Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
9.2.16 23:45

@Valvodka mamince z porodnice sestra ušila polštářek na sezení ve tvaru plavaciho kruhu, já šila hračky, ale zatím má dudlík. Taky koukám do čeho se po porodu vlezu, kabát jsem nedopnula, můžeš vyzkoušet posunout knoflíky, ale otepluje se. Můj chlap mi říkal, že když ležím jsem jako šnek :) Takže taky závidím chodícího perníčka, já sedím na půl zadku a chodím jako kachna. Jinak teď řešíme prdiky 8o a hojení po nástřihu :( Bolest prsou už ustupuje :hug: a ještě jsem na sebe koukla mimochodem do zrcadla, ty pytle pod ocima 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.2.16 00:00

@garden Tak knoflíky posunout muzu, ale mam ho hlavne na zip, ale většinou když vyletu z bytu, tak jdu do auta s potom někam zase zalezu, takže to celkem jde… S těmi kalhotami je to horší…

Toho nastrihu se trochu obavám, ale snad to bude v pohodě, používá se vůbec něco na hojení? Nějaké koupele, Heřmánek nebo něco??

Tak přezdívka snek je také originální :) a koukám, ze se kachní chůze ani po porodu na nějakou dobu nezbavim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.2.16 09:00

@JanaAD Také mam termin 18.2 na porod to taky nevypada ale s tim rozdilem ze me odhadujou maleho na 2,5kila :D Tak uvidime ktera z nas bude rodit drive :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
10.2.16 09:25

@garden @Valvodka holky, na to hojeni po nastrihu mi vsichni doporucujou sedavy koupele v rapiku a dubovy kure.. ;) vlastni zkusenost jeste nemam, ale v tomhle se shodly vsechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.2.16 09:54

@LIEBEhexe a nejake kremy nebo masti nedoporuciji? My mame totiz jen sprchovi kout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
10.2.16 14:15

@Liduska8… Já si po prvním porodu nemůžu vynachválit Mithra gel na hojení hráze…měli jsme vanu ale já se taky jen sprchovala (častěji a rychle) a ten gel mi to urychlit to hojení…takže jsem si ho koupila zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.2.16 14:34

@JanaAD Tak to urcite vyzkousim dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.2.16 18:18

Nez sedavou koupel, je lepsi gel z dubove kury ;)
A na bradavky nedam dopustit na cicatridinu ;)

Jinak kruh mi na sezeni absolutne nevyhovoval, ale mekky polstar byl super :palec:

Vcera nebyla u dr sestra, tak jsem sla dnes na monitor a tlak znova.
Takze monitor ok, ale tlak vysokej a blba moc. Tak mam za sebou i nemocnici s odberama. Za chvili budu volat a vymyslime co dal. Jestli jen prasky na tlak nebo vyvolavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.2.16 18:43

@kamiŠ Tak co jak jsi dopadla? Jak jste se domluvili?

@LIEBEhexe Řapík a dubová kůra me tedy prekvapuji, ja bych spis řekla Heřmánek, ale nevím… Určitě dekuji za typy a Mithra gel si tedy pořídim :palec:

Holky, potřebuji poradit, každy den používám slipove vložky a poslední tři dny se mi objevuje takový nahnedly, trochu do ruzova výtok, ale nevypadá to jako hlen… Napadla me plodova voda, ale doktorka mi řekla, ze se vůbec neotevírám a plodova voda mi neuniká… Zítra mám zase kontrolu, tak se zeptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.2.16 18:46

@Valvodka to bude hlen nebo jen zabarveny vytok. Dle mne…

Nikdo mi to nezveda, asi plne ruce s porodem :mrgreen:
Zkusim zase za chvili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.2.16 19:38

Tak porozeno a mohli se mi venovat :mrgreen:

Je to dobry. Takze jen do zitra sbirat moc a znovu odbery. A monitor a tlak. Ufff
Jdu do kina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
10.2.16 20:31

Na ten mithra gel kouknu :palec: jinak ja mam namichanej nejak olejicek ve spreji od bylinare Hadka, je primo na osetreni hraze po porodu. snazila jsem se to najit na jeho strankach a nenasla :nevim: jinak s tim sedanim, taky mam jen sprchac, tak jsem si rikala, ze kdyztak kecnu do lavoru :mrgreen:
@Valvodka nemuze to bejt zatka? Ale ta je zas hlenovita, coz? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.2.16 21:41

Na hojení nástřihu jsem se dočetla o dubove kůře, ale většinou si nechávám poradit i co se stravování v kojení týká. Mám to s hojení trochu horší, tak nechci strašit. Jsem ráda, že se stihnu umývat, najíst, poklidit, obejít pediatra, úřady, poštu, prádelna :roll: hormony pracuji, ale Eliška mi to vynahrazuje. Dneska se tak krásně pritulinkala :hug: S těma bradavkama už je to lepší, kloboučky pomáhají a po dvou dnech si troufám bez nich :dance:
Dneska jsem u pediatra potkala kluky dvojčátka :) Maminka říkala, že přestane jeden začne druhy :think: A já chtěla dvojčata 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
10.2.16 22:31

Já se fakt bojím že budu přenášet a pak rodit dítě s 5 kg…tak jsem si dnes dala horkou vanu…ale malá měla potřebu se ujistovat jestli už vylezu tak nic moc nahrati a relax… :zed:

Na bradavky Purelan… Je to 100% tuk a na ošetřování bradavek byl výborný…

Já kvůli hojení hráze taky slyšela tehdy hodně umývat a pak nechat co nejvíc volně uschnout…pak jsem mazala tím mithra gelem…a fakt dobrý…vždy jen šup sprcha a natřít…je ale pravda že já mohla sedět docela obstojně už po porodu bez polštáře nebo kruhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
10.2.16 22:32

@Valvodka … Zátka by byl hlen…tohle mi přijde spíš jako že spinis a je to jen zbarvený „výtok“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí