Únorňátka 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
8.1.16 18:02

@Evik-alchymistka nemas zac ;)
Chvali si i obycejny emitex :nevim: pak jsou i drazsi a hezci znacky. Ja nevim, nemame :lol: mame stolety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.1.16 18:42

Ahoj unorovky, s dovolenim se take pridam. :D
Trpasliky mam srpnove, tak jsem si nebyla jista jak na zimni mimco. Nakonec resim napr. cestu z porodnice obyc overalkem, chlupatkou kombinezou a prave tim fusakem Emitex, tim do vajicka z fleecu. Prip. prihodim deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.1.16 19:04

@kamiŠ To já mám věci už pipravený kdybych to honila takhle na poslední chvíli tak bych byla hrozně nervní :D a ta kosmetika neni tak akutní si myslim dopředu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.1.16 19:52

@Liduska8 ja cekam na prani na susicku. V zime mi na pude schne dlouho a pro mimco cerstve bych mela divny pocit z toho :mrgreen: A v koupelne na zebrine to je na dlouho, preci jen moc nevejde… V byte susit nesnasim, to vlhko a pak jak nacichle… Fuj :D

@Tdnka vitej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.1.16 20:53

@kamiŠ To je fakt tak my máme vyrazenou místnost, ve které máme sušák žehlící prkno a tak takže nám to nějak nevadí :) To já si snad teď o výkendu pojedu už pro postýlku a vajíčko furt si říkám ještě je brzo jenže člověk nikdy neví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.1.16 21:00

@Liduska8 no uz se tesim az to vyperu a ususim. Pak hned kocar, autosedacku a postylku a budu pekne v klidu a tim padem ani driv neporodim. Mozna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
8.1.16 21:07

Ahoj :mavam: taky se s dovolenim pridam :) termin mam 27.2., vsichni se mi smejou, ze bude urcite 29., prej aspon usetrime za narozeniny :lol: vybavu uz mam rekla bych vsecku, krom drogerky, ale to je otazka peti minut v lekarne si myslim, nejak to nehodlam hrotit. Taky zrovna resim, v cem z porodnice, pac fusak bude do vajicka monstrozni, koupila jsem odenwalder mucki a mam pocit, ze se do nej bude vejit az do peti let :lol: zas se mi nechce ale kupovat nejakou kombinezku, nez se narodi a ja budu vedet, jak je velkej :think: tak premejslim, jestli nestaci ho proste do toho vajicka zabalit poradne do deky, stejne v aute bude teplo, co? Nebo ono kdyz koupim kombinezku vel.62, tak by se nemuselo stat, ze mu bude mala :lol: ale zas aby se v tom moc netopil :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.1.16 21:21

@LIEBEhexe vitej :kytka:
Obycejny fusak do vajicka nedas, to mas marny :mrgreen:
A kombineza 62 bude dobra, ze je vetsi neva. Pokud neporodis ditko 45 cm :D

Taky mi dle ms vychazet tp na 28. Manzel hrozne chtel aby narodilo 29 :roll: :mrgreen:
Nastesti uz se to posunulo dle uzv na 21. Takze dobry. A rodim vzdycky o neco driv, tak se tomu snad vyhnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
8.1.16 21:33

@kamiŠ dekuju :) myslim, ze 45cm nehrozi, je o nejaky dva tydny vetsi, nez by mel byt ( i kdyz mi porad nejde do hlavy, kdo a jak udava to, jak a kdy by melo bejt ditko velky :lol: ) takze si myslim, kdyz je to takovej obrik, ze se mu bude chtit driv :lol: je fakt, ze ten fusak je fakt mega, snad se vejde vubec do kocaru :lol: :lol: a ony jsou i spesl fusaky do vajicek, vid? Ale to zas asi nema smysl, na tu chvilku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.1.16 21:46

@LIEBEhexe jsem ve vajicku vozila jeste rocni deti ;) Takze fusak byl vyuzit. Mam original maxi cosi. Ono je to pohodlne, pekne to drzi, nikde nesjizdi odkopana deka, nehonis nic po zemi… :mrgreen:
Fajn je emitex, takovy zavinovaci. Ma kamaradka. Tak vim :mrgreen:

No a velikost berou dle obvodu bricha, hlavy, delku kosti… Zprumerujou dle statistik. Asi :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.1.16 21:57

@kamiŠ Taky budu mit vetsi klid az budu vedet ze mam vse pripravene :D tasku uz mam zabalenou z polovic. A priteli az ted doslo ze uz se to pomalu blizi takze se pomalu psychycky chysta :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
8.1.16 22:16

Kamaradka nedavno porodila v 33tt, takze uz jsem si taky rikala, jestli radsi nezabalit tasku :lol:
Ten muj je uz psychicky nachystanej, jak jsem zjistila nedavno :lol: rikam mu: mufe, ja se hrozne bojim a on uplne s ledovym klidem: JA NE.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.1.16 22:31
@LIEBEhexe píše:
Ten muj je uz psychicky nachystanej, jak jsem zjistila nedavno :lol: rikam mu: mufe, ja se hrozne bojim a on uplne s ledovym klidem: JA NE.. :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.1.16 22:37

Muj muz mi dnes rikal, ze ho budim jak hekam a ze se vzdycky lekne ze uz :mrgreen:
Tak ze posloucha a kdyz se prevalim a ztichnu, ze se teda uklidni ze nic a spi dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
8.1.16 23:01

@kamiŠ tak dokud te neprevraci on, abys ztichla, tak je to jeste dobry :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí