Únorňátka 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
9.1.16 09:55

@LIEBEhexe jo to je pravda :mrgreen: Na to je asi linej nebo vystrasenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.1.16 14:36

No ten můj furt neví jestli půjde k porodu, občas zamnou přijde a říká, Já se bojim že to tam nedám semnou to tam flákne.. :D Říkám super nakonec se tam budou muset starat o něj :D Taky mám hrozný problémy v noci, furt se převaluji a jde to z těžka hold těžké bříško :D
Tak dneska sme si přivezli postýlku takže už sem zase o kousíček klidnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
9.1.16 14:57

O nocich mi ani nemluv :? Dneska jsem celou noc nespala a brecela jsem bolesti, hrozne me boli zebra, hlavne v noci, kdyz lezim a dneska to byl extrem teda. Uz aby byl venku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.1.16 15:14

Jj noci uz jsou narocne. Kdyz uz se uklidni tvrdnuti, tak si udela mimous disco a je zase po spani :mrgreen:

@Liduska8 kdyz se udela chlapovi zle, oni se o nej postaraji, neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.1.16 15:18

Přesně tak když jdu spát tak malej má nejvíce napilno :D A žebra mě taky bolí ale jen na pravé straně kam pravidelně dostávám kopance takže když se zhluboka nadechnu tak mě to šíleně bolí :oops:
@kamiŠ to věřim že se o něj postaraji, ale nedokážu si to představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.1.16 15:23

@Liduska8 taky mi leze v pravo pod zebra a utiskuje plice :roll: :lol:

Muj muz byl poprve taky zeleny a malem padl. Odvedla ho sestra k oknu z dosahu :mrgreen:
Pak uz bylo dobry, po cerstvem vzduchu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.1.16 15:39

@kamiŠ Tak uvidíme jak bude statečný určtitě dám potom vědít jak se s tím popral :D
Taky sem zjistila že malej reaguje hodně na dětské hlasy jakmile sem v blízkosti dětí nebo koukám na televizi a děti třeba zpívají tak se tam začne aktivně hýbat to je opravdu zajímávé s tatínkem teda moc nekomunikuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.1.16 18:32

@Liduska8 to je dobre vedet, se muze hodit
Pozves deti na hlidani :palec:

Jsem zvedava jak to chlapi zvladnou, jake budeme mit porody.
Jak jsem psala, pri prvnim ten muj chvilku rozdychaval :mrgreen:
Po druhe v pohode celou dobu. Ale je fakt ze to bylo nebe a dudy no, pohodicka proti prvnimu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.1.16 19:16

Ja se priznam, ze tasku do porodnice mam zabalenou. Kdybych rodila jako s trpaslikama, tak rodim ve ctvrtek. :) Ale verim, ze to do toho 4.2. tentokrat dam. Ale ja jsem takovy posuk, ze mam vsude nalepene listecky, co nezapomenout, vzkazy pro manzela (ten je vecne v praci a netusi ani kde mame tablety do mycky a jak se pousti, to bude chudak koukat).
Ale zavzpominala jsem si na porod, muj muz nakonec prohlasil, ze si to jako predstavoval horsi, je fakt ze to vse probehlo vazne skvele.. Snad to tak bude zase! Ale presto sama bych tam nechtela byt ani za nic.
Jinak teda to kopani a pohyby mimina, to je mazec, musim rict, ze takhle ja to vubec neznam, trpaslici nemeli v brise misto, ale tohle je tanec a jak pisete, v noci se pri tom fakt nefa ani spat. Ale zase vime, ze jsou v pohode! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.1.16 19:21

To jo no neteř už se těší jak bude vozit :D No tohle bude můj první porod takže mám teda opravdu strach, nevím do čeho jdu do teď sem si říkala to dám to dám a když to mám za pár tak sem se nějak podělala a mám šílený strach :D 8o Takže si říkám už aby bylo po všem a já měla mrňouse už doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.1.16 19:44

@Liduska8 to je prirozene ten strach. Taky se bojim, ale tak nejak hezky :mrgreen: Jsem zvedava jaky to bude a mimino jaky bude, jaky mu dame nakonec jmeno a vubec :D

@Tdnka takze mas dvojcata? A rodilas vaginalne a v kolik tt? Jsem jen zvedava ;)
Muj muz je taky lehce mimon co se tyce domacnosti, takze se desim toho prichodu domu :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.1.16 19:55

@kamiŠ To jako jo taky sem zvědavá jak bude vypadat po kom bude spíš a tak no, ale ten strach z ty bolesti je hroznej :D
A prichod domu z porodnice mam obrovsky proože muj přitel je hrozny tele co se tyce uklidu ono je hezci z si treba stihnu uklidit nez odjedu ale on tu stejně zase udělá bordel než přijedu už sem mu dala sice instrukce jak chci aby to doma vypadalo než přijedu ale moc mu nevěřím že to zvládne ale tchýně si ho prej pohlídá :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.1.16 20:23

Ahoj holky, tak my jsme dneska konečně více méně vyklidili dětský pokojíček, který nam předním sloužil jako susarna, odkládací místnost na meči z posilovny, atd… V týdnu musíme pořídit skříně a pak uz budeme malovat a pořizovat prebalovaci pult atd. Uz jsem zase o něco klidnější a manžel se začal pěkné snažit jelikož jsem v noci dostala poslicky a manžel chtěl uz vyrazit do porodnice… On se strašně těší a těší se narozdíl ode mne na porod, chce byt u celého porodu, ja se trochu bojím toho, ze na něho budu ošklivá, ma tendence při bolestech rozesmivat a me to štve… A děla to i přes to, když mu řeknu, ať to nedělá… Asi je to jeho pocit, aby to zvladnul…

Ja uz mám skoro vsechno do porodnice připravené, i nakoupenou kosmetiku pro malého, ale ze zacatku to nechci moc přehánět, budu ho koupat jen ve vodě a koupila jsem tělove mléko od Hippu, tak jsem zvědavá, jak to bude snášet, nemam žádné zkušenosti…

Z porodnice ho poveze v kombinezce, která se dá zapnout i jako vak, což he super a do kočárku mám pravého beránka :)
Co se týká úklidu, tak ja mužů byt v klidu, můj manžel je poradny, takze vím, ze až přijdeme domu bude doma naklizeno… Jen nevím, jestli stihnu vyprat povlečení do postýlky, když to ještě nemáme, ale o to se postará moje tchyně nebo mamka :)

Jinak bych chtěla přivítat nové „tváře“ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.1.16 20:33

@Liduska8 no tak u nas bude bordel i pres instrukce, se dvouma detma. A haaaaldy pradla :roll:
Stacilo mi kdyz tyden na jare v nemocnici na operaci. A to meli navareno a vse se vyhodilo protoze jedli stejne jen zapecene tousty a koupili kebab :roll:
Takze jsem jeste vyklizela lednici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
9.1.16 20:39

@Valvodka muj muz tu bolest zase hrozne proziva a jakoze me lituje. A to mi taky desne vadi :D
Pokojik super, pekne jste s tim pohli :palec:

A hipp miluju, veskery. Jen teda nekupuju mliko ale olej ;)
A myju jen vodou, eventuelne koupim linolu. Az pozdeji sprchac od hippu prave. A taky je prijemna detska kosmetika klorane :palec:
I svuj pupek ted matlu hippem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital