Poradna duly
Jana Čurdová
@Evik-alchymistka nemas zac ![]()
Chvali si i obycejny emitex
pak jsou i drazsi a hezci znacky. Ja nevim, nemame
mame stolety ![]()
Ahoj unorovky, s dovolenim se take pridam. ![]()
Trpasliky mam srpnove, tak jsem si nebyla jista jak na zimni mimco. Nakonec resim napr. cestu z porodnice obyc overalkem, chlupatkou kombinezou a prave tim fusakem Emitex, tim do vajicka z fleecu. Prip. prihodim deku.
@kamiŠ To já mám věci už pipravený kdybych to honila takhle na poslední chvíli tak bych byla hrozně nervní
a ta kosmetika neni tak akutní si myslim dopředu ![]()
@Liduska8 ja cekam na prani na susicku. V zime mi na pude schne dlouho a pro mimco cerstve bych mela divny pocit z toho
A v koupelne na zebrine to je na dlouho, preci jen moc nevejde… V byte susit nesnasim, to vlhko a pak jak nacichle… Fuj ![]()
@Tdnka vitej ![]()
@kamiŠ To je fakt tak my máme vyrazenou místnost, ve které máme sušák žehlící prkno a tak takže nám to nějak nevadí
To já si snad teď o výkendu pojedu už pro postýlku a vajíčko furt si říkám ještě je brzo jenže člověk nikdy neví ![]()
@Liduska8 no uz se tesim az to vyperu a ususim. Pak hned kocar, autosedacku a postylku a budu pekne v klidu a tim padem ani driv neporodim. Mozna ![]()
Ahoj
taky se s dovolenim pridam
termin mam 27.2., vsichni se mi smejou, ze bude urcite 29., prej aspon usetrime za narozeniny
vybavu uz mam rekla bych vsecku, krom drogerky, ale to je otazka peti minut v lekarne si myslim, nejak to nehodlam hrotit. Taky zrovna resim, v cem z porodnice, pac fusak bude do vajicka monstrozni, koupila jsem odenwalder mucki a mam pocit, ze se do nej bude vejit az do peti let
zas se mi nechce ale kupovat nejakou kombinezku, nez se narodi a ja budu vedet, jak je velkej
tak premejslim, jestli nestaci ho proste do toho vajicka zabalit poradne do deky, stejne v aute bude teplo, co? Nebo ono kdyz koupim kombinezku vel.62, tak by se nemuselo stat, ze mu bude mala
ale zas aby se v tom moc netopil
![]()
@LIEBEhexe vitej ![]()
Obycejny fusak do vajicka nedas, to mas marny ![]()
A kombineza 62 bude dobra, ze je vetsi neva. Pokud neporodis ditko 45 cm ![]()
Taky mi dle ms vychazet tp na 28. Manzel hrozne chtel aby narodilo 29
![]()
Nastesti uz se to posunulo dle uzv na 21. Takze dobry. A rodim vzdycky o neco driv, tak se tomu snad vyhnu ![]()
@kamiŠ dekuju
myslim, ze 45cm nehrozi, je o nejaky dva tydny vetsi, nez by mel byt ( i kdyz mi porad nejde do hlavy, kdo a jak udava to, jak a kdy by melo bejt ditko velky
) takze si myslim, kdyz je to takovej obrik, ze se mu bude chtit driv
je fakt, ze ten fusak je fakt mega, snad se vejde vubec do kocaru
a ony jsou i spesl fusaky do vajicek, vid? Ale to zas asi nema smysl, na tu chvilku ![]()
@LIEBEhexe jsem ve vajicku vozila jeste rocni deti
Takze fusak byl vyuzit. Mam original maxi cosi. Ono je to pohodlne, pekne to drzi, nikde nesjizdi odkopana deka, nehonis nic po zemi… ![]()
Fajn je emitex, takovy zavinovaci. Ma kamaradka. Tak vim ![]()
No a velikost berou dle obvodu bricha, hlavy, delku kosti… Zprumerujou dle statistik. Asi
![]()
@kamiŠ Taky budu mit vetsi klid az budu vedet ze mam vse pripravene
tasku uz mam zabalenou z polovic. A priteli az ted doslo ze uz se to pomalu blizi takze se pomalu psychycky chysta
![]()
Kamaradka nedavno porodila v 33tt, takze uz jsem si taky rikala, jestli radsi nezabalit tasku ![]()
Ten muj je uz psychicky nachystanej, jak jsem zjistila nedavno
rikam mu: mufe, ja se hrozne bojim a on uplne s ledovym klidem: JA NE.. ![]()
@LIEBEhexe píše:
Ten muj je uz psychicky nachystanej, jak jsem zjistila nedavnorikam mu: mufe, ja se hrozne bojim a on uplne s ledovym klidem: JA NE..
Muj muz mi dnes rikal, ze ho budim jak hekam a ze se vzdycky lekne ze uz ![]()
Tak ze posloucha a kdyz se prevalim a ztichnu, ze se teda uklidni ze nic a spi dal ![]()
@kamiŠ tak dokud te neprevraci on, abys ztichla, tak je to jeste dobry
![]()