Poradna duly
Jana Čurdová
@Angels Moooc gratuluji, malá je krásná, tak hlavně preji hodne zdraví, ať je vše v pořádku
…
Holky, chtěla jsem se zeptat, mate nějaké zkušenosti s kojicimi kloboučky? Dnes jsem o tom slyšela poprvé a nevím, jak by se to mělo používat, ale slyšela jsem, ze je v některých porodnicích půjčují…
@Angels Jéééé, moc gratuluji hlavně at jste obě v pořádku a pustí vás brzy domu. Já musím ještě 5 týdnu čekat ![]()
@Valvodka bez kloboucku bych prvniho asi nekojila vubec, neslo se mu prisat. Mam, mela jsem
, ploche bradavky. S dcerou uz jen vyjimecne, kdyz od ni rozezrany ![]()
Nekupuj nic dopredu, ver ze kojit pujde a kdyby nahodou ne, pujci ti v porodnici a ty si pak koupis pri ceste domu ![]()
@kamiŠ Dekuji, ja tedy ploché bradavky nemam, tak doufám, ze to budu zvládat bez nich… Vůbec tedy doufám, ze budu kojit, mám stále stejna prsa, vůbec mi nenarostly… I když vím, ze na velikosti prsu nezáleží…
jj, dnes mam 21 dni do terminu, pristi tyden me doktroka preda do nemocnice. Hele zadny strach s odhadama vahy, me minule 4 ruzni lekari odhadovali deti kazdy uplne jinak, z 3 vysilovali, ze je Terka i o pul kila a vic „lehci“ nez Jira, ze by to mohl byt problem a nakonec byla asi o 150 g tezsi!
Kloboucky, taky bych neresila, nez prijde na akorat, vsak oni ti poradi. Nekdy je to zvlastni. Kamaradka ma „krasna prirodni“ prsa, ale mladej chtel kojit jen s klobouckama a pak je musela vsude „tahat“ s sebou cely rok kojeni. Bez nich to nedal. S nima byl moc spokojene miminko. A to nema zadnou "zvlastnost " s bradavkami. A velikost prsou, treba ja mam prsa mala a presto se tam to mleko nejak tvorilo i pro dvojky az do jejich 14 mesicu. Priroda je mocna. ![]()
Maminky, dnes jsem byla poprve na ozvach, tady vse v poradku. Ale pri vysetreni mi doktor rekl, ze na porod to vubec nevypada. Do prukazky mi napsal cs 0. Nejak se u toho netvaril. Nevim, jestli se mam desit nebo ne. Jeste dodal, ze jedina dobra zprava je, ze ster na streptokoka je negativni. Nevim co si o tom mam myslet. ![]()
@hanicka121 cs je v poradku. 0 znaci ze se nic nedeje. Cim bliz k porodu, podle prace delohy a otevreni a tak, tak se cislo zvysuje. Ale neni to nic duleziteho, mslez se ti muze zmenit z hodiny na hodinu ![]()
Já jdu poprvé na ozvy až za týden, tak jsem zvědavá, jaké číslo budu mít já, ani nevím, ze něco takového se zapisuje… ![]()
@Valvodka to s ozvami nema az tak co delat… Zahrnuje se vic faktoru. Nekteri dr to ani nepisi, je to vicemene informace k nicemu ![]()
Muze se zmenit z hodiny na hodinu…
Me dr rano rikala ze jen tak neporodim, nic nachystano a vecer mi praskla voda a bylo to
![]()