Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
7.1.16 18:11

@Liduska8 tak to fakt nechapu proc ti vyhrozuji predcasnym porodem, jen kvuli tvrdnuti… :mrgreen: Zbytecne te to psychicky rusi :D

Vid @Angels :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
7.1.16 18:30

@kamiŠ Mno Hele ono to občas nejde odolat :lol: Jsem koupila tedka takovy set v 56velikost, ale ja ho tam nemohla nechat :lol: Tak snad to všechno najdeš zase :-)

Mala se teší strašne se me pta kdy už :lol: Jinak na zapis se pomalu připravujeme je u nas 10.2 tak taky doufam, že se ješte vyvalim a stihnu ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.1.16 18:35

@Angels synator se pta denne, kdy uz budememe mit konecne to mimino :mrgreen:
A dcera je takova potvurka. Vzdycky stouchne do pupku a rika ze se mu to libi ze se chechta :lol:

To plne chapu ze nejde odolat, s dcerou jsem mela to samy ;)
Na kluky to neni tak zhavy no :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
7.1.16 19:05

@kamiŠ Koukam všude stejny nedočkavci :mrgreen: Jeee tak to je od dcerky užasny :srdce:

Mno hele ja dostala plno veci od kamaradky na kluka takže bude zajimavy :lol: Ale zrovna dneska jsem koukala v Pepču a meli teda víc veci na kluka než na holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.1.16 19:11

@Angels pepco toho ma hodne, ale ne tak hezky a hlavne ta kvalita je takova… Nevim no… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.1.16 20:14

@kamiŠ taky si říkám :D a co jak se jinak těšíte na prcky? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.1.16 22:23

@Liduska8 no tesim tesim, az moc. Ale bude to maso :D
Viz vyse… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 22:50

Aký fusak pre únorňátko?

Ahoj baby, pridávam sa k Vám, som z Brna a termín máme v únoru. Práve riešime s mužom, aký fusak máme kúpiť - kým pôjdeme von, tak bude už březen, ale to už sú mrazy fuč a nebude snáď taká zima - oplatí sa kupovať zimný fusak? Prípadne zimnú pérovú zavinovačku? Alebo skorej niečo jarné? Vôbec neviem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.1.16 05:21

@kamiŠ Četla jsem :D Taky už tu máme rušno člověk už kupí věci. Teď sem zjistila kolik mi toho ještě chybí no hrůza.
Ale také se těšíme přítel si s ním vždycky povídá když začne kopat to je pak sranda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
8.1.16 05:26

Ahoj holky, u nás je to stejné, také uz se mooooc těšíme, uz začínám byt dost nervózní, protože ještě nemáme dětský pokojíček… Ani postýlku… Ale snad se to ještě zvládne :)… Porodu se stále děsím jako čert krize, ale ten stav nateklosti, nočního curani, a takové té neohrabanosti me přestává bavit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
8.1.16 07:03

@kamiŠ Obcas ty dr. Nechapu jak strasi bo vubec nic treba neresi asi jejich konicek :pocitac:

Ja tam kupuju do skolky a bohate staci :lol: Jinak v tescu meli slevy a vse prebrany :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.1.16 13:08

@Evik-alchymistka vitej :kytka:
No v brne asi moc zimu mit nebudete. Tak by mozna stacil fusak nejaky jaropodzim. Decku chlupatou kombinezu a kdyztak do fusaku a i pres nej hunatou deku, kdyby velja zima…
My jsme na severu, takze zima jeste v dubnu. Na zimu mam fusak berana jeste po mne…

@Valvodka no neohrabany jeste chvili budem :mrgreen:
A neboj, vsecko bude v pohode :*

@Liduska8 tak smele na nakupy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.1.16 16:51

@kamiŠ už se chystáme :D udělaly sme seznam takže nás čeká velký nákup dá se říci že máme vše chybí nám akorád drogerie no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.1.16 17:13

@Liduska8 tak ja mam asi jen tu drogerii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.16 17:34
@kamiŠ píše:
@Evik-alchymistka vitej :kytka:
No v brne asi moc zimu mit nebudete. Tak by mozna stacil fusak nejaky jaropodzim. Decku chlupatou kombinezu a kdyztak do fusaku a i pres nej hunatou deku, kdyby velja zima…
My jsme na severu, takze zima jeste v dubnu. Na zimu mam fusak berana jeste po mne…

Ďakujem, kamiŠ :) Pôjdeme teda radšej do jarno-jesenného fusaku. Máš nejaké značky, čo by si doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí