Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
10.1.16 18:25

@Tdnka Tak to bude asi tím no tady je levný ale co jsem viděla tak je fakt krásnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
11.1.16 15:31

@Tdnka tak zas mas jistotu, ze kdyz je takhle drahej, ze bude volnej :lol: ta mistnost pro navstevy je fakt hrozna, vypada jak cekarna u doktora a je dost mala, takze zadny soukromi. Zlata ta velka chodba, co bejvala ve stary porodnici…ja jsem furt na vazkach jestli jo, nebo ne. Ve finale diky tomu, ze norm. pokoje jsou uz jen po dvou s vlastnim socialem, tak jedina vyhoda toho nadstandartu jsou uz fakt jen ty navstevy…
Pak mi musis povedet, jaky to tam bylo, jestli se novyma prostorama zmenil i pristup personalu ;) sama zkzsenost nemam, ale dost lidi na ne nadava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
11.1.16 16:29

@LIEBEhexe :lol: no vyhodou je, ze manzel je pro i za tu cenu.. Tu cekarnu by nasi trpaslici pekne prerovnali. O pristupu napisu. Minule bylo na porodnim sale vse super, vsichni pohodovy a mily, a ze jich tam bylo, kdyz slo o dvojcata, ale pak jsem byla s detma 6 dni na neonatologii (a tam byly sestry vyborny, na ten silenej mazec, co tam maji!), ne na sestinedeli, tak jsem zvedava, jake je to na sestinedeli. Kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
11.1.16 16:38

Az 27.2. Za dloooouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.1.16 13:56

Zdravím maminky, potřebovala bych od vás poradit. Už třetí den nemůžu spát, ale tentokrát už je to zlý. Dneska sem usla až v 5 ráno což byl teror, neznám příčinu. Neni to o tom že bych nemohla spát, protože malý kope nebo že by se mi špatně leželo, časté močení ne. Prostě nemůžu za boha usnout a dneska už sem byla opravdu na pokraji sil protože už sem opravdu nevěděla co dělat :oops: :oops: Přes den nespím takže nevím :nevim: Chci zkusit čaj z meduňky jestli alespoň trochu pomůže. Paní doktorka mi na to nic moc neřekla akorád se mě ptala proč nemůžu spát a když sem jí řekla že nevim že prostě nemůžu z neznámého důvodu usnout tak mi nic neřekla. Vím že je nespavost v tomhle období normální do teď se to dalo usla sem a v noci se často budila a teď už neusnu vůbec. Neznáte něco co by mi mohlo pomoci? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
12.1.16 14:34

@Liduska8 urcite medunka. Ale kup si poradnou sypanou… Jen je mocopudna, takze pij vcas, abys zase nebyla vzhuru kvuli wc. Necti ani nekoukej na nic narocneho. Vynechej kavu a cerny caj, chili, atd
Pridej pokud jde pohyb, abys byla vic unavena
Klidne prochazku i vecer.
Drzim palce at to zabere a vyspis se. Je to desny kdyz nemas problem a stejne nespis. :hug:

Ja usinam pomalu i ve stoje :mrgreen: Vubec kdyz si nestihnu po obede schrupnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.1.16 20:04

@kamiŠ Díky moc určitě to vyzkouším :kytka:.Kávu ani čaje nepiji takže nevím :/ A za ten den se fakt snažim unavit ale ne zase moc. Zítra dám vědět jak zabrala meduňka modlim se za to aby sem vyspala jinak už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
13.1.16 00:19

Medunku taky zkusim. Je ale zas fakt, ze ja nespim bolestma, dokonce uz i zvracim po nocich, skvely.. unora se nedoziju :lol: :lol:
@Tdnka dneska jsem slysela jakej tu mame babyboom(i kdyz mi o tom rikal i dr, kdyz mi potvrzoval tehu, ze tohle dlouho nezazil), prej v cb uz nemaj kam ukladat maminky, tak je davaj na jip, nebo zadaco na nadstandart, tak treba ti to i vyjde bezplatne :palec: prej za pondelni noc 8 prijmu.. zacinam se trochu desit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
13.1.16 13:08

@LIEBEhexe nez na tebe dojde tp, uz budou mit vsecky odrozeno :mrgreen:
U nas je taky porad nabuch. A kolem meho tp vim o dalsich 5 tehulich. Tak doufam ze ba nas neprijde nastejno. Mame 3 porodni boxy a jinde rodit nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
13.1.16 14:58

@Liduska8 jak je? Pomohla medunka?
@LIEBEhexe az zvraceni? To je des.. Z ceho to je? A s tim babyboomem, to me s @kamiŠ nedeste. Jeste budu rodit nekde na chodbe. :D Nebo zrejme doma, pac muz je porad nekde mimo domov, v praci a na sluzebkach, a ja nez sezenu hlidani pro dvojky a sobe RZtu, aby nebylo hotovo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
13.1.16 15:05

@Tdnka rzt nee, aspon u mne nehrozi. Odvezli jinam kdyby tady plno. Drzim hlavu v porodnich cestach a jezdime kecka kolem porodnice, dokud nebudu prijmuta :mrgreen:
Neboj, nejak se to zmakne ;)
S druhou me taky chteli poslat pryc a manzel udelal kraval, ja brecela a ehjhle, slo to zustat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
13.1.16 17:48

Achojky holky, tak musi dat info vcera mi prdla o pul 4 rano voda takze kortikoidy kapacky malinka ma 1800g od pulnoci vysadi kapacku a zitra rano se prcek bude rodit normalne pry je to pro me lepsi :-) Tak na nas holky myslete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
13.1.16 17:50

@Angels jeee to je blby, tak drzim palce at jde vse hladce a bez problemu a vse je v poradku.
Myslim na tebe :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
13.1.16 17:54

@kamiŠ Dekuji moc :hug: verim, ze bude vse ok a malinka to zvladne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
13.1.16 18:22