Poradna duly
Jana Čurdová
@JanaAD no pokud to bude ted v ms blbe snaset, nechala bych si ji nejakou dobu doma, po porodu… Budes to mit i jednodussi s organizaci…
Tak snad bude ucho dobry. Pokud si nestezuje ze boli a nema teplotu, je pichani i atb zbytecne… ![]()
Ahoj holky, tak ja uz mela také podobnou noc, ale spíše jsem mela velké bolesti stydké kosti… Nemohla jsem vůbec spát… Doktorka mi řekla, ze malý je pořad dost nahoře, stále nesestupuje dolu a vůbec se neotevírám… Nic nenasvědčuje tomu, ze bych mela rodit, tak me trochu postrašila a ja doufám, ze mi nebudou muset vyvolávat porod… A opět jsem mela vysoký tlak, takze zítra budu volat na výsledky a snad to bude opět v pořádku, jinak si jdu lehnout do nemocnice
…
Dekuji za info ohledně zatky, asi mi k tomu co mi řekla doktorka jen tak neodejde…
@Valvodka mela jsem obe deti nahore porad a neotevrena. Jeste rano mi dr rikala ze jen tak neporodim a vecer mi praskla voda. Hlavu vzhuru, toto vubec nic neznamena. Treba uz zitra budes psat ze rodis ![]()
@Valvodka jj já taky u prvního už myslela že budu těhotná věčně po tom co mi říkali na kontrole
… A pak šla malá 4 dny před termínem… Ono je to individuální… Zatku plno mamin ani nepostrehne že odešla…
Ahoj holky, dekuji za uklidnění, ja trochu doufám, ze to bude ze dne na den, kdy mi klesne bříško a půjdu rodit
… Výsledky krve jsou v pořádku
, tak alespoň dobra zprava
…
@Valvodka tak parada ![]()
Asi mi kleslo lehce bricho
Ale dole se nic nedeje, i pres praci delohy.
Takze pokud neprdne voda, tak stihnem ten zapis ve ctvrtek ![]()
Ani v krizi me neboli jako u predchozich tehu. Citim se fajn. Jestli uz to nebude predzvest. Klud pred bouri
![]()
@Valvodka jj stihli
I na veceri jsme s muzem byli, tak mame splneno a muzu ![]()
Jinak je mi tak vselijak, citim konecnik a stydkou kost. Hlavne kdyz sedim na wc. Bricho tvrdne porad ale tak nejak stejne jako driv… ![]()
Co ty?
A vubec vsecky ostatni, jak se vede, rodite ci ne ![]()
Hoj, ja uz jsem uplne v rozkladu
stydka kost me taky boli jak blazen a konecnik cejtim jen pri tvrdnuti, takovej divnej tlak. Pred tydnem me dr potesil, ze jsem na dva prsty a na monitoru to trosku lita, ale ted zas nic, prej muzu takhle chodit klidne jeste mesic
s mym stestim budu tahat pupek az co leta ![]()
@LIEBEhexe jj ja na monitoru cviceni delohy taky slusny, akorat se spodkem to nic nedela
![]()
Budem v lete rodit dve ![]()
No, holky, tak hlasim, ze je to kluk! Narodil se vcera v 19:02, jmenuje se Jan a vazi 3410g. Je samozrejme uzasnej.
Jsme na sestinedeli a jsme moooc spokojeni. Tak asi ten Hamilton v den terminu pri mem CS9 fakt k necemu byl..
@Tdnka juuuuu, gratuluju! At jste oba brzy fit
doufam ze max za 14 dni taky prispeju jednim Jenickem
byli na tebe hodni? A jsi na tom nadstandartu, nebo nakonec normalka pokoj? Ja tam byla v pondeli na monitoru a sestra me dala takovou cocku, ze jsem se malem rozbulela
spletla jsem si casy, takze jsrm prisla o hodku pozdeji ![]()
To jsou kozy ty sestry! A taky Jan! To je skvele! ![]()
Hele na sale ta PA mi moc nesedela.. Ale doktroka jo, ta byla super. Mela jsem teda porod rychly, ale proti predchozimu o to vic intenzivni, takze jsem hodnotila jako lehky mazec. Holt silne kontrakce po nejvys 1-2 min me dost zaskocily. Ale jak rikam, zas to bylo rychlejsi proti prvnimu porodu. Jinak jsme na tom nadstandardu, misto bylo bez problemu. A tady zatim vsechny sestry mile. No ja tedy taky po nich nic nechci, ze.. ![]()
Tak to je super
ja budu mit PA svoji, dela tam kamaradka, tak me bude nastesti obskakovat ona, ale na dr jsem zvedava, jsou tam vsichni hrozne mladounky, co jsem zatim mela tu cest videt a docela me to rozhodilo
slysela jsem, ze na tom sestinedeli, ze bejvaj protivny, hlavne na prvorodicky, ale zas je fakt, ze asi zalezi, jak to clovek vsechno vnima. Je dobry, ze to bylo rychlejsi, aspon ses netrapila dlouho, ne?
jezis, ja uz se tak tesim ![]()
Zdravím,
Tak mě trápí bolesti v kříži a pobolívání břicha jako při MS, ale dr mi řekl že je to normální. Už mi nasadili i železo protože ho mám v krvi málo. Jinak malinkej bude mít u porodu prej maximálně 2,5 kila tak uvidíme najednu stranu si říkám, že jsem ráda u porodu to bude alespoň o malinko snažší, ale na další kdyby nabral do těch 3 kil tak by to vůbec nevadilo.TP máme za 12 dní a doktor říkal že kdybych porodila teď tak by to nevadilo že je vyvinutý. Na monitoru nechce spolupracovat sestřička mi ho vždycky musí budit ![]()
Už mi začali takové ty předporodní strachy, partner je stále v pohotovosti v noci když mě bolí břicho tak už vyšiluje.
Jinak už se těším až bude po a budu mít toho prďolu u sebe ![]()
@Tdnka Gratuju mooc
Pěkně velký kulíšek se vám narodil. Ať jste hlavně zdraví, brzy doma a ať vám to na šestinedělí rychle utíká ![]()