Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
6.2.16 14:17

@Tdnka gratuluju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
6.2.16 16:56

@Tdnka Tak velká gratulace… :kytka:

Já se cítím chvilku dobře a pak mě začne bolet břicho v kříži a jakoby pálit na vajecnikach… Natekla jsem a po chvilce ležení mě všechno brni nemůžu vůbec ležet na zádech…je to celkově hodně jiný oproti prvnímu těhotenství…včera už jsem si říkala tak mohlo by to vypuknout vše nachystany malá už vypadá taky zdravě tak může do školky…a dneska ráno dvakrát zvracela a manžela taky bolí zažívání… A já tak nějak propadam depresím že místo aby aspoň chvilku někdo pečoval o mě pořád někoho obskakuju a peru a vařím.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.2.16 21:32

Ahoj maminy. My už to máme za sebou. V neděli pondělí zatka, únik vody, poradna až v patek a voda praskla ve čtvrtek kolem páté večer, po 7 jsem byla v porodnici. Malá byla na světě ve 23:39. Je zdravá ja taky a je moje první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.2.16 21:34

@garden gratuluji :kytka:
A byl to fofr teda 8o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.2.16 21:35

@JanaAD nj ta pece o nas uz neni takova, kdyz uz ditka mame. Chapu ze te to mrzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.2.16 21:38

Také gratuluji :kytka:
Když to tak čtu jak začínáte většina rodit tak vám to závidím taky už chci prcka venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
6.2.16 22:39

@Tdnka Přidávám se ke gratulacim, preji hlavně at jste zdraví, Honzík je pěkný kousek :), hlavně at vám to rychle uteče…

Holky, ja se asi přidávám, ze budu rodit asi také až v létě, me řekla doktorka, ze moje deloha asi stagnuje a vůbec to na porod nevypadá… Jdu na kontrolu v pondělí, tak se zase uvidí… Ale bolesti do podbrisku a tlaky do konečniku jsou tedy opravdu slušně…

A malý asi porada každy večer v břiše diskotéku, to je šílený… Hlavně si oblíbil oblast zebra, a to je tedy něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.2.16 23:12

@garden gratuluju, to byl fofr teda :) doufam, ze me ten muj prcek taky nebude trapit dlouho.. :mrgreen:

Dneska jsem mela docela narocnej den- poradnej uklid, vareni a pak 6 km prochajda s kamaradkou a vubec nic to se mnou neudelalo :roll: jsem cekala naivne, ze by se mohly ozvat aspon poslicci a ono kulovy :zed:

@Valvodka o diskotekach mi ani nemluv :lol: prej ze ho ucejtim min a min, jak uz ma mit malo mista a pritom premejslim, jestli tam trenuje do cirkusu, nebo jestli ma kazdovecerni punkovy koncerty :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
7.2.16 09:47

@garden Moc gratuluji, trochu závidím jak to šlo rychle… Snad to bude u nás také sup sup :)

No Milanek uz ma přes tři kila, tak jistě tam toho místa moc nemá, ale tedy jestli tam hází ještě nějaká salta to nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.2.16 10:23

Nas mimon taky blbne jak zbesilej, hlavne kdyz uz chci vecir spat :mrgreen:
Jinak i kdyz ma stisneme prostory, tak v te vode jim to jde lip nez pak na suchu :mrgreen: Tak si to jeste uzivaji. Bricho vypada jako by byl vevnitr vetrelec, jak meni tvar a vsude boule. Vcera si asi drbal chodidlo, jezdil z pod zebra az dolu do podbrisku, mooc prima to bylo :roll: :mrgreen:

Jako uz se tesim az bude venku ale toto mi bude chybet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.2.16 21:07

@kamiŠ taky jsem si rikala, ze to bude hrozne zvladtni pocit mit prazdy bricho :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.2.16 21:13

@LIEBEhexe ty si jeste pupek v budoucnu poridis, ja uz tezko :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.2.16 21:17

@kamiŠ mno, jeste jsem nevyprdla prvni, takze tezko rict, jak s druhym :lol: :lol: dalsiho sviste uz nechces? Tohle je druhy? Treti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.2.16 21:18

@LIEBEhexe treti prave uz :mrgreen:
Coz o to ja bych rodila do aleluja, ale manzel uz nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.2.16 21:22

@kamiŠ jeeee, to bych taky chtela nekdy rict RODILA BYCH AZ DO ALELUJA :D :lol: :lol: tak treba jeste casem polevi ;) i kdyz tri, mno.. to uz je hranice u vetsiny chlapu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí