Poradna duly
Jana Čurdová
@Liduska8 tak to fakt nechapu proc ti vyhrozuji predcasnym porodem, jen kvuli tvrdnuti…
Zbytecne te to psychicky rusi ![]()
Vid @Angels ![]()
@kamiŠ Mno Hele ono to občas nejde odolat
Jsem koupila tedka takovy set v 56velikost, ale ja ho tam nemohla nechat
Tak snad to všechno najdeš zase ![]()
Mala se teší strašne se me pta kdy už
Jinak na zapis se pomalu připravujeme je u nas 10.2 tak taky doufam, že se ješte vyvalim a stihnu ho ![]()
@Angels synator se pta denne, kdy uz budememe mit konecne to mimino ![]()
A dcera je takova potvurka. Vzdycky stouchne do pupku a rika ze se mu to libi ze se chechta ![]()
To plne chapu ze nejde odolat, s dcerou jsem mela to samy ![]()
Na kluky to neni tak zhavy no
![]()
@kamiŠ Koukam všude stejny nedočkavci
Jeee tak to je od dcerky užasny ![]()
Mno hele ja dostala plno veci od kamaradky na kluka takže bude zajimavy
Ale zrovna dneska jsem koukala v Pepču a meli teda víc veci na kluka než na holčičku ![]()
@Angels pepco toho ma hodne, ale ne tak hezky a hlavne ta kvalita je takova… Nevim no…
![]()
Ahoj baby, pridávam sa k Vám, som z Brna a termín máme v únoru. Práve riešime s mužom, aký fusak máme kúpiť - kým pôjdeme von, tak bude už březen, ale to už sú mrazy fuč a nebude snáď taká zima - oplatí sa kupovať zimný fusak? Prípadne zimnú pérovú zavinovačku? Alebo skorej niečo jarné? Vôbec neviem…
@kamiŠ Četla jsem
Taky už tu máme rušno člověk už kupí věci. Teď sem zjistila kolik mi toho ještě chybí no hrůza.
Ale také se těšíme přítel si s ním vždycky povídá když začne kopat to je pak sranda. ![]()
Ahoj holky, u nás je to stejné, také uz se mooooc těšíme, uz začínám byt dost nervózní, protože ještě nemáme dětský pokojíček… Ani postýlku… Ale snad se to ještě zvládne
… Porodu se stále děsím jako čert krize, ale ten stav nateklosti, nočního curani, a takové té neohrabanosti me přestává bavit… ![]()
@kamiŠ Obcas ty dr. Nechapu jak strasi bo vubec nic treba neresi asi jejich konicek ![]()
Ja tam kupuju do skolky a bohate staci
Jinak v tescu meli slevy a vse prebrany ![]()
@Evik-alchymistka vitej ![]()
No v brne asi moc zimu mit nebudete. Tak by mozna stacil fusak nejaky jaropodzim. Decku chlupatou kombinezu a kdyztak do fusaku a i pres nej hunatou deku, kdyby velja zima…
My jsme na severu, takze zima jeste v dubnu. Na zimu mam fusak berana jeste po mne…
@Valvodka no neohrabany jeste chvili budem ![]()
A neboj, vsecko bude v pohode ![]()
@Liduska8 tak smele na nakupy ![]()
@kamiŠ už se chystáme
udělaly sme seznam takže nás čeká velký nákup dá se říci že máme vše chybí nám akorád drogerie no ![]()
@kamiŠ píše:
@Evik-alchymistka vitej
No v brne asi moc zimu mit nebudete. Tak by mozna stacil fusak nejaky jaropodzim. Decku chlupatou kombinezu a kdyztak do fusaku a i pres nej hunatou deku, kdyby velja zima…
My jsme na severu, takze zima jeste v dubnu. Na zimu mam fusak berana jeste po mne…
Ďakujem, kamiŠ
Pôjdeme teda radšej do jarno-jesenného fusaku. Máš nejaké značky, čo by si doporučila?