Poradna duly
Jana Čurdová
@Angels to je to nejmensi a asi i jedine, co pro tebe muzu udelat
![]()
@Tdnka píše:o
@Liduska8 jak je? Pomohla medunka?
@LIEBEhexe az zvraceni? To je des.. Z ceho to je? A s tim babyboomem, to me s @kamiŠ nedeste. Jeste budu rodit nekde na chodbe.Nebo zrejme doma, pac muz je porad nekde mimo domov, v praci a na sluzebkach, a ja nez sezenu hlidani pro dvojky a sobe RZtu, aby nebylo hotovo.
@Angels drzim vam obema palce, bud statecna
jen tak mimochodem, kolikaty jsi tt?
@Angels Tak to me mrzí a preji hodne štěstí, ať vše dopadne v pořádku a malá ať je zdravá…
@Angels ted to ctu! Holky obe se drzte. Je dobre, ze stihli dat ty kortikoidy. Preju at to jde jak po masle a at jste brzy v poradku spolu!
@LIEBEhexe vidis, ja byla dnes u sve doktorky (Vandy Horejsi) na monitorech, to jsem se ji taky mohla zeptat.
Kazdopadne u me zaver kontroly - zatim se nic nedeje.
Ahoj maminky, sice trosku pozde, ale taky se pridavam. Termin porodu mame 6.2. a cekame chlapecka ![]()
@Tdnka Dobrej, Tak musim říct, že meduňka opravdu zabrala tu první noc sem si nebyla jistá jestli zabrala meduňka nebo sem usla tím, že sem předešlou noc usla v 5 a spala do 10
A včera jsem pokus opětovala a zase bez problému usla a v noci sem se vzbudila pouze 1 a to sem usla ještě odpoledne na 2 hodinky takže výsledek super
![]()
Takže doporučuji těm co mají podobný problém ![]()
Jinak děkuji za rady ![]()
Holky tak ve 12h se nam narodila Laura 1850g 41cm prirozenou cestou
Mala je v inkubatoru a dycha sama
Ja jsem ko
Nejde mi nahrat fotecka tak snad se podari ![]()
@Liduska8 no pro mne taky, ze si konecne odpocnes zase ![]()
@Angels gratuluju a preji jen dobre. Je krasna, vubec nevypada tak malicka ![]()
A jmeno taky krasa ![]()
@Angels gratuluju a drzim palecky, at je vsechno v poradku
taky mi neprijde tak malinkata ![]()
@Tdnka ..a ty uz to mas za chvilku vid? Me dr vydesil, ze muj piskot bude obrik, ze urco pres ctyri kila, tak doufam, ze nebudu prenaset, ba i ze by mohl jit i o trosku driv ![]()