Poradna duly
Jana Čurdová
To ja mam termin presne za 3 tydny a nervozni sem jak blazen
Pripravene mam snad uz vse
Tasku zabalenou. Pritel mi povidal ze je v praci uplne hotovej furt hlida mobil kdyby neco
chodi kolem postylky a povida ze za chvilku uz tu bude s nama mrnousek
jinak pokrocili jsme malinkej ma 2100g takze snad jesste vydrzi uvnitr aby dobral. A jinak uz se na nej hrozne tesime ![]()
Byla jsem vcera v poradne, vsecko dobry, pry i ten zapis do zs by jsme meli stihnout ![]()
Cipek drzi, az je to divny vuci tomu co vyvadi deloha ![]()
Mam vyprano krom luzkovin tak nejak vsecko, to chci delat odpo…
Postylku a kolibku slozi manzel az porodim. Jeste o to nechci zakopavat ![]()
Jsem po 36 tt, takze uz muzu rodit i tady a to je hlavni ![]()
Jo a sepsala jsem dnes porodopis, vcera zubarka. Tak se to vsecko plni ![]()
Sotva se valim a spat nemuzu
Dneska to bylo v noci priserny, nevedela jsem jak si lehnout, i kdyz se vypokladam kojo polstarem… ![]()
Ahoj maminky, tak se nam dneska v 16:08 narodil Adamek. Byl o deset dni drive. Ma 2600g a 48 cm. Az na to ze jsem zasita od hlavy az k pate jsme oba v poradku ![]()
@hanicka121 gratuluju
a preji vse dobre ![]()
Takovy bobisek malinkej ![]()
@hanicka121 take gratuluji, at je brzy vse v poradku!
Ja vam zacinam pomalu zavidet. Ja mam sice termin za rohem, coz mi dava mimco svymi pohyby nalezite najevo, jenze ja porodit nemuzu - my nemame jasno ve jmenech pro holku (nenechali jsme si rict pohlavi). ![]()
@Tdnka my taky nemame jmeno
A to vime ze bude kluk. Az vyleze, a uvidime jaky je, pozname co nam k nemu pasuje a jde pres pusu. Meli jsme tak i u tech dvou. I kdyz je ale pravda, ze jsem sla rodit se trema na vyber. Ted nemame ani to ![]()
@kamiŠ Achojky,docela to jde psychicky narocny cekam kdy mi ji vyndaji z inkubatoru
![]()
@Angels jo to je blby no
Ale o to vic ji budes muchlovat a tak ![]()
@kamiŠ Je to sileny a strasne narocny
Ale kojime tak se muchlujeme ![]()
@Angels verim a je mi to moc lito ze od zacatku takove starosti ![]()
Kojeni se super ze se dari, to je pro ji moc dulezite ![]()
@hanicka121 Moc gratuluji a preji hlavně zdraví
…
@Angels Snad vás pustí brzy domu, abyste měli na malou klid a hlavně aby vše bylo v pořádku ![]()
To ja jsem dneska pokročila v pokojicku, jen doufám, ze malý ještě chvilku vydrží, ve středu nebo ve čtvrtek nam přivezou ještě skříně a ja budu potřebovat vše předat do novych skříni
…
@Valvodka urcite vydrzis ![]()
Ja cekam na zapis a pak taky muzu ![]()
Uvedomila jsem si ze prvni se narodil v pondeli, druha v utery, tak ted by mohlo ve stredu
Takze se s mimonem domlouvam na 10 ![]()