Únorňátka 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
17.1.16 11:20

@kamiŠ Aha, tak děkuji, jsem rada, ze to není nic důležitého… Jsem zvědavá, jak dopadne zítra…

Holky také mate tak strašne otoky nohou, rukou a obličeje? Dneska jsem se vzbudila a jak mám natekle ruce, pomalu jsem neuzvedla ani hrnek, jak me až bolí… Je to tedy hrozné, o obličeji ani nemluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
17.1.16 14:05

@Valvodka otekleho nic nemam, lituji te. Nemas bilkovinu v moci? Je pak riziko preklamsie. Bacha na to…
Samo to ale nic byt nemusi, jen holt zadrzujes vodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
17.1.16 17:27

Tak ja chtela jeste odpo napsat, ze otekla skoro vubec nejsem, jen k veceru a kdsz je mi vedro, tak to citim na prstech, ale ono ejhle :D vydala jsem se na prochajdu, nazula letos poprve pohorky, pac se nam tu ted vysypala hromada snehu a ony me taaaaak tlacily celou dobu, jako v lyzakach, au :roll: sice teda nejsem otekla v takovy mire, ale asi to zacina. Kazdopadne to co pises, ze i oblicej, to bych se asi taky radsi zeptala dr, jestli je vse ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.1.16 11:46

Ahoj holky, na Bilkovinu v moci sestra děla vždy testy a je to v pohodě, uz dvakrát mi dělala i odběr krve jestli nemam v krvi kyselinu mocovou kvůli vysokému tlaku a i ty výsledky jsou v pořádku… Doktorka mi řekla, ze jsem proste zavodnovaci typ a nic s tim ted neudělám, vsechno umocňuje to, ze uz několik let jsem hlídaná kvůli špatnému lymfatickému systému, před lety se mi objevil primární lymfedem… Na lymfatické masáže jsem musela přestat chodit kvůli tehotenstvi… Hlavně mých dvacet kilo navíc není pro můj lymfaticky systém dobre, ale ja doufám, ze je to více méně opravdu jen voda a po porodu se vrátím do normálu… Uz se těším, až začnu zase běhat s chodit cvičit a na masáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.16 20:18

Ahoj maminky, tak mame jeste 14 dni do terminu a zacinam byt docela nervozni. Jakpak jste na tom vy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
24.1.16 20:51

@hanicka121 ja mam 4 tydny do tp :mrgreen: Nervoza stupnuje :mrgreen:

@Valvodka urcite je to voda kdyz mas vsecko jinak v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
24.1.16 21:12

@hanicka121 ja mam do terminu taky + - ctyri tejdny a docela uz hystercim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.16 21:51

Ja mam porad pocit, ze mi neco chybi. Mam takovy dny, kdy jsem uplne v klidu a dny, kdy bych se nervozitou zblaznila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
24.1.16 21:54

@hanicka121 hihi :mrgreen:
Mne chybi snad vse :lol: a nic se mi nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.1.16 21:59

Tak ja mam 12 dni do terminu, a mam to pul na pul: pres den neni na nervozitu cas, ale v noci se budim pri kazdem pichnuti, jestli uz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.16 22:02

@kamiŠ ptam se svyho chlapa, jestli neni nervozni, nebo se neboji a prej je uplne v klidu. A to me znervoznuje jeste vic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.16 22:03

@Tdnka presne, pres den je to docela v pohode, ale jakmile vecer zalehnu k televizi, tak zacinam premyslet i nad tim, jak vse zvladnu atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
24.1.16 23:23

Ja se nejvic bojim, ze zacnu rodit, kdyz hulakam na deti. Bricho okamzite sutr a boli. Tak cekam jestli prejde nebo co :mrgreen:

Manzel je asi vic nervni nez ja. Hlavne v noci kdyz jdu na wc nebo kdyz hekam a funim. Chudak z toho nemuze spat a honi se mu hlavou jestli uz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
25.1.16 22:16

Ahoj holky, tak to ja mám do termínu porodu tři týdny a dnes v poradně mi řekla doktorka, ze s ohledem na me zavodnovani by bylo nejlepší rodit za 14 dni, tak uvidíme, ale malý mi vůbec nesestupuje, jeste ho mám hodně nahoře… Ja jsem zase nějak moc v klidu… Nestresuji se, tedy zatím… Všechno jeste nemáme, ale ja jsem to nějak přestala řešit… Co bude, to bude… Ty nejdůležitější veci samozřejmě máme… Zítra nám přijde už postýlka, už mate postýlku postavenou? Nebo budou manžele dělat postýlku až budete v porodnici? Držte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
25.1.16 22:38

@Valvodka pokud mas vse v poradku a je to jen voda, prijde mi zbytecne urychlovat… No uvidis…
A na sestoupeni casu dost, neboj ;)

Postylju tentokrat bude chystat manzel, jinak uz jsem mela sama pripraveno. Ted se mi na ni jeste nechce koukat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí