Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
15.1.16 00:03

@Angels Moooc gratuluji, malá je krásná, tak hlavně preji hodne zdraví, ať je vše v pořádku :)

Holky, chtěla jsem se zeptat, mate nějaké zkušenosti s kojicimi kloboučky? Dnes jsem o tom slyšela poprvé a nevím, jak by se to mělo používat, ale slyšela jsem, ze je v některých porodnicích půjčují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.1.16 13:05

@Angels Jéééé, moc gratuluji hlavně at jste obě v pořádku a pustí vás brzy domu. Já musím ještě 5 týdnu čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.1.16 13:16

@Valvodka bez kloboucku bych prvniho asi nekojila vubec, neslo se mu prisat. Mam, mela jsem :D, ploche bradavky. S dcerou uz jen vyjimecne, kdyz od ni rozezrany :mrgreen:
Nekupuj nic dopredu, ver ze kojit pujde a kdyby nahodou ne, pujci ti v porodnici a ty si pak koupis pri ceste domu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.1.16 14:43

@kamiŠ Dekuji, ja tedy ploché bradavky nemam, tak doufám, ze to budu zvládat bez nich… Vůbec tedy doufám, ze budu kojit, mám stále stejna prsa, vůbec mi nenarostly… I když vím, ze na velikosti prsu nezáleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.1.16 14:46

@Valvodka tak vidis, neres to ;) Vsecko pujde jak po masle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.1.16 15:07

:) jj, dnes mam 21 dni do terminu, pristi tyden me doktroka preda do nemocnice. Hele zadny strach s odhadama vahy, me minule 4 ruzni lekari odhadovali deti kazdy uplne jinak, z 3 vysilovali, ze je Terka i o pul kila a vic „lehci“ nez Jira, ze by to mohl byt problem a nakonec byla asi o 150 g tezsi!

Kloboucky, taky bych neresila, nez prijde na akorat, vsak oni ti poradi. Nekdy je to zvlastni. Kamaradka ma „krasna prirodni“ prsa, ale mladej chtel kojit jen s klobouckama a pak je musela vsude „tahat“ s sebou cely rok kojeni. Bez nich to nedal. S nima byl moc spokojene miminko. A to nema zadnou "zvlastnost " s bradavkami. A velikost prsou, treba ja mam prsa mala a presto se tam to mleko nejak tvorilo i pro dvojky az do jejich 14 mesicu. Priroda je mocna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.1.16 15:51

Děkuji, uvidím, jak to půjde, zatím to tedy nechám byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.1.16 16:56

Maminky, dnes jsem byla poprve na ozvach, tady vse v poradku. Ale pri vysetreni mi doktor rekl, ze na porod to vubec nevypada. Do prukazky mi napsal cs 0. Nejak se u toho netvaril. Nevim, jestli se mam desit nebo ne. Jeste dodal, ze jedina dobra zprava je, ze ster na streptokoka je negativni. Nevim co si o tom mam myslet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.1.16 16:56

Jinak jsem 36+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.1.16 18:21

@hanicka121 cs je v poradku. 0 znaci ze se nic nedeje. Cim bliz k porodu, podle prace delohy a otevreni a tak, tak se cislo zvysuje. Ale neni to nic duleziteho, mslez se ti muze zmenit z hodiny na hodinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.1.16 18:31

@kamiŠ tak to se mi ulevilo. Prece jen mam jeste cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.1.16 18:53

@hanicka121 jasny, casu dost ;) kdybys mela 8, bylo by horsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
16.1.16 07:09

Achojky moc moc dekuji holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.1.16 20:08

Já jdu poprvé na ozvy až za týden, tak jsem zvědavá, jaké číslo budu mít já, ani nevím, ze něco takového se zapisuje… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.1.16 20:19

@Valvodka to s ozvami nema az tak co delat… Zahrnuje se vic faktoru. Nekteri dr to ani nepisi, je to vicemene informace k nicemu ;)
Muze se zmenit z hodiny na hodinu…

Me dr rano rikala ze jen tak neporodim, nic nachystano a vecer mi praskla voda a bylo to ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí