŠ Tak ja nosím kabát, ale už ho nezapnu
… Porad chodím jen v jedné sukni, kalhoty me už tlačí a na těch par dni kupovat nové nechci… Je to hrozny… Jsem opravdu jako sud, manžel mi říká, ze se pohybuji jako ten pernicek ze Shreka, děla si ze me srandu
..
@garden Závidím ti, ze už to mas zasebou, musí to byt celkem úleva
… A měla jsi to docela rychle zasebou…
Ty pohyby asi potom chybí, když je člověk cítí několik měsíců, také mi to asi bude chybět, ale pro me bude hrozná úleva až se odvodnim, nohy mam jako konve už od rána s jsem rada, ze vůbec jdu
, kdybych se tolik nezavodnovala bylo by to fajn, ale bohužel ![]()
Hlasim ze se nic nedeje na pohmat. Monitor js nemela, sestra onemocnela nahle a dr neumi ![]()